Liity joukkoon

Tekninen tietoturvakonsultti

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haemme kasvavaan kyberturvatiimiimme teknisiä tietoturvakonsultteja työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissa.

Goforen tietoturvabisnes on hyvässä nosteessa. Kahden vuoden aikana homma on vakiintunut ja kasvanut isosti. Meillä on ydintiimissämme useita teknisen ja hallinnollisen tietoturvan ammattilaista sekä isoja asiakasprojekteja käynnissä. Tehtävässä pääset kehittämään julkisen hallinnon ja kriittisen infrastruktuurin asiakkaiden tietoturvaa tai voit toimia yksityisen sektorin monipuolisissa tietoturvaprojekteissa. 

Tyypilliset tehtäväsi asiakasprojekteissamme sisältävät esimerkiksi teknisten auditointien suorittamista, penetraatiotestausta (white, black ja grey box), sovelluskehittäjien avustamista tietoturvakriittisissä asioissa (esim. autentikaatio, salaukset) sekä koodin lukemista sekä sovellusarkkitehtuurin arvioimista tietoturvanäkökulmalla. Lisäksi tehtäväsi voivat liittyä DevSecOps-käytänteiden tai pilviturvan kehittämiseen (AWS, Azure). 

Yhdessä rakennamme aidosti merkityksellisiä, kaikkien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita. Muutama esimerkki asiakkaistamme: Aimo Park, Labkotec, Cardiffin yliopisto, Digi- ja väestötietovirasto, VR, Valtra.

Mitä toivomme sinulta

 • Useamman vuoden kokemusta tietoturvatehtävistä esimerkiksi tietoturva-asiantuntijana, ohjelmistokehittäjänä tai -arkkitehtina
 • Kokemusta teknisten tietoturva-auditointien tai penetraatiotestauksen parista
 • Hyvät Linux-käyttötaidot
 • Ymmärrystä pilviteknologioista sekä sovelluksen eri komponenteista (alustat, tietokannat, rajapinnat, jne.)
 • Koska työ sisältää myös koodin lukemista, on ohjelmointitaidoista paljon apua
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä työskentelet yhteistyössä asiakkaiden ja muiden kollegojen kanssa
Lisäksi katsomme eduksi:
 • Sertifikaatit tietoturvaan liittyen, esim. OSCP, OSWE, OSWA, CISSP
 • Relevantin korkeakoulututkinnon
 • Perustason ymmärrryksen tietoturvasta laajemmin organisaation näkökulmasta, esim. tietoturvariskien ja -uhkien hallinta, tietoturvaan liittyvän lainsäädännön vaatimukset, eri vaatimuskehikot (ISO27001, PiTuKri, Julkri, Katakri jne.)
 • Harrastuneisuuden erilaisen open source projektien, blogikirjoitusten tai vaikka CTF-kilpailuihin osallistumisen muodossa

Huomaathan, että asiakasprojektiemme vuoksi, vaadimme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valitulle henkilölle voidaan tehdä myös asiakkaan edellyttämä turvallisuusselvitys.

Mitä tarjoamme sinulle 

Osaamisen kehittäminen: Meillä pääset kehittymään monipuolisissa asiakasprojekteissa yhdessä muiden kanssa. Kuuntelemme tarkalla korvalla mitä haluat tehdä ja mihin suuntaan osaamistasi viedä. Lisäksi pääset kehittämään osaamistasi esimerkiksi sertifikaatteja opiskellen ja kursseille tai yhteisiin osaamisen jakamisen tilaisuuksiin osallistuen.

Joustava & yhteisöllinen arki: Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka täysin etänä kotoa käsin. Hyvä kuitenkin huomioida, että osa asiakastoimeksiannoista saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa. 


Edut:
Tarjoamme sinulle laajan paketin etuja tekemään elämästä mukavampaa niin työssä kuin ja vapaa-ajalla, esimerkiksi:

 • Sertifiointibonukset, opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy, OffSec)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu
 • Vapaavalintaiset työvälineet
 • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
 • Hieronta- ja hammaslääkärietu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille

Palkkakehitys: Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Rekrytointiprosessimme

Lue  täältä mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee. 

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Tietoturva-asiantuntija Jaakko Mäntysaari uskoo tiimien voimaan

Vahvalla pilviosaamisella varustettu tietoturva-asiantuntija Jaakko Mäntysaari suunnittelee ja kartoittaa korkean tietoturvan ratkaisuja DevSecOps-projekteissa. Jaakon veti Goforelle mahdollisuus kehittyä ja keskittyä tietoturvatekemiseen.

Lue lisää

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös