Testiautomaatio-kehittäjä älykkään teollisuuden hankkeisiin

Testiautomaatio-kehittäjä älykkään teollisuuden hankkeisiin

Etsimme testiautomaatioasiantuntijoita tietoliikenteen hankkeisiin. Hankkeemme ulottuvat koneiden ja laitteiden sulautetuista järjestelmistä kokonaisiin teollisuuden digitalisointiratkaisuihin.

Suunnittelemme softaa sekä fyysisiin laitteisiin että pilviympäristöön, ja ratkomme ongelmia tuotekehitysvaiheesta alkaen aina tuotteen elinkaaren loppuun saakka. Työskentelemme liikkuvien koneiden, energia-alan, valmistavan teollisuuden, tietoliikenteen tai hyvinvointi- ja terveysteknologian projekteissa. Tämän vuoksi toivomme, että olet kiinnostunut erilaisista teknisistä vempeleistä. Osaamisellasi on iso vaikutus. Autat asiakkaita heidän liiketoimintansa kannalta kriittisissä hankkeissa. Teollisuuden digitalisoiminen auttaa myös koko Suomen kilpailukyvyn vahvistamisessa.

Millaista osaajaa haemme

  • Toivomme, että hallitset laadunvarmistuksen ja sulautettujen laitteiden tai verkko-ohjelmistojen ohjelmistotestauksen salat.
  • Hallitset testiautomaatioon littyviä kokonaisuuksia, työkaluja ja kirjastoja, esim. Robot Framework, Pytest, Jenkins, Selenium, Jira, JUnit, Docker, HIL.
  • Sinulla on skriptipohjaista ohjelmointiosaamista, esim. Python
  • Hallitset ketterän ohjelmistokehityksen menetelmät.
  • Olet kiinnostunut teknisistä vempeleistä 🙂
  • Olet avoin ja positiivinen tyyppi, jolla on iso halu oppia uutta.
  • Haluamme löytää sinulle juuri sellaisen roolin, joka tukee kykyjäsi ja kiinnostuksenkohteitasi.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Perusperiaatteisiimme kuuluvat toimintamme eettisyys, läpinäkyvyys, vaikuttamisen mahdollisuudet ja päätösten tekeminen yhdessä. Pyrimme luomaan yhdessä inhimillisempää ja kestävämpää digimaailmaa.

Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan osaavien huippuasiantuntijoidemme ansiota. Rinnallasi ovat asiantuntevat kollegat, jotka jakavat tietoa ja osaamista sekä sparraavat arjen työssä. Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa ja valitsemaan itsellesi sopivimman tavan kehittää osaamistasi, esimerkiksi tuetun itseopiskelun, teknologiakiltatoiminnan tai muiden koulutusten ja tapahtumien avulla. 

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien, kuten yhteisen urheilun, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, laajat terveyspalvelut, teknologiakoulutukset ja viimeisen päälle työvälineet.

Lisätietoja antaa: 

Jani Leskinen, Oulu
P. 040 5432088

Tomi Vahtera, Espoo
P. 040 7345151

Avainsanat

Testaus ja testiautomaatio, Robot framework, Python, HIL, PyTest, Selenium, Jira, Java, Devops, JUnit, Docker, CI-työkalut, Jenkins, VSTS, Versionhallinta.

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.