Pilviasiantuntija

Pilviasiantuntija

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikottaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten, lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvalineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Sinua viehättää erityisesti infrastuktuurin automaatio ja pilviteknologiat. Sinulla saattaa olla kokemusta esimerkiksi Amazon Web Services, Google Cloud tai Azure pilvialustoista. Mielenkiintosi herättävät niin ikään termit kuten jatkuva julkaisu, konttiteknologiat, mikropalvelut sekä serverless, puhumattakaan DevOps-työkaluista kuten Ansible, Docker, Jenkins ja Kubernetes.

Lisäksi saatat hallita yhden tai useamman skripti- tai ohjelmointikielen. Olet ehkä työskennellyt osana kehitystiimiä ja sinulla voi olla kokemusta palveluidenja infrastruktuurin monitoroinnista, konfiguraationhallintatyökaluista sekä erilaisista tietokannoista.Nykyinen toimenkuvasi on ehkä järjestelmäasiantuntija tai ohjelmistosuunnittelija, joka kaipaa uusia haasteita.

"”Nimeni on Aki Ristkari ja työskentelen Goforella pilviasiantuntijana ja DevOps-hessuna. Olen se hahmo tietojärjestelmien taustalla, joka miettii infrastruktuuria, sisäistä toimintaa sekä huolehtii että kaikki toimii ja on mahdollisimman automatisoitua. Tuttuja ovat Ansible, CI/CD putket, blue-green deployment, mikropalvelut, Python, Ruby, Spring ja Eureka. Lisäksi Oracle, PostgreSQL, NGINX, Docker ja Kubernetes. Tärkeimpiä asioita roolissani on ymmärtää kokonaisuuksia ja kyky oppia uutta. Teknologian aallonharjalla pysyminen vaatii kiinnostuneisuutta sekä jatkuvaa uuden opettelua. Suurin osa nykyisistä projekteista toteutetaan pilvipalveluiden avulla, joten niihin liittyvä osaaminen on tärkeää. Itse olen keskittynyt AWS:ään ja sertifioitunut sen osaajana ja tätä itsensä kehittämistä työnantaja tukee erittäin hyvin. Seuraavana on vuorossa Google Cloud. Omassa roolissani pääsen näkemään erilaisia järjestelmiä ja työskentelemään uskomattoman taitavien koodarien kanssa asiakkaiden parhaaksi.”

Aki Ritskari

Cloud Computing Expert

Avainsanat

Jenkins, Azure, DevOps, Gitlab, SOA, ESB, mikropalvelut, viestijonot, tietokannat, AWS, Azure, Google Cloud, Docker, Kubernetes, ECS, virtuaalikoneet, konttiteknologiat

Tutustu työhömme tarkemmin

Cloud & DevOps →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.