Liity joukkoon

Testipäällikkö

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme Test Managereita osaksi Goforen asiantuntijayhteisöä

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan. Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Osaamiseesi ja työkokemukseesi pohjautuvan palkan lisäksi tarjoamme sinulle toiveisiisi pohjautuvan tehtäväkokonaisuuden haastavissa ja kehittävissä asiakasprojekteissa. Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioista (mm. ElisaKoneVerohallinto), joita yhdistää nykyaikaisilla teknologioilla toteutettavat haastavat kehitystehtävät.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Sertifiointibonukset, opiskelumahdollisuudet (Udemy)
  • Lounas-, liikunta-, työmatka-, polkupyöräetu
  • Hieronta- ja hammaslääkärietu

Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

  • Sinulla on kokemusta erilaisista testausprojekteista ja toimittajien ohjauksesta.
  • Osaat suunnitella, ohjata ja koordinoida sujuvasti testaajien työskentelyä ja saat asioita tapahtumaan.
  • Tunnet erilaisia ohjelmistokehitysmalleja esim. Scrum, Kanban, SAFe
  • Sinulla on palava halu ja kyky konsultoida asiakkaitamme tarjoten fiksuja ja toimivia ratkaisuja.
  • Työskentelet asiakasrajapinnassa sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi.
  • Tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Rekrytointiprosessimme

Lue täältä mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Toimipisteet

Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Mitä on testaus? Ohjelmistotestaus työnä

It-alalla ammattitestaaja testaa, vastaako ohjelmisto ennalta tehtyjä määrittelyjä. Mitä se sitten tarkoittaa käytännössä?

Testaus työnä on erittäin antoisaa ja monipuolista. Testaaja pääsee usein mukaan monipuolisiin projekteihin eri osa-aluilla ja täten testaajat ovatkin yleensä multiosaajia, jotka taitavat potilasjärjestelmistä ERP-järjestelmiin ja teollisuuskoneiden ohjelmistoihin. Testaajan työn laajuus riippuu täysin projektista.

Testaus sopii ihmisille, jotka ovat uteliaita, systemaattisia, innokkaita oppimaan ja kärsivällisiä. Testauksessa pitää pääsääntöisesti työskennellä johdonmukaisesti testitapauksien mukaan ja kirjata jokainen havainto ja bugi, mitä testauksessa tulee vastaan. Testattavia ohjelmistoja pääsee oppimaan hyvin monipuolisesti ja testauksen omia työkaluja on laajalti tarjolla. Testiautomaatiossa testien rakentamisessa ajetaan usein samoja steppejä moneen kertaan ja pienen painikkeen painamista voidaan joutua rakentamaan ja korjaamaan moneen otteeseen. Työ on kuitenkin palkitsevaa, kun näkee oman käden jälkensä testeissä. Testipäällikön työ vaatii ihmissuhdetaitoja, suunnitelmallisuutta ja projektin kokonaiskuvan hahmottamista.

Lue lisää

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös