Ohjelmistokehittäjiä Helsinkiin

Ohjelmistokehittäjiä Helsinkiin

Etsimme Helsingin toimistolle noin 500 asiantuntijan joukkoon ohjelmistokehittäjiä työskentelemään monipuolisten ja vaikuttavien projektien pariin. Projekteissa riittää valinnanvaraa ja asiantuntijamme työskentelevät laaja-alaisesti eri teknologioiden mm. web-kehityksen ja pilvisovellusten parissa. Teemme läheisesti töitä satojen muiden goforelaisten kanssa isoissa ja vaikuttavissa hankkeissa kuten KEHAn TE-Digi ja Digi- ja väestötietoviraston Suomi.fi.

Voit olla urallasi hyvään vauhtiin päässyt tekijä tai ainakin muutaman vuoden työkokemusta kartuttanut tulevaisuuden lupaus. Projekteissa pääset työskentelemään ja oppimaan uutta modernien tekniikoiden parissa. Pystyt rakentamaan omaa urapolkuasi kiinnostuksesi mukaan. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, joten itseohjautuvuus ja jatkuva halu kehittyä ovat onnistumisen edellytys.

Projekteissamme käytetään esimerkiksi seuraavia tekniikoita:

 • .NET, Java, Spring Boot, Python, Django, Node.js, Express
 • SQL Server, PostgreSQL, MongoDB, DynamoDB
 • Azure, AWS, Serverless Framework
 • JavaScript, TypeScript, React, Angular, Vue.js, Next.js

Pääset itse vaikuttamaan siihen, missä projektissa ja millä tekniikoilla työskentelet. Työtä voit tehdä siellä, missä itse parhaiten viihdyt.

Mitä toivomme sinulta

 • Kokemusta joistain yllä olevista teknologioista ja halua oppia uusia teknologioita
 • Mahdollista kokemusta pilvipalveluista tai halua kehittyä niiden saralla
 • Hallitset modernit ohjelmistokehityksen menetelmät
 • Kiinnostusta konsulttina toimimiseen eri asiakasprojekteissa

Mitä tarjoamme sinulle

Haluamme olla jokaiselle goforelaiselle hyvä paikka työskennellä sillä hyvinvoivat työntekijät ovat kaikkein tärkein voimavaramme. Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Kampin kauppakeskuksessa. Modernilta toimistoltamme löytyvät mm. mukautuvat ja viihtyisät työtilat, välipalat sekä biljardi. Helsingin toimistollamme sinua odottavat aktiivinen ja intohimoinen ohjelmistokehittäjistä sekä muista asiantuntijoista koostuva osaajayhteisö. Yhteisömme kanssa pääset oppimaan uutta ja kehittymään urallasi mm. kiltatoiminnan kautta. Pääset osalliseksi myös paikalliskerhoihimme sekä työyhteisötoimintaan. Kerhotoiminnan puitteissa kokoonnumme työn ulkopuolella mm. lautapelien, liikunnan, elektroniikan ja elokuvien parissa.

Asiakasprojektiin sijoittuminen Goforella on työntekijälähtöistä. Meillä on jatkuvasti avoinna noin 20–50 asiakastarvetta. Jokaisella goforelaisella on täysi läpinäkyvyys asiakastarpeisiimme ja teemmekin lopulliset projektipäätökset aina yhdessä keskustellen.

Sinua odottavat myös seuraavat edut

 • Monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja Goforen kustantamat verkkokurssit (mm. Udemy-lisenssit)
 • Joustavat työajat ja yhteisöllisen kulttuurin sekä koko Goforen osaajayhteisön tuen
 • Vaikuttamisbonukset (blogi-, open source) ja sertifiointibonukset (AWS, Azure, Scrum)
 • Kattavan etupaketin sisältäen mm. hieronta-, silmälasi-, kulttuuri- ja liikuntaedut (400€/v.)

Tutustu toki Goforen omaan työehtosopimukseen ja kokonaisuudessaan työsuhde-etuihimme.

Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

"Olen työskennellyt sovelluskehittäjänä Goforella pian kaksi vuotta. Ensimmäistä projektiani etsiessä otettiin hienosti huomioon teknologiat, joista pidän ja joista oli hyötyä urakehitykseni kannalta. Mieluisa projekti löytyikin yllättävän pian. Projekteissa olen päässyt työskentelemään frontend ja full stack -rooleissa, teknologioina mm. React, Typescript, Node.js, AWS ja Docker. Lisäksi olen päässyt osallistumaan Goforen sisäiseen toimintaan, kuten järjestämään tech-painotteisia eventtejä, joissa alan eri osaajat kertovat tämän hetken kuumimmista teknologioista. Olen myös pitkään ollut kiinnostunut rekrytoimisesta, ja kun ilmeni mahdollisuus osallistua Helsingin rekrytoimintaan, tartuin oitis tilaisuuteen. Goforella on lämmin ja rento kulttuuri, jossa työntekijästä välitetään ja kehittymismahdollisuudet ovat erinomaiset! "

Mikko Jämiä

Software Developer

"Olen tuore naama Goforella, sillä aloitin tämän vuoden Helmikuussa. Teen tällä hetkellä töitä sisäisessä Seppo-projektissa. Homma sisältää Nodea, Typescriptiä, Pythonia ja AWS-tunkkausta sekä aika ketterän ja erittäin hyvähenkisen viiden hengen tiimin. Pian työpaikan vaihdon jälkeen kysyin kaverilta, maksaako hänen työnantajansa siitä, että opettelee Rustia. Kaveri vastasi, että maksaisipa. Meillä on ollut kevään ajan käynnissä pieni Rustlings-tutoriaalipiiri, jossa on opeteltu kyseisen hittikielen saloja."

Heikki Ketoharju

Software Developer

Avainsanat

Java, JavaScript, Node.js, React, React Native, Vue.js, Angular, Typescript, C#, .NET, Python, Scala, Jenkins, Azure DevOps, Mikropalvelut, MySQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

Tutustu työhömme tarkemmin

Web-kehitys →

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.