Liity joukkoon

Pilviasiantuntija (AWS)

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Ketterä pilvitiimimme etsii AWS-asiantuntijoita asiakasprojekteihimme!Goforella työskentelee julkipilvien parissa jo noin 50 asiantuntijaa, jotka rakentavat aidosti merkityksellisiä, satoja tuhansien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita.  Goforelaisena voit luoda itsellesi sopivan roolin ja urapolun. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.


Mitä tarjoamme sinulle

Goforelaisena pääset itse rakentamaan oman urapolkusi ja roolisi: Voit esimerkiksi keskittyä ja syventyä teknisiin toteutuksiin, infran pystyttämiseen ja jatkokehitykseen pilvikehittäjänä. Tai jos olet mieluummin konsultoivammassa roolissa lähellä asiakkaan liiketoimintaa suunnittelemassa arkkitehtuureja ja kestäviä pilviratkaisuja, voit asettua tai kasvaa meillä pilviarkkitehdiksi. Tärkeintä on halu tehdä töitä kädet savessa pilven parissa ja löytää parhaat teknologiaratkaisut asiakkaidemme onnistumisen mahdollistamiseksi.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavan paketin etuja tekemään elämästä mukavampaa työssä ja vapaa-ajalla. Joukossamme nautit muun muassa seuraavista:

  • Sertifiointibonukset, opiskelumahdollisuudet (Udemy)
  • Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu
  • Hieronta-, hammaslääkäri- ja silmälasietu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus pilviratkaisujen parista esimerkiksi pilviasiantuntijan, järjestelmäasiantuntijan tai ohjelmistokehittäjän roolissa. Käytät AWS sujuvasti, ja sinulla on kokemusta AWS:n IaaS-, PaaS- tai FaaS -palveluista. Lisäksi kuulemme mielellämme, jos tunnet jo esimerkiksi konttiteknologioita, muita julkipilvialustoja, CI/CD-työkaluja, serverlessin tai DevOps-toimintamalleja. Iso etu on, jos olet tottunut työskentelemään yhteistyössä niin asiakkaan kuin ohjelmistokehitystiimin kanssa.

Tämä rooli tarjoaa mahdollisuuden kasvaa asiantuntijana yhdessä pilviliiketoimintamme kanssa. Kaikkea sinun ei tietenkään tarvitse osata, vaan arvostamme ennen kaikkea intoa kehittyä ja aitoa kiinnostusta pilviratkaisuja kohtaan. Lupaamme tarjota sinulle haastavia asiakasprojekteja, asiantuntijayhteisömme tuen ja tarvitsemasi välineet osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen!

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä asiakkaan edellyttämä henkilöturvallisuusselvitys.


Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Terveiset tiimistä

Olen Esa Hakala työskentelen Goforella AWS pilviasiantuntijana. Olen koulutukseltani tietoverkkoinsinööri ja työurani aikana olen työskennellyt lähinnä palvelinten, palvelinkeskusten sekä julkipilven parissa. Omat projektini Goforella ovat keskittyneet AWS – pilviteknologioihin. Projektit ovat pitäneet sisällään ohjelmistokehittäjäläheisestä DevOps – tekemistä, asiakkaan Landing Zonejen suunnittelua sekä infran pystytystä IaC (Infrastructure As A Code) menetelmällä.

Tällä hetkellä työskentelen AWS – projektissa, jossa pidän huolta koko asiakkaan AWS – organisaatiosta, pystytän AWS – infraa AWS CDK:lla sekä katson kontti-pohjaisten palveluiden perään koko niiden elinkaaren ajan. Goforella työskentelyssä parasta on ollut, että saa itse vaikuttaa siihen millaisia projekteja pääsee tekemään. Projektisijoitusta mietitään yhdessä tekijän kanssa ja omat kiinnostuksenkohteet otetaan hyvin huomioon. Työskentely on hyvin itseohjautuvaa ja projektin ulkopuolisiinkin asioihin, kuten Goforen pilviliiketoiminnan kehittämiseen, pääsee itse vaikuttamaan mikäli intoa riittää. Gofore tarjoaa myös hyvät työkalut itsensä kehittämiseen; olen täydentänyt osaamistani mm security-puolella ja saanut vapaasti valita mieleiset kurssit ja oppimistavat. Olen myös osallistunut rekrytointiin ja omalta osaltani edesauttanut saamaan lisää osaavia ja mukavia työkavereita meille.
Esa Hakala, pilviarkkitehti


Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.


Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös