Tekninen projektipäällikkö

Tekninen projektipäällikkö

Tule kehittämään kanssamme eettistä digitaalista maailmaa!

Palkkaamme teknisiä projektipäälliköitä erilaisiin ja erikokoisiin hankkeisiin niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, hyppäätkö mukaan esimerkiksi terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen tai liikennetoimialan kehitys- tai uudistusprojektiin. Tarjolla on aidosti merkityksellisiä projekteja, jotka vaikuttavat satojen tuhansien suomalaisten elämään.

Mitä toivomme sinulta

Ohjelmistokehitysprojektien teknisenä projektipäällikkönä osallistut projektinhallintaan koko projektin elinkaaren ajan. Työpäiviisi voi sisältyä esimerkiksi myynnin tukemista, budjetointia, resursointia, määrittelyä ja Scrum Masterin tehtäviä sekä ohjelmistokehitystiimin työn tukemista onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Voit halutessasi osallistua laajemminkin paikallisten asiakkuuksien hallintaan.  

Olet ihmisläheinen tiimin sujuvan arjen mahdollistaja, jolla on taitoa ja silmää tukea kehitystiimiä ja ratkoa vastaantulevia haasteita. Sinulla on vankkaa teknistä osaamista ja näyttöjä ohjelmistokehitysprojektien läpiviennistä, ja hallitset tunnetut ketterän projektinhallinnan viitekehykset. Sinulla voi olla kokemusta myös esimerkiksi arkkitehtuurisuunnittelustavaatimusmäärittelystä tai ohjelmistokehityksestä 

Ennen kaikkea arvostamme halua kehittää ja jakaa omaa osaamista, intoa työskennellä ”kädet savessa” ja aitoa ymmärrystä digitalisaation tärkeydestä ja vaikutuksista. Haluamme joukkoomme ihmisen, jolle tämä kaikki on yhtä tärkeää kuin meille.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Perusperiaatteisiimme kuuluvat toimintamme eettisyys, läpinäkyvyys, vaikuttamisen mahdollisuudet ja päätösten tekeminen yhdessä. Pyrimme luomaan yhdessä inhimillisempää ja kestävämpää digimaailmaa.

Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan osaavien huippuasiantuntijoidemme ansiota. Rinnallasi ovat asiantuntevat kollegat, jotka jakavat tietoa ja osaamista sekä sparraavat arjen työssä. Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja valitsemaan itsellesi sopivimman tavan kehittää osaamistasi, esimerkiksi tuetun itseopiskelun, teknologiakiltatoiminnan tai muiden koulutusten ja tapahtumien avulla.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien, kuten yhteisen urheilun, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

"Olen Petteri ja olen työskentellyt Goforella teknisenä projektipäällikkönä vuodesta 2019 lähtien. Teknisen projektipäällikön rooli on Goforella hyvin monipuolinen ja mahdollistaa omista kyvyistä sekä motivaatiosta riippuen toimimisen niin teknisenä Scrum Masterina tai Agile Coachina ketterien kehitysmenetelmien (Scrum, Kanban, SAFe, LeSS jne.) parissa, kuin myös projekti-/tuotejohtamisen tunnettujen projektihallintakehysten (PRINCE2, ITIL, IPMA, PMI, jne.) avulla yksittäisen tiimin kokoluokan projekteista aina portfoliotason hankekokonaisuuksiin. Olen päässyt syventymään teknisen arkkitehtuurin “syvään päätyyn”, tai vastaavasti toimimaan tuotteen vaatimusmäärittelytyössä yhdessä asiakkaan kanssa. Pääsen osallistumaan tehtävässäni myös oman kiinnostukseni mukaisesti konsulttina tekniseen myynnin edistämiseen ja asiakastarpeen muotoiluun osana kansainvälisiä tarjousprosesseja, sekä nykyaikaisten DevOps-käytäntöjen käyttöönottoon vauhdittaen asiakkaiden digitaalista transformaatiota. Gofore tarjoaa itselleni motivoivan, urbaanin työskentely-ympäristön Jyväskylän Jyväskeskukseen vuonna 2020 valmistuneessa toimistossa, jonne tuleekin sähköpyöräiltyä päivittäin. Työyhteisö Goforella on mahdollistanut myös yhteisöllisiä harrastemahdollisuuksia työn ulkopuolella, kollegoiden kanssa on muodostunut jo perinteeksi niin lauta- kuin mailapelit, puhumattakaan perinteisestä Harjun Gooper-juoksusta."

Petteri Weckström

Tekninen projektipäällikkö

Avainsanat

Projektinhallinta, Scrum, Kanban, SAFe, web-kehitys

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.