.NET-kehittäjä

.NET-kehittäjä

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikoittaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvälineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Omaat vahvan ohjelmointiosaamisen .NET-ympäristössä ja hallitset modernin .NET-kehityksen, kuten vaikkapa C#, F# ja ASP.NET Core. Arvostamme myös kokemustasi tai kiinnostusi laajentaa omaa osaamistasi moderniin frontend-kehitykseen (Angular, TypeScript, React, Vue, Redux) tai muihin open source -teknologioihin (Clojure, Java). Tietokantaosaamisestasi tai pilvipalvelu-kokemuksestasi (Azure, AWS, GCP) ei myöskään ole meille haittaa.

Työskentelet mielelläsi tiimissä ja asiakkaan tuoteomistajan kanssa. Asiakaslähtöisyys ja ei-teknisesti orientoituden ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Scrum on sinulle rutiineinaan tuttu tapa työskennellä ja jaat mielelläsi osaamistasi sparrailen tiimisi kesken.

"Nimeni on Olli Drake ja työskentelen Goforen Jyväskylän toimistolla .Net kehittäjänä. Reilun parin vuoden Gofore työurani aikana olen päässyt osallistumaan jo moneen mielenkiintoiseen projektiin ja jokaisessa projektissa olen päässyt oppimaan jotain uutta. Nykyinen projektini on osa suurta kansallista julkisen sektorin hanketta jossa projektitiimimme toteuttaa backend palveluja, kuten kirjautuminen ja session hallinta, muille hankkeen tiimeille. Palvelut toteutetaan nykyaikaisesti microservice -arkkitehtuurilla Azure Functioneina jotka luonollisesti pyörivät Microsoftin Azure pilvessä. Muutenkin projektissa hyödynnetään uusimpia mahdollisia teknologioita, kuten .Net Corea, Entity Framework Corea ja Azure Table Storagea. Vaikka koko hankkeessa on useampi projektitiimi ja yli 100 henkeä, pyörii se ketterästi Safe agile frameworkia hyödyntäen. Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen on minulle tärkeää ja Goforella kannustetaankin jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Erilaisiin koulutuksiin ja alan tapahtumiin on mahdollista osallistua, ja kuka tahansa voi järjestää sisäisiä tietoiskuja aiheesta kuin aiheesta. Myös siihen on mahdollista itse vaikuttaa, millaisiin projekteihin osallistuu tuomalla esiin omat kiinnostuksen kohteensa. Työnteon vastapainona Goforella pääsee nauttimaan loistavien työkavereiden seurasta. Kahvitauot sujuvat mukavasti pöytäjalkapalloa tai biljardia pelaillen. Tiistaisin järjestetään toimiston yhteinen aamupalahetki jossa on helppo vaihtaa kuulumisia ihmisten kanssa. Toisinaan jäämme työpäivän jälkeen pelailemaan lautapelejä tai konsolipelejä. Hyvän ilmapiiriin ja työyhteisön ylläpitäminen onkin yksi suurimmista asioista mistä Goforella työskentelyssä tykkään.”

Olli Drake

.NET Developer

Avainsanat

Java, Node.js, C#, Python, Scala, React, Vue.js, Angular, Jenkins, Azure DevOps, Mikropalvelut, MySQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

Tutustu työhömme tarkemmin

Cloud & DevOps →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.