Site Lead

Site Lead

Oletko Goforen uusi Site Lead?

Etsimme Goforelle Pohjois-Suomeen Site Leadia!

Toimistomme sijaitsevat Oulussa ja Kajaanissa ja tarvitsemme nyt Site Leadin johtamaan Pohjois-Suomen toimistojemme toimintaa ja huolehtimaan asiantuntijoidemme hyvinvoinnista. Meidän ajattelussamme parasta liiketoimintaa on ihmisistä huolehtiminen. Rooli on vankasti liiketoimintalähtöinen, ja kuitenkin aina ihmiset edellä.

Mitä toivomme sinulta

Olet toiminut aikaisemmin jo vastaavassa roolissa ja sinulle on kokemusta niin ihmisten johtamisesta kuin asiakastyöstä konsulttimaailmassa. Ymmärrät, kuinka tehokkaat tiimit toimivat ja haluat jakaa osaamistasi tiimille.  Tunnet toimialamme ja pystyt tarjoamaan riittävää tukea ihmisten kehittymiselle. Autat asiantuntijoita heidän ongelmissaan ja projektivalinnoissaan. Toimit myös luontevasti eri sidosryhmissä ja tunnistat mahdollisuudet liiketoiminnan kasvattamiseen.

Olet aktiivinen ja can-do-asenteella varustettu asioiden mahdollistaja. Organisaationa pyrimme olemaan läpinäkyvä, matala ja epähierarkinen, joten pääset tekemään paljon asioita haluamallasi tavalla. Tukenasi on liiketoimintatiimimme, jonka tehtävänä on huolehtia sekä ihmisistä että liiketoiminnasta.

Ihmistyön lisäksi olet tiiviisti mukana Pohjois-Suomen alueen liiketoiminnan kasvattamisessa. Yhdessä liiketoimintojen ja myynnin kanssa osallistut esimerkiksi myyntiennusteiden tekemiseen ja budjetointiin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin: työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, jotta sinä voit puolestasi huolehtia omasta porukastasi. Perusperiaatteisiimme kuuluvat toimintamme eettisyys, läpinäkyvyys, vaikuttamisen mahdollisuudet ja päätösten tekeminen yhdessä. Pyrimme luomaan yhdessä inhimillisempää ja kestävämpää digimaailmaa.

Site Leadin roolissa saat vaikutusmahdollisuuksia ja laajaa näkyvyyttä asiakasprojekteihin, ihmisiin ja konsultointiliiketoimintaan. Aloittaessasi saat tietenkin kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi pääset osaksi Goforen People Leaders Circle -koulutustoimintaa, joka tarjoaa sinulle esihenkilötyön tärkeimmät ja uusimmat opit.

Rinnallasi ovat asiantuntevat kollegat, jotka jakavat tietoa ja osaamista sekä sparraavat arjen työssä. Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja valitsemaan itsellesi sopivimman tavan kehittää osaamistasi, esimerkiksi tuetun itseopiskelun, teknologiakiltatoiminnan tai muiden koulutusten ja tapahtumien avulla.

Me Goforella – niin työnantajana kuin yhteisönä – lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Hae tehtävään 5.10.2022 mennessä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ole yhteydessä Harriin, Janiin tai Petriin, he juttelevat mielellään kanssasi tarkemmin.

Harri Laukkanen: 043 820 0482

Jani Leskinen: 040 5432088,

Petri Ingalsuo: 040 7421778,

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.