Scrum master

Scrum master

Etsimme joukkoomme useampaa koodaavaa Scrum masteria erilaisiin ja erikokoisiin hankkeisiin niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, hyppäätkö mukaan esimerkiksi terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen tai liikennetoimialan kehitys- tai uudistusprojektiin. Tarjolla on aidosti merkityksellisiä projekteja, jotka vaikuttavat satojen tuhansien suomalaisten elämään.

Mitä toivomme sinulta

Ohjelmistokehitysprojektien Scrum masterina osallistut projektinhallintaan koko projektin elinkaaren ajan. Työpäiviisi sisältyy ohjelmistokehitystiimin työn tukemisen lisäksi kädet savessa koodaamista. Teet tiivistä yhteistyötä niin tuoteomistajan, tiimin kuin asiakkaan kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot on tehtävässä menestymisen edellytys.

Olet ihmisläheinen tiimin sujuvan arjen mahdollistaja, jolla on taitoa ja silmää tukea kehitystiimiä ja ratkoa vastaantulevia haasteita. Sinulla on vankkaa teknistä osaamista ja näyttöjä ohjelmistokehitysprojektien läpiviennistä, ja hallitset tunnetut ketterän projektinhallinnan viitekehykset. Projektinhallinnan lisäksi osaat myös tuottaa laadukasta koodia tiimin jäsenenä.

Ennen kaikkea arvostamme can do-asennetta, halua kehittää ja jakaa omaa osaamista, intoa työskennellä koodin parissa ja aitoa ymmärrystä digitalisaation tärkeydestä ja vaikutuksista. Haluamme joukkoomme ihmisen, jolle tämä kaikki on yhtä tärkeää kuin meille.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Ammatillista kehittymistäsi tukee myös mahdollisuus osallistua erilaisiin ulkoisiin koulutuksiin, sekä liiketoimintaa tukevien sertifikaattien suorittamiseen.

Goforelaisena pääset osalliseksi myös paikalliskerhoihimme sekä työyhteisötoimintaan. Kerhotoiminnan puitteissa kokoonnumme työn ulkopuolella mm. lautapelien, liikunnan, elektroniikan ja elokuvien parissa. Työntekijöistä koostuva työyhteisöryhmä järjestää myös muita erilaisia yhteisiä tapahtumia.

  • Monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja Goforen kustantamat verkkokurssit 
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuus valita missä ja miten teet työsi 
  • Yhteisöllisen kulttuurin, kaikille avoimia tapahtumia ja aktiiviset kilta- ja kerhotoiminnat 
  • Vaikuttamis-  ja sertifiointibonukset (AWS, Azure, Scrum) 

Tutustu toki Goforen omaan työehtosopimukseen ja kokonaisuudessaan työsuhde-etuihimme.

"Olen Eero ja olen koodaava scrum master Goforella. Olen aloittanut työskentelyn Goforen Tampereen toimistolla 2018 tammikussa, mutta elämä vei lopulta pääkaupunkiseudulle ja toimipisteeni on nykyään Gofore Helsinki. Olen alun perin tullut taloon fullstack-kehittäjäksi, mutta nykyisessä projektissani vaihdoin koodaavaksi scrum masteriksi 2021 syksyllä. Koodaavana scrum masterina päiväni ovat hyvin vaihtelevia entiseen verrattuna. Välillä scrum masterin tehtävät vievät ison osan päivästäni ja välillä voin taas keskittyä lähes täysin koodaamiseen. Olen pitänyt nykyisestä roolistani erittäin paljon, koska koodaamisen lisäksi saan tehdä myös erilaista ongelmanratkontaa ja organisointia scrum masterin tehtävien kautta. Varsinkin alkuvaiheessa minua hieman jännitti ottaa koodaushommien lisäksi myös scrum masterin tehtävät harteilleni, mutta meiltä Goforelta löytyy onneksi todella monta ketterien menetelmien asiantuntijaa, joilta olen voinut uutena scrum masterina kysyä apua. Gofore on myös mahdollistanut erilaisille kursseille osallistumisen, kun olen kokenut tarvitsevani lisäkoulutusta. Vapaa-ajallani vietän aikaani muun muassa voimaharjoittelun sekä erilaisten scifi- ja fantasia-aiheisten kirjojen ja tv-sarjojen parissa."

Eero, Technical Project Manager

Avainsanat

Projektinhallinta, Scrum, Kanban, SAFe, web-kehitys

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.