Mobiilikehittäjä älykkään teollisuuden hankkeisiin

Mobiilikehittäjä älykkään teollisuuden hankkeisiin

Rekrytoimme

Backend-ohjelmistokehittäjiä älykkään teollisuuden hankkeisiin

Oletko se sinä?

Etsimme kehittäjiä, joilla on palo työskennellä älykkään teollisuuden parissa. Hankkeemme ulottuvat koneiden ja laitteiden sulautetuista järjestelmistä kokonaisiin teollisuuden digitalisointiratkaisuihin.

Suunnittelemme softaa sekä fyysisiin laitteisiin että pilviympäristöön, ja ratkomme ongelmia tuotekehitysvaiheesta alkaen aina tuotteen elinkaaren loppuun saakka. Pääset mukaan joko liikkuvien koneiden, energia-alan, valmistavan teollisuuden, tietoliikenteen tai hyvinvointi- ja terveysteknologian projekteihin. 

Osaamisellasi on iso vaikutus. Autat asiakkaita heidän liiketoimintansa kannalta kriittisissä hankkeissa. Teollisuuden digitalisoiminen auttaa myös koko Suomen kilpailukyvyn vahvistamisessa.

Meistä

Vuonna 2014 saimme ensimmäisen toimeksiannon: koodatkaa softa metsäkoneeseen. Meitä oli silloin kaksi tekijää. Asiakas tykkäsi lopputuloksesta. Kohta meiltä haluttiin järjestelmiä traktoreihin, energiamittareihin ja muihin teollisuusratkaisuihin. Siksi tarvitsimme lisää osaajia. Paljon. 

Nyt vajaa vuosikymmen myöhemmin meitä on jo yli 130 osaajaa. Halu auttaa asiakkaita vielä isommin ja kansainvälisemmin on kasvanut. Yhdistyminen Goforen kanssa mahdollisti osaamisemme kokoavan Intelligent Industry -kokonaisuuden. 

Tarjoamme ison työnantajan monipuoliset edut ja tiiviin työyhteisön meiningin. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme saamaan liiketoiminnastaan enemmän irti, parantamaan loppukäyttäjänsä kokemusta sekä löytämään uusia suuntia liiketoimintansa kehittämiseksi.

Panostamme työntekijöidemme viihtymiseen muun muassa näin: 

 • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto. 
 • Voit tehdä työt joitakin poikkeuksia lukuunottamatta etänä – vaikka laiturinnokasta.
 • Meillä pääset kehittämään itseäsi työn ohessa. Jos törmäät asiakasprojektissa aihepiiriin, josta kaipaat lisää ymmärrystä, järjestämme sinulle haluamasi valmennuksen tai koulutuksen.
 • Teknologia-aamiaisten yhteydessä tutustumme porukalla uusiin työkaluihin ja käytäntöihin sekä niiden sovellusmahdollisuuksiin omassa työssä.
 • Olemme koonneet porukastamme aktiiviset teknologiaryhmät, joiden ihmisiltä saat nopeasti apua akuutteihin ongelmiin. Aina löytyy joku, joka jeesii.
 • Porukan yhteishenkeä pidetään yllä kokoontumalla liikunnallisten aktiviteettien kuten maastopyöräilyn, paintballin ja mikroautoilun ääreen. Onko sinulla jokin suosikkilaji? Ehdota niin järjestetään! 
 • Olipa sinulla huolia töihin tai perhetilanteeseesi liittyen, esihenkilösi ovi on aina auki.
 • CrewShare-osakesäästöohjelman ansiosta voit halutessasi ruveta Goforen omistajaksi. Meillä on vahva usko siihen, että yrityksen suunnan pitää olla oman porukan päätettävissä. 
 • Huomaathan, että vielä vuoden 2022 aikana älykkään teollisuuden työpaikoissa työsuhde-edut poikkeavat osittain Goforen muista työpaikoista, kunnes yksikkömme on yhdistynyt Goforeen myös etujen osalta. 

 

Millaista osaajaa haemme

 • Toivomme, että sinulla on vahva kokemus natiivisovellusten kehittämisestä joko Applen tai Androidin ekosysteemissä.
 • Osaat kirjoittaa koodia sekä iOS- että Android-alustalle (Kotlin) joko natiivisti tai työkaluilla, jotka ovat järjestelmästä riippumattomia (Flutter tai React Native).
 • Hallitset ketterän ohjelmistokehityksen menetelmät.
 • Sinulla on kokemusta työskentelystä erikokoisten tiimien kanssa.
 • Sopeudut hyvin muuttuviin olosuhteisiin ja ympäristöihin.
 • Olet avoin ja utelias oppimaan uusia teknologioita ja työtapoja.
 • Olet kiinnostunut teknisistä vempeleistä 🙂
 • Haluamme löytää sinulle juuri sellaisen roolin joka tukee kykyjäsi ja kiinnostuksenkohteitasi.

Mitä tarjoamme sinulle

Arvostamme vahvuuksiasi, joten saat kilpailukykyistä palkkaa osaamisesi mukaan. Saat haastaa itsesi mielenkiintoisissa ja innovatiivisissa hankkeissa, joilla on vaikutusta sekä asiakkaan liiketoimintaan että laajemmin suomalaiseen yhteiskuntaan. Projekteissa saat ottaa vastuuta niin paljon kuin haluat mutta pakko ei ole. 

Punnitsemme yhdessä hankkeet, jotka tukevat sinun osaamistasi ja haluasi kehittyä. Meillä pääset luomaan itsesi näköistä asiantuntijuutta. Halutessasi saat syventyä tiettyyn rajattuun erityisalueeseen tai laajentaa ymmärrystäsi monilla toimialoilla ja monissa ohjelmointikielissä. 

Pääset tekemään töitä alan kovimpien ammattilaisten kanssa. Nopeasta kasvustamme huolimatta täällä on pienen talon välitön meininki, joten uskomme, että viihdyt meillä. 

Jäikö jokin mietityttämään?

Jos mielessäsi heräsi kysymyksiä, älä jää niiden kanssa yksin, vaan ota yhteyttä Petri Mähöseen (ks. alla), hän auttaa sinua mielellään.

Soita tai meilaa Petrille

P. 040 595 6563

Avainsanat

iOS, Android, Kotlin, Flutter, React Native

Tutustu työhömme tarkemmin

Liity joukkoomme!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.