Millaista .NET-kehittäjän työ on Goforella?

Tutustu asiakkaaseemme

Lue lisää

”Nimeni on Olli Drake ja työskentelen Goforen Jyväskylän toimistolla .Net kehittäjänä. Reilun parin vuoden Gofore työurani aikana olen päässyt osallistumaan jo moneen mielenkiintoiseen projektiin ja jokaisessa projektissa olen päässyt oppimaan jotain uutta.

Nykyinen projektini on osa suurta kansallista julkisen sektorin hanketta jossa projektitiimimme toteuttaa backend palveluja, kuten kirjautuminen ja session hallinta, muille hankkeen tiimeille. Palvelut toteutetaan nykyaikaisesti microservice -arkkitehtuurilla Azure Functioneina jotka luonollisesti pyörivät Microsoftin Azure pilvessä. Muutenkin projektissa hyödynnetään uusimpia mahdollisia teknologioita, kuten .Net Corea, Entity Framework Corea ja Azure Table Storagea. Vaikka koko hankkeessa on useampi projektitiimi ja yli 100 henkeä, pyörii se ketterästi Safe agile frameworkia hyödyntäen.

Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen on minulle tärkeää ja Goforella kannustetaankin jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Erilaisiin koulutuksiin ja alan tapahtumiin on mahdollista osallistua, ja kuka tahansa voi järjestää sisäisiä tietoiskuja aiheesta kuin aiheesta. Myös siihen on mahdollista itse vaikuttaa, millaisiin projekteihin osallistuu tuomalla esiin omat kiinnostuksen kohteensa.

Työnteon vastapainona Goforella pääsee nauttimaan loistavien työkavereiden seurasta. Kahvitauot sujuvat mukavasti pöytäjalkapalloa tai biljardia pelaillen. Tiistaisin järjestetään toimiston yhteinen aamupalahetki jossa on helppo vaihtaa kuulumisia ihmisten kanssa. Toisinaan jäämme työpäivän jälkeen pelailemaan lautapelejä tai konsolipelejä. Hyvän ilmapiiriin ja työyhteisön ylläpitäminen onkin yksi suurimmista asioista mistä Goforella työskentelyssä tykkään.”

Mitä toivomme sinulta

Avainsanoja

Java, Node.js, C#, Python, Scala, React, Vue.js, Angular, Jenkins, Azure DevOps, Mikropalvelut, MySQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

Omaat vahvan ohjelmointiosaamisen .NET-ympäristössä ja hallitset modernin .NET-kehityksen, kuten vaikkapa C#, F# ja ASP.NET Core. Arvostamme myös kokemustasi tai kiinnostusi laajentaa omaa osaamistasi moderniin frontend-kehitykseen (Angular, TypeScript, React, Vue, Redux) tai muihin open source -teknologioihin (Clojure, Java). Tietokantaosaamisestasi tai pilvipalvelu-kokemuksestasi (Azure, AWS, GCP) ei myöskään ole meille haittaa.

Työskentelet mielelläsi tiimissä ja asiakkaan tuoteomistajan kanssa. Asiakaslähtöisyys ja ei-teknisesti orientoituden ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Scrum on sinulle rutiineinaan tuttu tapa työskennellä ja jaat mielelläsi osaamistasi sparrailen tiimisi kesken.

Mitä tarjoamme sinulle

Tutustu goforelaisiin

Otteita ajatuksista, kulttuurista sekä arjesta Goforella

Tutustu meihin

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme.
Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.
Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Työntekijämme jakavat innokkaasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjään viikoittaisten esitysten, aktiivisen kiltatoiminnan ja sisäisten koulutusten avulla.
Goforelaiset ovat aktiivisia myös työn ulkopuolella ja kokoontuvat yhdessä vaikkapa lautapelien äärelle, kiipeilemään, pyöräilemään tai pelaamaan videopelejä. Työntekijöistä koostuva tapahtumajärjestäjätiimi järjestää kuukausittain saunailtoja, urheilullisia tapahtumia sekä perhepäiviä.
Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.