Pilviasiantuntija

Pilviasiantuntija

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikottaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten, lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvalineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Sinua viehättää erityisesti infrastuktuurin automaatio ja pilviteknologiat. Sinulla saattaa olla kokemusta esimerkiksi Amazon Web Services, Google Cloud tai Azure pilvialustoista. Mielenkiintosi herättävät niin ikään termit kuten jatkuva julkaisu, konttiteknologiat, mikropalvelut sekä serverless, puhumattakaan DevOps-työkaluista kuten Ansible, Docker, Jenkins ja Kubernetes.

Lisäksi saatat hallita yhden tai useamman skripti- tai ohjelmointikielen. Olet ehkä työskennellyt osana kehitystiimiä ja sinulla voi olla kokemusta palveluidenja infrastruktuurin monitoroinnista, konfiguraationhallintatyökaluista sekä erilaisista tietokannoista.Nykyinen toimenkuvasi on ehkä järjestelmäasiantuntija tai ohjelmistosuunnittelija, joka kaipaa uusia haasteita.

"Olen Tero Kärki ja työskentelen Goforella Azuren ja AWS:n parissa pilviasiantuntijana. Taustaltani olen infra/palvelin -tyyppejä, joten pilvimaailmaan sukeltaminen oli luonnollinen jatkumo urallani. Nykyään pilvessä voit tehdä melkeinpä mitä vain verrattuna konesaleihin, jotka rajoittivat mahdollisuuksia. Goforen asiakasprojekteihin olen lähtenyt omasta mielenkiinnosta kyseistä aihetta kohtaan. Projektit ovat olleet esim. CI/CD putkien tekemistä, arkkitehtuurin suunnittelua ja erilaisten mikropalveluiden rakentamista. Ja mikä parasta, se voi olla samaan aikaan kaikkea tätä! Goforella työskentelyn parhaita puolia on, että työntekijän kiinnostuksen kohteet ja toiveet otetaan huomioon, kun sopivaa asiakasprojektia pohditaan yhdessä tekijän kanssa. Voit päättää haluatko keskittyä johonkin tiettyyn osa-alueeseen, vai kiinnostaako ”iso kuva” enemmän. Pilvimaailma tarjoaa aina uutta opittavaa ja Gofore tukeekin kehittymistä pilviasiantuntijana antamalla työkalut ja osaavan ympäristön itsensä kehittämiseen.

Tero Kärki

Cloud Specialist

Avainsanat

AWS, Azure, Google Cloud, DevOps, CI/CD, Infrastructure-as-Code, microservices, databases, containers, Kubernetes, serverless

Tutustu työhömme tarkemmin

Cloud & DevOps →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.