Tekninen projektipäällikkö Jyväskylään

Tekninen projektipäällikkö Jyväskylään

Mitä tarjoamme sinulle

Jyväskylän työyhteisö tarjoaa ketterää, startupmaista tunnelmaa ja pitkäkestoisia merkityksellisiä asiakasprojekteja tehtäväksi etänä tai kylän makeimmassa toimistossa Jyväskylän ydinkeskustassa.

Jyväskylän toimipisteemme on kokoaan suurempi toimisto. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan. 

Tiimimme konsultit työskentelevät mm. pilvinatiivien sovellusten parissa, tai teemme läheisesti töitä satojen muiden goforelaisten kanssa laajoissa kansallisissa hankkeissa kuten KEHAn TE-Digi ja Digi- ja väestötietoviraston Suomi.fi.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Tämä tarkoittaa aitoja vaikutusmahdollisuuksia omaan työhön, vapautta luoda urapolustaan omannäköisensä, tukea ja kannustusta osaamisen kehittämiseen sekä tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä.  

Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan osaavien huippuasiantuntijoidemme ansiota. Rinnallasi ovat asiantuntevat kollegat, jotka jakavat tietoa ja osaamista sekä sparraavat arjen työssä. 

Paikallinen työyhteisötoiminta on aktiivista järjestäen mm. erilaisia maisteluiltoja, saunomista, retkiä, perhepäiviä, liikuntaa tai lautapelaamista.  

Uudet kylän makeimmat ja toimivimmat toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän ydinkeskustassa. Jopa sadan hengen kokoontumistilamme on mahdollista varata myös työntekijöiden yksityistilaisuuksiin tai ajanviettoihin.  

Elämäntilanteen muuttuessa siirtyminen Goforen muihin toimipisteisiin on mahdollista Suomessa tai ulkomailla. 

Mitä haluaisimme nähdä

Teknisenä projektipäällikkönä osallistut projektinhallintaan koko projektin elinkaaren ajan. Työpäiviisi voi sisältyä esimerkiksi myynnin tukemista, budjetointia, resursointia, määrittelyä ja Scrum masterin tehtäviä sekä kehitystiimin työn tukemista onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Voit halutessasi osallistua laajemminkin paikallisten asiakkuuksien hallintaan 

Olet ihmisläheinen tiimin sujuvan arjen mahdollistaja, jolla on taitoa ja silmää tukea kehitystiimiä ja ratkoa vastaantulevia haasteita. Sinulla on vankkaa teknistä osaamista ja näyttöjä ohjelmistokehitysprojektien läpiviennistä, ja hallitset tunnetut ketterän projektinhallinnan viitekehykset. Sinulla voi olla kokemusta myös esimerkiksi arkkitehtuurisuunnittelusta, vaatimusmäärittelystä tai ohjelmistokehityksestä 

Ennen kaikkea arvostamme halua kehittää ja jakaa omaa osaamista, intoa työskennellä ”kädet savessa” ja aitoa ymmärrystä digitalisaation tärkeydestä ja vaikutuksista. Haluamme joukkoomme ihmisen, jolle tämä kaikki on yhtä tärkeää kuin meille.  

Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

"Olen Petteri ja olen työskentellyt Goforella teknisenä projektipäällikkönä vuodesta 2019 lähtien. Teknisen projektipäällikön rooli on Goforella hyvin monipuolinen ja mahdollistaa omista kyvyistä sekä motivaatiosta riippuen toimimisen niin teknisenä Scrum Masterina tai Agile Coachina ketterien kehitysmenetelmien (Scrum, Kanban, SAFe, LeSS jne.) parissa, kuin myös projekti-/tuotejohtamisen tunnettujen projektihallintakehysten (PRINCE2, ITIL, IPMA, PMI, jne.) avulla yksittäisen tiimin kokoluokan projekteista aina portfoliotason hankekokonaisuuksiin. Olen päässyt syventymään teknisen arkkitehtuurin “syvään päätyyn”, tai vastaavasti toimimaan tuotteen vaatimusmäärittelytyössä yhdessä asiakkaan kanssa. Pääsen osallistumaan tehtävässäni myös oman kiinnostukseni mukaisesti konsulttina tekniseen myynnin edistämiseen ja asiakastarpeen muotoiluun osana kansainvälisiä tarjousprosesseja, sekä nykyaikaisten DevOps-käytäntöjen käyttöönottoon vauhdittaen asiakkaiden digitaalista transformaatiota. Gofore tarjoaa itselleni motivoivan, urbaanin työskentely-ympäristön Jyväskeskukseen vuonna 2020 valmistuneessa toimistossa, jonne tuleekin sähköpyöräiltyä Kuokkalan siltaa pitkin päivittäin. Työyhteisö Goforella on mahdollistanut myös yhteisöllisiä harrastemahdollisuuksia työn ulkopuolella, kollegoiden kanssa on muodostunut jo perinteeksi niin lauta- kuin mailapelit, puhumattakaan perinteisestä Harjun Gooper-juoksusta."

Petteri Weckström

Tekninen projektipäällikkö

Avainsanat

projektinhallinta, Scrum, Kanban, SAFe, ITIL

Tutustu työhömme tarkemmin

Ohjelman- ja projektinhallinta →

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.