Liity joukkoon

Tekninen Projektipäällikkö – Tietoturvatarkastukset

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme kybertiimiimme Teknistä Projektipäällikköä vastaamaan teknisten tietoturvatarkastusten sujuvasta ja laadukkaasta läpiviennistä.

Tekniset tietoturvatarkastukset ja -arvioinnit ovat yksi kysytyimmistä kyberturvapalveluistamme. Tehtävässä pääset vaikuttamaan liiketoimintamme kasvuun, operatiiviseen sujuvuuteen kuin asiakkaidemme ja tietoturvakonsulttiemme tyytyväisyyteen – ja rakentamaan yhdessä asiakkaillemme turvallisia digitaalisia palveluita. Kiinnostuksestasi ja osaamisestasi riippuen sinulla on mahdollisuus toimia projektipäällikön roolin ohella myös konsulttina kyberturvaprojekteissamme.

Viime vuosina Goforen kyberturvabisnes on kasvanut vauhdilla, ja olemme vakiinnuttaneet paikkamme usean suuren organisaation kyberturvakumppanina niin kriittisen infran, älykkään teollisuuden kuin julkishallinnon aloilla. Asiakkaitamme ovat esim. Hiab, Aimo Park, Labkotec, Cardiffin yliopisto, Digi- ja väestötietovirasto, VR, Valtra.

Tehtävästä

Teknisenä projektipäällikkönä vastaat teknisten tietoturvatarkastusten ja -arviointien laadukkaasta ja sujuvasta läpiviennistä. Tarkastukset ovat usein muutaman viikon mittaisia keikkaluonteisia projektitoimituksia, joita on käynnissä samanaikaisesti useita eri asiakkaillemme. Toimit ensisijaisena yhteyshenkilönä asiakkaisiin koko projektin ajan ja teet tiivistä yhteistyötä konsulttiemme sekä myynti- ja resursointitiimimme kanssa. Osallistut asiakastapaamisiin, vastaat projektien työmääräarvioista, aikataulutuksesta sekä määrittelet tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa. Tarkastat tuotetut raportit ja olet mukana esittämässä tarkastusten tuloksia asiakkaille konsulttiemme kanssa. Huolehdit, että toimitamme asiakkaillemme mitä he tarvitsevat ja mitä on yhdessä sovittu. Rooli on meille uusi, joten pääset myös kehittämään teknisten tarkastusten toimitusprosessia

Mitä odotamme sinulta

Voit olla jo kokenut kyberturvan ja projektinhallinnan ammattilainen, tai alalla vasta jonkin aikaa työkokemusta kartuttanut, kunhan projektit pysyvät tiukasti hyppysissäsi ja teknisten tietoturvatarkastusten maailma on sinulle tuttu.

Seuraavat ominaisuudet auttavat sinua menestymään tehtävässä:

 • Vahvat projektinhallinta- ja organisointitaidot, sekä aiempi kokemus projektinhallinnatsa.
 • Tekninen osaaminen ja työkokemus kyberturvan parista. Sinulla on mielellään jo aiempaa kokemusta teknisistä tietoturvatarkastuksista ja tunnet keskeisimmät metodit (esim. penetraatiotestaus, haavoittuvuusskannaus jne.). Sinulla on näkemystä tarkastusten läpiviennistä.
 • Itsenäinen ja proaktiivinen työote sekä kyky reagoida ja toimia välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.
 • Vahvat kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot – tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt kommunikoimaan luontevasti niin teknisten kuin bisnesihmisten kanssa.

Katsomme eduksi

 • Kokemus kyberturvakonsulttina toimimisesta asiakastoimeksiannoissa ja kyvykkyys tarvittaessa myös itse toimittaa asiakkaalle esimerkiksi tietoturvatestauksia/-tarkastuksia, tai toimia konsulttina muissa teknisen tai hallinnollisen tietoturvan projekteissamme. 
 • Korkeakoulututkinnon tietotekniikan, tietojenkäsittelytieteen, tietoturvan tai muun vastaavan alan parista.

Huomaathan, että asiakasprojektiemme vuoksi edellytämme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valitulle henkilölle voidaan tehdä myös asiakkaan edellyttämä turvallisuusselvitys.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka täysin etänä kotoa käsin. Hyvä kuitenkin huomioida, että osa asiakastoimeksiannoista saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa.

Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Kattavan työterveyshuolto
 • Sertifioitumis- ja opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy, Offsec)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka- ja polkupyöräetu
 • Hieronta- ja hammaslääkärietu
 • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
 • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille

Palkkakehitys: Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen. Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi 29.8. mennessä, niin olemme sinuun yhteydessä. Pyrimme täyttämään paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Huomaathan, että lomailemme heinäkuun, ja käymme läpi hakemuksia elokuun alusta alkaen. 

Voit lukea lisää täältä, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Turvallisuusvaatimukset tuotteen digitalisoidun elinkaaren hallinnassa

Uhkaympäristö muuttuu jatkuvasti, ja tuotteen digitalisoidun elinkaaren hallinnan kannalta onkin oleellista arvioida lopputuotteeseen ja sen kehitysprosessiin kohdistuvia tietoturvauhkia ja -riskejä samalla peilaten niitä määritettyihin turvallisuusvaatimuksiin.

Uhkamallinnuksen lisäksi kyberuhkien sietokyvyn ajantasaisuudesta voidaan saada varmuus tarkastamalla tuotteen tietoturvaa järjestelmällisesti esimerkiksi penetraatiotestauksen avulla. Penetraatiotestauksen ja uhkamallinnuksen on oltava säännöllinen osa kehitystä (DevSecOps-kehitysprosessi), ja nämä toimenpiteet on toistettava vähintäänkin silloin, kun tuoteversioita päivitetään.

Lue lisää →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös