Ohjelmistokehittäjiä Tampereelle

Ohjelmistokehittäjiä Tampereelle

Etsimme Tampereen toimistolle liki 300 asiantuntijan joukkoon ohjelmistokehittäjiä työskentelemään monipuolisten ja vaikuttavien projektien pariin. Projekteissa riittää valinnanvaraa ja käytettyjä teknologioita ovat muun muassa Java, Node.js, Typescript, React, React Native, Vue.js, Angular, C#, .NET, Python, AWS, Azure. Tärkeää on, että löydämme juuri sinua kiinnostavan projektin!

Voit päästä mukaan esimerkiksi terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen tai liikennetoimialan kehitys- tai uudistusprojektiin – tarjolla on aidosti merkityksellisiä julkisen ja yksityisen sektorin projekteja, jotka vaikuttavat satojen tuhansien suomalaisten elämään. Asiakasprojektimme ovat yleensä pitkäkestoisia ja pääset useimmiten keskittymään yhteen projektiin kerrallaan.

Mitä toivomme sinulta

  • Kokemusta joistain yllä olevista teknologioista ja halua oppia uusia teknologioita
  • Mahdollista kokemusta pilvipalveluista tai halua kehittyä niiden saralla
  • Hallitset modernit ohjelmistokehityksen menetelmät
  • Kiinnostusta konsulttina toimimiseen eri asiakasprojekteissa

Mitä tarjoamme sinulle

Tampereen toimistollamme sinua odottavat aktiivinen ja intohimoinen ohjelmistokehittäjistä sekä muista asiantuntijoista koostuva osaajayhteisö. Yhteisömme kanssa pääset oppimaan uutta ja kehittymään urallasi mm. kiltatoiminnan kautta. Pääset osalliseksi myös paikalliskerhoihimme sekä työyhteisötoimintaan. Kerhotoiminnan puitteissa kokoonnumme työn ulkopuolella mm. lautapelien, liikunnan, elektroniikan ja elokuvien parissa.

Moderni toimistomme sijaitsee aivan Tampereen rautatieaseman läheisyydessä. Viihtyisien työtilojen ja välipalojen lisäksi sinulla on mahdollista varata omaan käyttöösi myös toimistomme saunalliset edustustilat.

Asiakasprojektiin sijoittuminen Goforella on työntekijälähtöistä. Meillä on jatkuvasti avoinna noin 20–50 asiakastarvetta. Jokaisella goforelaisella on täysi läpinäkyvyys asiakastarpeisiimme ja teemmekin lopulliset projektipäätökset aina yhdessä keskustellen.

Sinua odottavat myös seuraavat edut

  • Monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja Goforen kustantamat verkkokurssit (mm. Udemy-lisenssit)
  • Joustavat työajat ja yhteisöllisen kulttuurin sekä koko Goforen osaajayhteisön tuen
  • Vaikuttamisbonukset (blogi-, open source) ja sertifiointibonukset (AWS, Azure, Scrum)
  • Kattavan etupaketin sisältäen mm. hieronta-, silmälasi-, kulttuuri- ja liikuntaedut (400€/v.)

Jos React, Java, .NET, tai oikeastaan mikä tahansa moderni web-teknologia saa sinut innostumaan, pidät tärkeänä yhteisöllisyyttä ja jatkuvan kehittymisen mahdollisuuksia, voit olla etsimämme vahvistus joukkoomme!

Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

"Olen Henri Ihalainen ja työskentelen ohjelmistoarkkitehtina Goforella. Työnkuvaani kuuluu sovellusten, integraatioiden ja infrastruktuurin suunnittelu sekä toteutus. Työssäni minulle on tärkeää se, että saan tehdä asioita valmiiksi alusta loppuun ja että työni lopputuloksella on merkitystä. Pidän työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa ja sitä työni monelta osin onkin. Myös uuden oppiminen ja itseni kehittäminen on minulle tärkeää. Tällä hetkellä erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat funktionaalinen ohjelmointi ja erilaiset ohjelmistoarkkitehtuurit. Goforella tunnen saavani hyvin tukea itseni kehittämiseen. Voin käyttää työaikaani uuden opiskeluun ja myös kollegoiltani on aina saatavilla apua ja tukea. Työskentely Goforella on mielestäni hyvin joustavaa. Olen pitänyt pitkiä isyysvapaita ja työskennellyt myös 80 % työajalla. Muutoksiin on aina suhtauduttu positiivisesti ja olen saanut tukea ja kannustusta sekä työnantajalta että työkavereilta. "

Henri Ihalainen

Software Architect

Avainsanat

Java, JavaScript, Node.js, React, React Native, Vue.js, Angular, Typescript, C#, .NET, Python, Scala, Jenkins, Azure DevOps, Mikropalvelut, MySQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

Tutustu työhömme tarkemmin

Web-kehitys →

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.