Ohjelmistokehittäjiä Turkuun

Ohjelmistokehittäjiä Turkuun

Etsimme lisää asiantuntijoita Turkuun noin 60 ammattilaisen joukkoomme. Turun asiantuntijamme työskentelevät laaja-alaisesti eri teknologioiden mm. pilvisovellusten parissa ja teemme läheisesti töitä satojen muiden goforelaisten kanssa isoissa ja vaikuttavissa kansallisissa hankkeissa kuten KEHAn TE-Digi ja Digi- ja väestötietoviraston Suomi.fi.

Voit olla urallasi hyvään vauhtiin päässyt tekijä tai ainakin muutaman vuoden työkokemusta kartuttanut tulevaisuuden lupaus. Projekteissa pääset työskentelemään ja oppimaan uusimpien tekniikoiden parissa. Pystyt rakentamaan omaa urapolkuasi kiinnostuksesi mukaan. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, joten tärkeintä on motivaatio koodia ja tulosta kohtaan sekä aito halu kehittyä.

Projekteissamme käytetään esimerkiksi seuraavia tekniikoita:

• .NET, Java, Spring Boot, Python, Django, Node.js, Express
• Tietokantaosaamista (SQL/NoSQL)
• Azure, AWS, Serverless Framework
• JavaScript, TypeScript, React, Angular, Vue.js, Next.js

Pääset itse vaikuttamaan siihen, missä projektissa ja millä tekniikoilla työskentelet. Työtä voit tehdä siellä, missä itse parhaiten viihdyt.

Mitä toivomme sinulta

• Kokemusta joistakin edellämainituista tekniikoista
• Kokemusta pilvipalveluista tai halua opiskella niitä
• Kokemusta tai kiinnostusta asiakasprojekteissa työskentelystä
• Halua osallistua Turun työyhteisön kehittämiseen
• Tietämistä kumpi on täl/tois puol jokke (valinnainen)!

Mitä tarjoamme sinulle

Haluamme olla jokaiselle goforelaiselle hyvä paikka työskennellä sillä hyvinvoivat työntekijät ovat kaikkein tärkein voimavaramme. Toimistomme sijaitsee kauppatorin kupeessa Turun kattojen yllä. Korkealta on helpompi nähdä kauas – mutta vaikka näkemykset lentävätkin välillä korkealla, ovat ihmiset silti aina sympaattisia ja jalat tukevasti maan pinnalla.

Yhdessä suunnittelemaltamme toimistolta löytyvät viihtyisät ja mukautuvat työtilat, välipalat, pöytäfutis ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit. Turun työyhteisö on aktiivinen järjestäen erilaisia tapahtumia, kuten artesaaniolutmaisteluja, leffailtoja, korvakorupajoja, perhepäiviä, liikuntaa tai lautapelaamista.

Gofore tarjoaa muun muassa

• Monipuoliset kehittymis- ja opiskelumahdollisuudet (esim. Udemy Business-lisenssit)
• Yhteisöllisen kulttuurin, kaikille avoimia tapahtumia ja aktiiviset kilta- ja kerhotoiminnat
• Vaikuttamis- ja sertifiointibonukset (AWS, Azure, Scrum)
• Hammaslääkäri-, silmälasi- , hieronta- ja työsuhdepolkupyöräedut

Tutustu toki Goforen omaan työehtosopimukseen ja kokonaisuudessaan työsuhde-etuihimme.

"Olen Tommy Johansson ja työskennellyt Goforella kohta kaksi vuotta. Toimin projektissani Scrum Masterina ja vastaan toimistomme lautapelien afterworkeistä. Goforella olen päässyt toteuttamaan omaa mielenkiintoani tiimin valmennuksen sekä prosessien kehittämisen suhteen. Goforen ja Turun toimiston työyhteisön tuki onkin parasta mitä olen voinut omalle urapolulleni toivoa. Hyvä ja eteenpäin vievä työympäristö, kehittymismahdollisuudet sekä työn ulkopuolinen tukeminen, niin hyvinvoinnin kuin yhteisöllisyyden rakentamisen puitteissa, ovat itselleni tärkeitä asioita Goforelle työskentelemisessä. Vapaa-aikani kuluu pienen lapsen isänä olemisen lisäksi niin rentoutuessa keramiikan parissa kuin ystävien kanssa lauta-, rooli- ja videopelejä pelatessa. "

Tommy Johansson

Scrum Master

"Olen ollut töissä Goforessa Full Stack -kehittäjänä hiukan yli vuoden. Projekteissani olen päässyt käyttämään Reactia, TypeScriptia, Djangoa, Kotlinia, Clojurea ja AWS Serverless -palveluja sekä vahvistanut osaamistani Agile-menetelmistä ja testaamisesta. Projektityön ohessa autan rekrytoinnissa ja osallistun myös sisäisiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Arvostan sitä, että Goforella saa toimia suhteellisen autonomisesti, ja esim. projektien valinnat perustuvat mahdollisimman paljon kehittäjien omiin kiinnostuksenkohteisiin ja toiveisiin. Gofore tarjoaa myös monia mahdollisuuksia päästä tutustumaan työkavereihisi ja/tai osallistumaan vapaa-ajan aktiviteetteihin, kuten esim. elokuvaillat. Työn ulkopuolella luen, nautin Turun maisemista kävellen ja opiskelen eri kieliä. "

Kelvin Jackson

Software Developer

Avainsanat

Java, JavaScript, Node.js, React, React Native, Vue.js, Angular, Typescript, C#, .NET, Python, Scala, Jenkins, Azure DevOps, Mikropalvelut, MySQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

Tutustu työhömme tarkemmin

Web-kehitys →

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.