Suunnittelija

Suunnittelija

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatilisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikottaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle.Erilaiset aktiviteetit, kuten, lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivienohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvalineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Etsimme joukkoomme ammattilaista, joka pystyy työskentelemään itseohjautuvasti ja myös yhdessä osana tiimiä.

Tehtävä edellyttää vahvaa itseohjautuvuutta sekä halua ja kykyä kehittää tehtävänkuvan lisäksi omaa osaamista. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä menestymisen edellytys.

Ennen kaikkea odotamme sinulta vahvaa palvelunhallinnan tuntemusta ja paloa asiakaskokemuksen jatkuvaan parantamiseen. Eduksesi luemme kokemuksen tuotannossa olevien järjestelmien ylläpidosta joko teknisestä tai hallinnollisesta näkökulmasta.

"Kasvumme jatkuu ja etsimme osaavaa suunnittelijaa. Tässä roolissa saat mahdollisuuden kehittää itseäsi suunnittelun ammattilaisena yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja mahtavien työkavereiden ympäröimänä! Voit olla suuntautunut UX-suunnitteluun, interaktiosuunnitteluun tai graafisten käyttöliittymien suunnitteluun. Olet ehkä tutkinut käyttäjätarpeita, tehnyt käyttöliittymien rautalankoja, prototyyppejä, visuaalista suunnittelua tai jopa käyttöliittymien toteutusta. Millainen osaamispalettisi onkaan, meille tärkeintä on asenteesi. Me goforelaiset olemme ylpeitä työkulttuuristamme, johon kuuluvat oma-aloitteisuus, yhdessä tekeminen ja jakaminen, intohimo oppia uutta sekä itseohjautuvuus."

Gofore Crew

Avainsanat

UX-suunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, käyttäjätarpeet, käytettävyystestit

Tutustu työhömme tarkemmin

Käyttökokemussuunnittelu →

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään. Muista liittää CV:si myös mukaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.