Tekninen hankepäällikkö

Haemme Helsingin toimipisteeseemme teknistä hankepäällikköä asiakkaidemme ICT -kehityshankkeiden onnistumisen mahdollistavaksi avainhenkilöksi.

Hankepäällikkö työskentelee asiakkaidemme tietojärjestelmähankkeiden eri vaiheissa vastuullisissa ja itsenäisissä tehtävissä, jotka liittyvät tietojärjestelmien, ICT-palveluiden ja ICT-infrastruktuurin määrittelyyn, hankintaan, toteuttamiseen ja käyttöönottoon. Haluat toimia kanssamme suunnannäyttäjänä uusien ratkaisujen toteuttamisessa ja kärkijoukossa digitalisoimassa suomalaista yhteiskuntaa.

Hankepäällikkönä puhut sujuvasti sekä tekniikkaa että liiketoimintaa. Tunnet tietojärjestelmäkehittämisen menetelmät ja ketterän kehittämisen lainalaisuudet. Ymmärrät, että hyvienkin ideoiden toteuttaminen vaatii viestintää eri sidosryhmille ja ehdotusten selkeää ja ymmärrettävää jäsentämistä. Puhut ja kirjoitat suomea sujuvasti ja hyvien vuorovaikutustaitojen ansioista tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Sinulla on aikaisempaa kokemusta julkishallinnon kanssa työskentelystä ja tunnet julkisten hankintojen kilpailutustapoja. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja aikaansaava. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin. Lisäksi sinulla on ehdottomasti intohimoinen asenne työhösi ja aito halu olla muiden goforelaisten mukana pelastamassa Suomea.

Mitä toivomme sinulta

  • monivuotista kokemusta laajojen ICT -kehitysprojektien johtamisesta
  • perehtyneisyyttä yritystason tietojärjestelmäratkaisujen arkkitehtuureihin sekä ICT-palveluhallinnan malleihin
  • kykyä kommunikoida ja edistää ajatuksiasi erilaisten sidosryhmien kanssa
  • kykyä mallintaa ja visualisoida tavoiteltavaa muutosta ja sen erilaisia skenaarioita päätöksenteon tueksi
  • päätöksentekoa vaikeissakin tilanteissa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • aktiivista asennetta asioiden edistämisestä
  • perehtyneisyyttä julkishallintoon, julkisen hallinnon hankintamalleihin sekä kehittämismenetelmiin (mm. JHS 179)
  • perehtyneisyyttä julkishallinnon ICT-ratkaisuihin.

Hakemukset

Toimimme nopeasti ja odotamme jo hakemustasi.