Tietoalusta­kehittäjä

Tietoalusta­kehittäjä

Etsimme sinua tietoalustakehittäjä

Me olemme Gofore ja olemme jo yli 800:n osaajan yhteisö. Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan. Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi täältä.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Meidän DATA/AI tiimimme

26 henkinen Data/AI tiimimme kaipaa joukkoonsa kokeneita tietoalustakehittäjiä. Joukossamme on poikkeuksellisen loistava tiimihenki, jonka ovat puolivuosittaiset pulssikyselyt osoittaneet. Tiimimme koostuu alan kokeneista ammattilaisista koneoppimisen sekä tietoalustojen kehittämisen maailmassa. Olemme intohimoisia rakentamaan asiakkailleen yksilöllisesti parhaita mahdollisia ratkaisuja sekä digitalisoimaan maailmaa. Pääset kehittymään kanssamme osana upeaa tiimiä, joka palaa halusta oppia myös sinulta.

Mitä sinä tulet tekemään?

Asiakkaamme toimivat pääsääntöisesti julkisella sektorilla. Pääset mukaan toimeksiantoihin, joissa huolehdit asiakkaidemme datainfrastruktuureista. Tulet kehittämään ja ylläpitämään datainfrastruktuureja. Konkreettisesti tulet luomaan perusteita datan keräämisen toimivuudelle ja sujuvuudelle. Huolehdit, että kaikkien järjestelmien tieto valuu yhteiseen data-altaaseen ja hallitset myös, miten tieto mallinnetaan alustassa. Konsultoit asiakastasi, millä teknologioilla ja moduuleilla tämä on järkevintä toteuttaa. Tulet myös hyödyntämään pilvipalveluiden mahdollisuuksia datavirtojen toteuttamisessa.

Millainen sinä olet?

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus datainfrastruktuurien ylläpitämisen tai rakentamisen parissa. Osaat rakentaa ja mallintaa tiedon valuvaksi yhteiseen data-altaaseen. Ymmärrät alan dominoivia teknologioita eli mm. Azurea, AWS:ää tai/ja Google cloudia. Azure on meillä merkittävin asiakkuuksista johtuen. Koulutuksenasi sinulla on AMK, YAMK tai akateeminen tutkinto. Kuvailet itseäsi tekijänä ja nautit aikaansaamisesta.

Olet jo konsultointikokemusta kerryttänyt tai sinulla on taipumusta konsultointitaitoihin. Olet yhteistyökykyinen ja palvelualtis. Olet innokas johtamaan toimeksiantosi onnistumiseen. Myöskin toivomme, että sinä allekirjoitat meidän arvomme (lue myös kulttuurikirjamme, jonka löydät em. linkin kautta) ja kiinnostut code of ethicsistämme. Me tahdomme myös olla toisillemme loistavia työkavereita 🙂

Saisimmeko olla sinun seuraava työnantajasi? Avaathan osaamistasi hakemalla alla olevan linkin kautta. Me haluamme kuulla, millaisella karttuneella osaamisella sinä juuri olisit loistava digitalisoimaan meidän asiakkaitamme. 🙂 Kun olet vakuuttanut meidät, me tulemme kutsumaan sinut meille rekrykeskusteluihin. Rekrytointiprosessimme on kaksiosainen, jossa pääset kuulemaan Goforesta syvemmin, me pääsemme tutustumaan sinuun ja pureudumme myös osaamiseesi. Jos sinulle jäi kysyttävää, otathan yhteyttä Data & AI capability Headiin Pasi Lehtimäkeen mailitse .

Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Goforelaiselta

”Olen Aapo Tanskanen, datatieteilijä Goforelta. Olen ollut meillä töissä melkein kolme vuotta ja sinä aikana päässyt kokemaan hyvin erilaisia dataan ja tekoälyyn liittyviä projekteja. Goforen kaltaisen toimijan etuna onkin, että jokainen projekti on erilainen, niin pääsee hyödyntämään omaa osaamista ja oppimaan uutta eri toimialoilla. 

Projektien kokoonpanot vaihtelevat tilanteen mukaan, ja yleensä kaverina sinulla on muutama muukin Goforen datatietelijä tai palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen ja pilven kollegoita. Usein pääset myös tekemään töitä koko datan ja tekoälyn arvoketjun läpi. Apua, tukea ja avointa tiedonjakoa aiheeseen kuin aiheeseen toki on aina saatavilla aktiivisesta yhteisöstämme!”

Avainsanat

Datainfrastruktuuri, Data-allas, Datavirrat, Azure, AWS, Google cloud

Tutustu työhömme tarkemmin

Data ja AI →

Liity joukkoon!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.