IT-projekti­päällikkö

IT-projekti­päällikkö

Mitä tarjoamme sinulle

Olemme kansainvälinen digitalisaation asiantuntijayritys, ja yli 1000 goforelaisen työyhteisömme on monimuotoinen, osaamisen kehittämisestä innostuva ja sydämellinen.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja tuemme osallistumista osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet, valitsemasi työvälineet sekä kattavat etumme, jotka sisältävät mm. sairaan lapsen ja vanhemman hoitoedun. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Haemme konsultteja toimimaan hanke- ja projektipäällikkönä asiakkaillamme. Ohjaat eri organisaatioista koostuvia projektitiimejä tai useista projekteista koostuvia hankkeita enimmäkseen IT-palveluihin ja -ratkaisuihin liittyvien muutosprojektien läpiviennissä. Projektit ovat erittäin monipuolisia ja vaihtelevia kestoiltaan. Goforella on sekä kansainvälisiä että ympäri Suomen toimivia asiakkaita. Tällä hetkellä asiakkaamme toimivat suurelta osin pääkaupunkiseudulla. Sinulta löytyy tarvittaessa matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudulle noin puolet työajasta.

Odotamme sinulta motivaatiota ja paloa työskennellä suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on jo useampia vuosia kokemusta ja ammattitaitoa vastaavista tehtävistä. Kaikkiaan asemoidut IT-alan kokemuksellasi kokeneiden asiantuntijoiden joukkoon. Puhut ja kirjoitat suomea ja englantia sujuvasti, ja hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja aikaansaava. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin sekä esittää näkemyksesi myös projektien sisältöön.

Katsomme eduksi sertifioidun projektiosaamisen. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta projektitoimeksiannoista asiakasorganisaatioissa, valmisjärjestelmien käyttöönotto- ja muutosprojekteista, esiselvityksistä, ketterän kehittämisen projektien ohjauksesta, julkisista hankinnoista sekä toiminnan kehittämisen suunnittelusta ja läpiviennistä.

Pääset työskentelemään kasvavassa suomalaisessa konsultointiyrityksessä, jossa saat hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat tarvittaessa projektitoiminnan vetäjältämme Katariina Kolehmaiselta, jonka tavoitat parhaiten jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä numeroon 040 516 6005.

Huomioithan, että tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

"Olen Timo Salo, projektipäällikkö Goforelta. Kokemusta erilaisista projekteista on kertynyt monenlaisista toimintaympäristöistä ja kokemusvuosiakin on kertynyt jo useampi. Kokemuksesta huolimatta on aina hienoa aloittaa uusi projekti, perehtyä uuteen sisältöön, suunnitella ja asettaa uudet tavoitteet ja tehdä yhteistyötä uusien projektiryhmäläisten kanssa. Kohti tavoitteita mennään ketterästi, monet langat käsissä. Projektin on luonnollisesti pysyttävä hallinnassa, vaikka ketterästi edetään ja vaatimukset muuttuvat joskus nopeastikin. Oli menetelmä mikä tahansa, niin työhön sisältyy vaatimusten analysointia, palvelujen ja toimintamallien suunnittelua, budjetointia, priorisointia ja resursointia. Viimeaikaisiin projekteihini on kuulunut lainsäädännön kehittämistä, palvelupolkujen ja prosessien kuvaamista, markkinakartoitusta, asiakkaan sisäistä ja ulkoista viestintää sekä yhteistyötä asiakkaan sidosryhmien kanssa. Näiden pohjalta on toteutettu uusia palveluja, uudistettu toimintamalleja sekä kehitetty tietojärjestelmiä. Joskus projektiin kuuluvat kaikki nämä tehtävät, joskus vain yksi. Kun edellinen projekti loppuu, uusi alkaa - mikä sen hienompaa. On erityisen hienoa tavata ja tehdä yhteistyötä erilaisten asiantuntijoiden kanssa, joista esimerkkeinä liiketoiminnasta vastaavat osaajat, juristit, tietojärjestelmä- ja kokonaisarkkitehdit, tietojärjestelmien kehittäjät ja järjestelmien käyttäjät. Goforella avautuu monipuolisia työmahdollisuuksia niin yksityisen kuin julkisen sektorinkin puolella, joitain myös Suomen ulkopuolella. Erilaiset asiakkaat tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää sekä omaa eritysosaamistaan että oppia uutta. Oppia on tarjolla runsaasti myös Goforen sisällä. Goforen omat huippuasiantuntijat pitävät kursseja ja tietoiskuja, joista kannattaa ottaa kaikki irti. Jos tarvitset omassa projektissasi apua liiketoiminnan kehittämiseen, palvelumuotoiluun, tekoälyn hyödyntämiseen tai laadun varmistamiseen, Goforen laajasta asiantuntijajoukosta löytyy tukea mihin tahansa."

Timo Salo

Projektipäällikkö

Avainsanat

Projektinhallinta, IT-palveluihin ja -ratkaisuihin liittyvien käyttöönotto- ja muutosprojektien läpivienti, ketterä kehittäminen, julkiset hankinnat.

Tutustu työhömme tarkemmin

Ohjelman- ja projektinhallinta →

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.