Millaista pilviasiantuntijan työ on Goforella?

Tutustu asiakkaaseemme

Lue lisää

”Nimeni on Aki Ristkari ja työskentelen Goforella pilviasiantuntijana ja DevOps-hessuna. Olen se hahmo tietojärjestelmien taustalla, joka miettii infrastruktuuria, sisäistä toimintaa sekä huolehtii että kaikki toimii ja on mahdollisimman automatisoitua. Tuttuja ovat Ansible, CI/CD putket, blue-green deployment, mikropalvelut, Python, Ruby, Spring ja Eureka. Lisäksi Oracle, PostgreSQL, NGINX, Docker ja Kubernetes. Tärkeimpiä asioita roolissani on ymmärtää kokonaisuuksia ja kyky oppia uutta. Teknologian aallonharjalla pysyminen vaatii kiinnostuneisuutta sekä jatkuvaa uuden opettelua. Suurin osa nykyisistä projekteista toteutetaan pilvipalveluiden avulla, joten niihin liittyvä osaaminen on tärkeää. Itse olen keskittynyt AWS:ään ja sertifioitunut sen osaajana ja tätä itsensä kehittämistä työnantaja tukee erittäin hyvin. Seuraavana on vuorossa Google Cloud. Omassa roolissani pääsen näkemään erilaisia järjestelmiä ja työskentelemään uskomattoman taitavien koodarien kanssa asiakkaiden parhaaksi.”

Mitä toivomme sinulta

Avainsanoja

Jenkins, Azure, DevOps, Gitlab, SOA, ESB, mikropalvelut, viestijonot, tietokannat, AWS, Azure, Google Cloud, Docker, Kubernetes, ECS, virtuaalikoneet, konttiteknologiat

Sinua viehättää erityisesti infrastuktuurin automaatio ja pilviteknologiat. Sinulla saattaa olla kokemusta esimerkiksi Amazon Web Services, Google Cloud tai Azure pilvialustoista. Mielenkiintosi herättävät niin ikään termit kuten jatkuva julkaisu, konttiteknologiat, mikropalvelut sekä serverless, puhumattakaan DevOps-työkaluista kuten Ansible, Docker, Jenkins ja Kubernetes.

Lisäksi saatat hallita yhden tai useamman skripti- tai ohjelmointikielen. Olet ehkä työskennellyt osana kehitystiimiä ja sinulla voi olla kokemusta palveluiden ja infrastruktuurin monitoroinnista, konfiguraationhallintatyökaluista sekä erilaisista tietokannoista.Nykyinen toimenkuvasi on ehkä järjestelmäasiantuntija tai ohjelmistosuunnittelija, joka kaipaa uusia haasteita.

Mitä tarjoamme sinulle

Tutustu goforelaisiin

Otteita ajatuksista, kulttuurista sekä arjesta Goforella

Tutustu meihin

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Työntekijämme jakavat innokkaasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjään viikoittaisten esitysten, aktiivisen kiltatoiminnan ja sisäisten koulutusten avulla.

Goforelaiset ovat aktiivisia myös työn ulkopuolella ja kokoontuvat yhdessä vaikkapa lautapelien äärelle, kiipeilemään, pyöräilemään tai pelaamaan videopelejä. Työntekijöistä koostuva tapahtumajärjestäjätiimi järjestää kuukausittain saunailtoja, urheilullisia tapahtumia sekä perhepäiviä.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsenhoitoetu.