Tutustu asiakkaaseemme

Lue lisää

Kasvumme jatkuu ja etsimme osaavaa suunnittelijaa. Tässä roolissa saat mahdollisuuden kehittää itseäsi suunnittelun ammattilaisena yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja mahtavien työkavereiden ympäröimänä!

Voit olla suuntautunut UX-suunnitteluun, interaktiosuunnitteluun tai graafisten käyttöliittymien suunnitteluun. Olet ehkä tutkinut käyttäjätarpeita, tehnyt käyttöliittymien rautalankoja, prototyyppejä, visuaalista suunnittelua tai jopa käyttöliittymien toteutusta. Millainen osaamispalettisi onkaan, meille tärkeintä on asenteesi. Me goforelaiset olemme ylpeitä työkulttuuristamme, johon kuuluvat oma-aloitteisuus, yhdessä tekeminen ja jakaminen, intohimo oppia uutta sekä itseohjautuvuus.

Mitä toivomme sinulta

Avainsanoja

UX-suunnittely Käyttöliittymäsuunnittelu Käyttäjätarpeet  Käytettävyystestit

Etsimme joukkoomme ammattilaista, joka pystyy työskentelemään itseohjautuvasti ja myös yhdessä osana tiimiä.

Tehtävä edellyttää vahvaa itseohjautuvuutta sekä halua ja kykyä kehittää tehtävänkuvan lisäksi omaa osaamista. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä menestymisen edellytys.

Ennen kaikkea odotamme sinulta vahvaa palvelunhallinnan tuntemusta ja paloa asiakaskokemuksen jatkuvaan parantamiseen. Eduksesi luemme kokemuksen tuotannossa olevien järjestelmien ylläpidosta joko teknisestä tai hallinnollisesta näkökulmasta.

Mitä tarjoamme sinulle

Tutustu goforelaisiin

Otteita ajatuksista, kulttuurista sekä arjesta Goforella

Tutustu meihin

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Työntekijämme jakavat innokkaasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjään viikoittaisten esitysten, aktiivisen kiltatoiminnan ja sisäisten koulutusten avulla.

Goforelaiset ovat aktiivisia myös työn ulkopuolella ja kokoontuvat yhdessä vaikkapa lautapelien äärelle, kiipeilemään, pyöräilemään tai pelaamaan videopelejä. Työntekijöistä koostuva tapahtumajärjestäjätiimi järjestää kuukausittain saunailtoja, urheilullisia tapahtumia sekä perhepäiviä.
Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsenhoitoetu

Liity joukkoomme!

Hae