Millaista tietoturvakonsultin työ on Goforella?

Tutustu asiakkaaseemme

Lue lisää

”Olen ja työskentelen Goforella tietoturvakonsulttina osana tietoturvatiimiä. Työni on hyvin projektiluontoista ja kuluu pääsääntöisesti erilaisten auditointien, testauksien ja yleisen tietoturvakonsultoinnin parissa. Erityisen mielenkiintoisena projektina voisin mainita esim. :lle tuotetun -palvelun, jossa olen omalla työlläni päässyt vaikuttamaan lähes jokaisen suomalaisen päivittäiseen tietoturvaan.

Tietoturvakonsulttina projektini myös vaihtuvat tiuhaan tahtiin, ja esimerkiksi uusien teknologioiden mukana pysymisessä on välillä omat haasteensa. Tähän pyrimme vaikuttamaan tiivillä yhteistyöllä ja hyvällä ryhmähengellä, sekä järjestämällä tiimin kesken esimerkiksi erilaisia tapahtumia ja tietoiskuja. Lisäksi kannustamme toisiamme suorittamaan esimerkiksi tarpeellisia sertifikaatteja ja muita kursseja.

Konsultoinnin lisäksi työni käsittää myös Goforen sisäiseen turvallisuuteen liittyvien asioiden suunnittelua ja toteutusta, joista viimeisimpänä, hieman isompana projektina, voidaan mainita :n hankkiminen yritykselle. Kaiken tämän lisäksi Gofore tarjoaa tiimillemme jatkuvan mahdollisuuden kehittyä mm. mahdollisuutena osallistua vapaasti alan tapahtumiin ja meetuppeihin.”

Mitä toivomme sinulta

Avainsanoja

secure design, proactive controls, threat analysis, risk analysis, holistic perspective, secure coding, auditing, white hat hacking, information security, cryprography, authentication, authorization, access management

Haemme kasvavaan kyberturvatiimiimme uutta tietoturvakonsulttia työskentelemään paitsi asiakasprojekteissa, myös yrityksemme sisäisissä tietoturvan hallintaan ja ylläpitoon liittyvissä tehtävissä.Tämän lisäksi tehtävä sisältää myös mm. teknisten auditointien suorittamista, penetraatiotestausta (white, black ja grey box), sovelluskehittäjien avustamista tietoturvakriittisissä asioissa (esim. autentikaatio, salaukset) sekä koodin lukemista sekä sovellusarkkitehtuurin arvioimista tietoturvanäkökulmalla.

Jotta voisit menestyä työssäsi, sinulta tulisi löytyä hyvät Linux -käyttötaidot, ymmärrystä pilviteknologioista sekä sovelluksen eri komponenteista (alustat, tietokannat, rajapinnat, jne.). Koska työ sisältää myös koodin lukemista, on ohjelmointitaidoista paljon apua.Jos takataskustasi löytyy sertifikaatteja (OSCP, OSWE, CISSP jne.) tai sinulta löytyy harrastuneisuutta erilaisen open source projektien, blogikirjoitusten tai vaikka CTF-kilpailuihin osallistumisen muodossa, kannattaa niistäkin laittaa maininta hakemuksessasi, katsomme ne eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Tutustu goforelaisiin

Otteita ajatuksista, kulttuurista sekä arjesta Goforella

Tutustu meihin

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Työntekijämme jakavat innokkaasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjään viikoittaisten esitysten, aktiivisen kiltatoiminnan ja sisäisten koulutusten avulla. Goforelaiset ovat aktiivisia myös työn ulkopuolella ja kokoontuvat yhdessä vaikkapa lautapelien äärelle, kiipeilemään, pyöräilemään tai pelaamaan videopelejä. Työntekijöistä koostuva tapahtumajärjestäjätiimi järjestää kuukausittain saunailtoja, urheilullisia tapahtumia sekä perhepäiviä.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.

Liity joukkoomme!

Haethan tehtävää viimeistään 31.11.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia myös hakuajan puitteissa.

Hae tampereelle