Liity joukkoon

Talousjohdon konsultti & IT-projektipäällikkö

Hae nyt!

People working

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Oletko seuraava projektipäällikkömme talousjohdon ja IT:n projekteihin, jolla on intohimo saada aikaan muutosta, ruokkia innovaatioita sekä taitoa navigoida teknologian maailmassa? Kukoistatko ympäristössä, jossa ylimääräiselle hierarkialle ei ole sijaa ja missä arvostetaan mahdollisuutta tuoda omat ideat esille ilman ylimääräistä byrokratiaa tai raskaita sisäisiä prosesseja? Jos tämä herättää mielenkiintosi, haluamme sinut tiimiimme johtamaan asiakasprojektejamme. 


Gofore on dynaaminen ja tulevaisuuteen suuntautunut organisaatio, joka arvostaa monimuotoisuutta, luovuutta ja yksilöllisyyttä. Uskomme siilojen purkamiseen ja innovointiin jokaisella organisaation tasolla. Työkaluagnostinen lähestymistapamme tarkoittaa, että olemme avoimia parhaiden ratkaisujen etsimiseen asiakkaillemme ilman sitoutumista tiettyihin teknologiakumppaneihin. Esimerkkejä asiakkaistamme ja hankkeista: TE-Digi ja Aimo Park.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä saat vapauden luoda oman polkusi ja tehdä merkittävää työtä heti alusta lähtien. Roolisi asiakasprojekteissa on keskeinen. Asiakkaiden prosessien parantaminen ja huippuluokan talousneuvontapalvelujen tarjoaminen on keskeinen osa työtäsi. Tämä tehtävä sopii erityisesti henkilölle, joka haluaa intohimoisesti haastaa status quon, edistää asiakkaiden strategisesti tärkeiden projektien läpivientiä ja tuottaa todellista arvoa asiakkaille.

Vastuut:
  • Johdat ja hallinnoit IT-projekteja sekä talousprojekteja esiselvityksistä käyttöönottoon varmistaen korkean asiakastyytyväisyyden.
  • Tarjoat talouskonsultointi- ja neuvontapalveluita asiakkaille auttaen heitä hahmottamaan ja optimoimaan talouden prosessejaan.
  • Teet yhteistyötä monitoiminnallisten tiimien kanssa ja edistät avointa viestintää eri sidosryhmille.
  • Haastat itsesi ja meidät tuomalla omat ideasi pöytään ja samalla autat meitä toimittamaan huippuluokan projekteja asiakkaillemme.
  • Edistät innovointia ja kehitystä asiakkaalla ja varmistat, että projektit valmistuvat ajoissa ja budjetissa.

Odotamme sinulta
  • Näyttöä ja kokemusta talousprojektien johtamisesta ja hallinnasta (joko sisäisesti tai konsulttina).
  • Vahvaa tuntemusta talousprosesseista (budjetointi, ennustaminen, kuukaudensulku), raportoinnista ja analysoinnista.
  • Tietämystä liiketoimintaprosesseista, kuten P2P, O2C ja R2R.
  • Tuntemusta taloudessa käytettävistä työkaluista ja ERP-järjestelmistä.
  • Kokemusta IT-konsultointiprojektien johtamisesta ja toteuttamisesta (ohjelmat, projektit, käyttöönotot).

Kaikkiaan sinulla on tehtävään soveltuvaa työkokemusta vähintään viiden vuoden ajalta, ja olet suorittanut korkeakoulututkinnon liiketaloudesta tai vastaavalta alalta. Erinomaiset viestintä- ja johtamistaitosi tukevat tehokasta työskentelyä asiakkaiden ja monitoiminnallisten tiimien kanssa. Omaat työkaluagnostisen lähestymistavan tarjotaksesi parhaat ratkaisut asiakastarpeiden täyttämiseksi.

Tarjoamme sinulle

Goforella pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, joissa rakennetaan parempaa digitaalista maailmaa. Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on nimenomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus, kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrimme inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemustasi haastavissa, monipuolisissa ja pitkäkestoisissa asiakasprojekteissa, mutta tuemme myös itseoppimista sekä osallistumista koulutuksiin ja tapahtumiin.

Goforelaisten yhteisöllisyys ilmenee mm. tiimi-iltoina, yhdessä sparrailuna sekä erilaisina yhteisinä aktiviteetteina. Näemme työelämän monimuotoisena ja meillä jokainen pystyy rakentamaan oman osaamisen kehittämisen polkunsa, erikoistuen tahtotilansa mukaisesti hyvin erilaisiin asioihin. Jotta työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet sekä kattavat etumme, jotka sisältävät mm. sairaan lapsen ja vanhemman hoitoedun. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Lisätietoja
Jos haluat kuulla enemmän avoimesta positiosta, Laura Sipiläinen (Head of Project Management) ja Antto Seppälä (Head of Business, Digital Acceleration) ovat valmiita keskustelemaan kanssasi. Tavoitat heidät parhaiten sähköpostitse osoitteista laura.sipilainen@gofore.com ja  antto.seppala@gofore.com

Palkkakehitys ja rekrytointiprosessimme

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen. Palkka on neuvoteltavissa ja tarkentuu tehtävään valittavan henkilön osaamisen perusteella, mutta yleensä tässä roolissa se on 5000-6000 € kuukaudessa + henkilökohtaiseen laskutusasteeseen perustuva kuukausibonus. Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Lue mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee: https://gofore.com/rekrytointi-goforella/

Toimipisteet

Helsinki, Tampere, Turku

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös