Backend-ohjelmistokehittäjä älykkään teollisuuden hankkeisiin

Backend-ohjelmistokehittäjä älykkään teollisuuden hankkeisiin

Etsimme  backend-kehittäjiä älykkään teollisuuden hankkeisiin. Hankkeemme ulottuvat koneiden ja laitteiden sulautetuista järjestelmistä kokonaisiin teollisuuden digitalisointiratkaisuihin.

Suunnittelemme softaa sekä fyysisiin laitteisiin että pilviympäristöön, ja ratkomme ongelmia tuotekehitysvaiheesta alkaen aina tuotteen elinkaaren loppuun saakka. Työskentelemme liikkuvien koneiden, energia-alan, valmistavan teollisuuden, tietoliikenteen tai hyvinvointi- ja terveysteknologian projekteissa. Tämän vuoksi toivomme, että olet kiinnostunut erilaisista teknisistä vempeleistä. Osaamisellasi on iso vaikutus. Autat asiakkaita heidän liiketoimintansa kannalta kriittisissä hankkeissa. Teollisuuden digitalisoiminen auttaa myös koko Suomen kilpailukyvyn vahvistamisessa.

Millaista osaajaa haemme

  • Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden käytännön kokemusta yhden tai useamman modernin taustajärjestelmän kehittämisestä (.net, Azure, WPF, C#, Java ja AWS). Silti yksittäistä teknologiaa enemmän arvostamme näkemystäsi ja kykyäsi soveltaa aiempaa osaamistasi uusissa ympäristöissä.
  • Sinulle ovat arkipäivää yksikkötestausmenetelmät, modernit versionhallinnat sekä tiimityöskentely.
  • On iso plussa, jos sinulla on kokemusta järjestelmien suunnittelusta, pilviratkaisuista tai mikropalveluista.
  • Hallitset ketterän ohjelmistokehityksen menetelmät.
  • Olet avoin ja positiivinen tyyppi, jolla on iso halu oppia uutta.
  • Olet kiinnostunut teknisistä vempeleistä 🙂
  • Kokeneelle kehittäjälle tarjoamme hankkeita, joissa pääset haastamaan itsesi ja halutessasi kehittymään vaikkapa arkkitehdiksi.
  • Haluamme löytää sinulle juuri sellaisen roolin, joka tukee kykyjäsi ja kiinnostuksenkohteitasi.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Perusperiaatteisiimme kuuluvat toimintamme eettisyys, läpinäkyvyys, vaikuttamisen mahdollisuudet ja päätösten tekeminen yhdessä. Pyrimme luomaan yhdessä inhimillisempää ja kestävämpää digimaailmaa.

Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan osaavien huippuasiantuntijoidemme ansiota. Rinnallasi ovat asiantuntevat kollegat, jotka jakavat tietoa ja osaamista sekä sparraavat arjen työssä. Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja valitsemaan itsellesi sopivimman tavan kehittää osaamistasi, esimerkiksi tuetun itseopiskelun, teknologiakiltatoiminnan tai muiden koulutusten ja tapahtumien avulla. 

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien, kuten yhteisen urheilun, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, laajat terveyspalvelut, teknologiakoulutukset ja viimeisen päälle työvälineet.

Lisätietoja saat Petri Mähöseltä

P. 040 595 6563 /

Avainsanat

.net, Azure, WPF, C#, Java, AWS

Tutustu työhömme tarkemmin

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.