Liity joukkoon

Mobile Developer

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme kokenutta Mobile Developeria (React Native) työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, hyppäätkö mukaan esimerkiksi terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen tai liikennetoimialan kehitys- tai uudistusprojektiin. Tarjolla on aidosti merkityksellisiä projekteja, jotka vaikuttavat satojen tuhansien suomalaisten elämään. Esimerkkejä asiakkaistamme: Aimo Park, Verohallinto, Kempower, ja TE-Digi.

Pääset työskentelemään monipuolisissa projekteissa kokeneiden kehittäjiemme kanssa – tiimissä voit tehdä yhteistyötä myös esimerkiksi ohjelmistoarkkitehdin, pilviasiantuntijan, designerin ja projektipäällikön kanssa. Projekteissa pääset työskentelemään ja oppimaan uutta modernien tekniikoiden parissa. Pystyt rakentamaan omaa urapolkuasi kiinnostuksesi mukaan. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, joten itseohjautuvuus ja jatkuva halu kehittyä ovat onnistumisen edellytys.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Ammatillista kehittymistäsi tukee myös mahdollisuus osallistua erilaisiin koulutuksiin, sekä liiketoimintaa tukevien sertifikaattien suorittamiseen.

Goforelaisena pääset osalliseksi myös paikalliskerhoihimme sekä työyhteisötoimintaan. Kerhotoiminnan puitteissa kokoonnumme työn ulkopuolella mm. lautapelien, liikunnan, elektroniikan ja elokuvien parissa. Työntekijöistä koostuva työyhteisöryhmä järjestää myös muita erilaisia yhteisiä tapahtumia.

Tutustu toki Goforen omaan työehtosopimukseen ja kokonaisuudessaan työsuhde-etuihimme.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla on jo yli viisi vuotta kehityskokemusta meille relevanteilla moderneilla teknologioilla. Olet ylpeä luomastasi koodista, joka on testattua ja toimivaa. Olet tottunut työskentelemään osana ketterää, itseohjautuvaa tiimiä ja yhteistyössä asiakkaan tuoteomistajan kanssa. Asiakaslähtöisyys ja ei-teknisten ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.


Ensisijaisesti etsimme kokenutta (front-end tai full-stack) mobiilikehittäjää; React Native osaajaa.

React Nativen lisäksi sinulla voi olla osaamista esimerkiksi seuraavista teknologioista/osa-alueista:

  • Swift, Objective-C, Kotlin
  • Flutter
  • Web development (React)
  • Back end development
  • Cloud Development

Yrityskielemme on englanti, mutta monessa asiakasprojektissamme työskentelyyn käytetään suomen kieltä.

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

“Kyllä, haluan Goforelle töihin – mutta miten rekrytointiprosessi toimii?”

Lue lisää blogistamme.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Tampere, Turku

Uudenlainen pysäköinti ja arkea helpottavat palvelut

Aimo Parkin visiona on edistää yhteiskunnallista kehitystä tarjoamalla helposti saavutettavia liikkumisen palveluja ja uusia arkea helpottavia ratkaisuja. Viime vuosina Gofore on yhdessä Aimo Parkin kanssa kehittänyt Aimo Parkin digitaalista tarjontaa, kuten sähköautojen latauspisteitä, älykkäitä pysäköintiautomaatteja, monipuolisia maksuratkaisuja sekä erilaisia autopalveluja.

Noutosovellus on kuriireille ja kauppiaille suunniteltu monialustainen mobiilisovellus, jonka avulla voidaan seurata asiakkaiden pakettien etenemistä kaupan tiskiltä pysäköintihallin noutopisteeseen. Tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä parempi ostoskokemus palvelulla, jossa asiakkaan ostoskassit kuljetetaan kaupasta pysäköintihalliin. Mobiilisovellus helpottaa palvelun toteuttamista.

Lue lisää →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös