Liity joukkoon

Tekninen tietoturvakonsultti

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haemme kasvavaan kyberturvatiimiimme teknistä tietoturvakonsulttia työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuria mukanamme myös asiakasprojekteihin.

Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja saat itse valita mielenkiintoisimmat palat vaikkapa viikoittaisten esitysten, kiltatoiminnan tai koulutusten seasta. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle. Erilaiset aktiviteetit, kuten lautapelit, pyöräileminen, kiipeily ja videopelit ovat tapoja joilla vietämme aikaa yhdessä saunailtojen, tapahtumien ja perhepäivien ohessa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon saat itseohjautuvasti määrittää joustavan työaikasi, tehdä etätöitä ja valita työvalineet tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Tyypillisesti asiakasprojektimme sisältävät esimerkiksi teknisten auditointien suorittamista, penetraatiotestausta (white, black ja grey box), sovelluskehittäjien avustamista tietoturvakriittisissä asioissa (esim. autentikaatio, salaukset) sekä koodin lukemista sekä sovellusarkkitehtuurin arvioimista tietoturvanäkökulmalla.

Jotta voisit menestyä työssäsi, sinulta tulisi löytyä:

  • Aikaisempaa kokemusta tekniseen tietoturvaan liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi ohjelmistokehittäjänä /-arkkitehtina.
  • Hyvät Linux -käyttötaidot
  • Ymmärrystä pilviteknologioista sekä sovelluksen eri komponenteista (alustat, tietokannat, rajapinnat, jne.). 
  • Koska työ sisältää myös koodin lukemista, on ohjelmointitaidoista paljon apua. 
  • Jos takataskustasi löytyy sertifikaatteja (OSCP, OSWE, CISSP jne.) tai sinulta löytyy harrastuneisuutta erilaisen open source projektien, blogikirjoitusten tai vaikka CTF-kilpailuihin osallistumisen muodossa, kannattaa niistäkin laittaa maininta hakemuksessasi, katsomme ne eduksi.

Huomaathan että asiakasprojektiemme vuoksi, vaadimme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Toimipistettä

Kajaani, Oulu, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere, Turku, Remote, Espoo

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös