Test Manager

Digitaalinen laadunvarmennus, ohjelmistotestaus

Test Manager

Mitä tarjoamme sinulle

Goforen kasvun myötä etsimme Test Managereita PK-seudulle ja Tampereelle.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan. Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Osaamiseesi ja työkokemukseesi pohjautuvan palkan lisäksi tarjoamme sinulle toiveisiisi pohjautuvan tehtäväkokonaisuuden haastavissa ja kehittävissä asiakasprojekteissa. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioista (mm. Elisa, Kone, Verohallinto), joita yhdistää nykyaikaisilla teknologioilla toteutettavat haastavat kehitystehtävät. Konsultoinnin ohella palvelemme asiakkaita Test Automation Hubimme avulla.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan.

• Sertifiointibonukset, opiskelumahdollisuudet (Udemy)
• Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu
• Hieronta-, hammaslääkäri- ja silmälasietu

Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

  • Sinulla on kokemusta erilaisista testausprojekteista ja toimittajien ohjauksesta.
  • Osaat suunnitella, ohjata ja koordinoida sujuvasti testaajien työskentelyä ja saat asioita tapahtumaan.
  • Tunnet erilaisia ohjelmistokehitysmalleja esim. Scrum, Kanban, SAFe
  • Sinulla on palava halu ja kyky konsultoida asiakkaitamme tarjoten fiksuja ja toimivia ratkaisuja.
  • Työskentelet asiakasrajapinnassa sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi.
  • Tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

Millaista on työskennellä Goforella

Goforella pääsee kokeilemaan erilaisia tehtäviä

Anu Hippeläinen on viihtynyt töissä Goforeen yhdistyneessä Qentinelissä yli kahdentoista vuoden ajan. Tällä hetkellä hän työskentelee asiakasrajapinnassa testausasiantuntijana Elisan palveluksessa. Työssään hän on päässyt kokeilemaan paljon erilaisia tehtäviä ja tutustumaan useisiin erilaisiin asiakasyrityksiin.

Nykyisessä työtehtävässään Anu on tekemisissä Elisan taustaprosessien kanssa. Hän aloitti testausammattilaisen polkunsa manuaalisena testaajana mobiilipuolella. Ennen nykyisiä työtehtäviään hän on läpikäynyt myös vakuutusyhtiö- ja rahoitusalaa.

– Todella mielenkiintoista täällä on se laajuus, jolla täällä pääsee tekemään. Nyt teen oikeastaan ensimmäistä kertaa elämässäni melko teknistä asiaa, Anu mainitsee.

Konsultin työssä tutustuu erilaisiin yrityksiin

– Konsulttina pääsee moniin eri yrityksiin sisälle. Siinä pääsee näkemään eri variaatioita ja tekemään erilaisia asioita erilaisten järjestelmien kanssa, Anu kertoo.

Anulla on ollut nykyisen uransa aikana paljon pitkiäkin asiakkuuksia. Suurin osa asiakkuuksista on kestänyt yli vuoden, ja tällä hetkellä pisin on ollut kolmevuotinen. Työstä tekee antoisaa myös sen haastavuus.

– Kyllähän haasteita riittää. Nykyinenkin projekti on haaste, koska en ole ennen tehnyt tällaisia asioita. Lisäksi jokainen asiakkuus on aina erilainen kuin edellinen, Anu pohtii.

Mielekkäässä työssä viihtyy pitkään

Anun mielestä Goforella on mukavaa olla töissä. Asiakkuustiimissä on hyvä fiilis ja toimistolla kiva ilmapiiri. Lisäksi hän kehuu yrityksen koulutusbudjettia.

– Eikö kaksitoista vuotta samassa työpaikassa kerro jo jotain, Anu naurahtaa.

Avainsanat

Testaus ja testiautomaatio, test management, DevOps, Scrum

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.