Testiautomaatio­asiantuntija

Automaatiotestaus, testiautomaatio

Testiautomaatio­asiantuntija

Mitä tarjoamme sinulle

Goforen kasvun myötä etsimme DevOps-tiimeihimme testiautomaatioasiantuntijoita PK-seudulle. Jalansijamme sekä osaamisemme ohjelmistotestauksessa ja laadunvarmennuksessa on vankka Qentinelin konsultointiliiketoiminnan yhdistyttyä Goforeen vuonna 2020. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioista (mm. Elisa, Kone, Verohallinto), joita yhdistää nykyaikaisilla teknologioilla toteutettavat haastavat kehitystehtävät. Konsultoinnin ohella palvelemme asiakkaita Test Automation Hubimme avulla.

Osaamiseesi ja työkokemukseesi pohjautuvan palkan lisäksi tarjoamme sinulle toiveisiisi pohjautuvan tehtäväkokonaisuuden haastavissa ja kehittävissä asiakasprojekteissa.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan. Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Mitä toivomme sinulta

  • Sinulla on Robot Framework ja/tai Python -osaamista (toista voimme sinulle opettaa, jos et ole vielä päässyt kumpaankin käsiksi). Kiinnostus kumpaankin on tarpeen.
  • Sinulla on kokemusta testauksesta ja testiautomaatiosta, tai erityistä laatuorientaatiota koodauksessasi esim. TDD
  • Sinulla on DevOps-ymmärrystä ja/tai kokemusta
  • CI-työkalut, kuten Jenkins tai VSTS ovat sinulle tuttuja
  • Sinulla on halu työskennellä asiakkaiden kanssa ja into tuoda esiin omia näkemyksiä ja ratkaista ongelmia
  • Kehittymishaluista ja rohkeaa asennetta; haasteet ovat oppimiskokemuksia ja kaikki on ratkottavissa riittävällä harjoittelulla ja uskalluksella kokeilla
  • Sinulla on sujuva suomen- ja englanninkielen taito
  • Tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä

Millaista on työskentely Goforella

Goforella pyrimme takaamaan ohjelmistojen virheetön toiminta. Nopeutamme ohjelmistokehitystä ja parannamme käyttökokemusta robottitestauksella. Anselmi Valasmo työskentelee Goforella testiautomaatiokonsulttina. Työnkuvaan kuuluu paljon koodaamista, joka on Anselmin intohimo. Nykyisin lähes kaikki pyörii jonkin ohjelmiston päällä, ja siksi julkaistavan softan on oltava laadukasta. Tässä Gofore auttaa asiakkaitaan.

– Työskentelen asiakastoimeksiannossa yhdessä valtion virastossa. Meitä on täällä Pasilan toimistolla kuuden hengen tiimi, ja jokaisella on omat vahvuusalueet. Itse kehitän testiautomaatiokirjastojamme ja vastaan DevOps-putkesta, Anselmi kertoo.

– Duunissani kivointa on itsenäinen tekeminen. Voi itse valita parhaan toteutustavan. Saa tehdä juuri sitä mistä tykkää, koodata Pythonia ja kirjoittaa bash-scriptejä, Anselmi mainitsee.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys

Kun Qentinelille tulee uusia työntekijöitä, heille järjestetään perehdytysjakso. Jaksolla opetellaan testiautomaatiota ja siihen liittyviä kirjastoja. Lisäksi perehdytään konsultin elämään ja siihen, kuinka asiakastoimeksiannoissa pärjää.

– Konsulttihommissa on tärkeää pitää asiakas ajan tasalla siitä, mitä tehdään. Asiakkaan on pystyttävä seuraamaan, mitä on saatu tehtyä ja kuinka tehty työ hyödyttää heitä, Anselmi toteaa.

Yritys liikuttaa työntekijöitään.

Yrityksessä kokeillaan yhdessä erilaisia lajeja, ja Anselmi on esimerkiksi käynyt työporukalla suunnistamassa firmaliigassa kolmessa osakilpailussa.

– Kun on yhdessä eksynyt metsässä, niin sen jälkeen työhaasteet ovat aika pieniä, Anselmi sanoo.

Avainsanat

Testaus ja testiautomaatio, Robot framework, Python, Devops, CI-työkalut, Jenkins, VSTS

Liity joukkoomme!

Voit lähettää meille CV:si ja yhteystietosi helposti ja nopeasti oheisen linkin kautta, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja Goforen työmahdollisuuksista saat halutessasi Recruitment Business Partner Janne Borrolta: 044 542 9644, janne.borro@gofore.com

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.