Hands on -ohjelmistoarkkitehti Jyväskylään

Hands on -ohjelmistoarkkitehti Jyväskylään

Mitä tarjoamme sinulle

Jyväskylässä osana yli 100 hengen työyhteisöämme pääset mukaan asiakasprojekteihin, joita voit tehdä etänä tai uusissa, moderneissa toimitiloissamme kaupungin ydinkeskustassa. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.  

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Tämä tarkoittaa aitoja vaikutusmahdollisuuksia omaan työhön, vapautta luoda urapolustaan omannäköisensä, tukea ja kannustusta osaamisen kehittämiseen sekä tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä.   

Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan osaavien huippuasiantuntijoidemme ansiota. Rinnallasi ovat asiantuntevat kollegat, jotka jakavat tietoa ja osaamista sekä sparraavat arjen työssä.  

Paikallinen työyhteisötoiminta on aktiivista järjestäen mm. erilaisia maisteluiltoja, saunomista, retkiä, perhepäiviä, liikuntaa tai lautapelaamista. Uudet toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän ydinkeskustassa. Jopa sadan hengen kokoontumistilamme on mahdollista varata myös työntekijöiden yksityistilaisuuksiin tai ajanviettoihin.   

Elämäntilanteen muuttuessa siirtyminen Goforen muihin toimipisteisiin on mahdollista Suomessa tai ulkomailla.  

Mitä haluaisimme nähdä

Ohjelmistoarkkitehtina työskentelet osana ketterää kehitystiimiä ja osallistut kehitykseen kädet savessa. Siksi full stack -osaaminen ja modernien teknologioiden tuntemus on edellytys roolissa onnistumiselle, vaikkemme odotakaan sinun ratkovan kaikkein haastavimpia, syväosaamista vaativia teknisiä ongelmia.

Kehitystyön lisäksi olet kokonaisvaltaisesti mukana asiakkuudessa tai projektissa koko sen elinkaaren ajan ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa liiketoimintasuunnitelman muuntamisessa tekniseksi tiekartaksi. Tuet sekä tiimiä että asiakkaan tuoteomistajaa arkkitehtuurityössä ja kehität pidemmälläkin aikavälillä kestäviä ratkaisuja. Ohjelmistoarkkitehtimme työskentelevät esimerkiksi liikennetoimialan sovellusten parissa tai laajoissa kansainvälisissä hankkeissa.

Olet ohjelmistokehityksen moniosaaja, hahmotat laajoja kokemuksia, ja sinulla on halua ja kykyä oppia ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja toimialaa. Teknisen osaamisen ja näkemyksen lisäksi olet ihmisläheinen viestijä ja neuvottelija ja kommunikoit sujuvasti sekä asiakkaan että toteutustiimin suuntaan. Arvostamme monipuolista kokemusta, mutta samaan aikaan haluamme tarjota kasvun paikkoja niin uusien teknologioiden kuin toimialojen suhteen. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan omaan urapolkuusi ja siihen, millaiseksi roolisi muodostuu. Goforelaisuuden ytimessä on myös oman osaamisen jakaminen, ja voitkin halutessasi toimia esimerkiksi mentorina nuoremmille kehittäjille tai järjestää sisäisiä tietoiskuja.  

Ennen kaikkea toivomme sinulta halua kehittää ja jakaa omaa osaamista, intoa työskennellä ”kädet savessa” ja aitoa ymmärrystä digitalisaation tärkeydestä ja vaikutuksista. Haluamme joukkoomme ihmisen, jolle tämä kaikki on yhtä tärkeää kuin meille.  

Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Avainsanat

Java, C#, TypeScript, React, AWS, Azure, Kubernetes

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.