Liity joukkoon

UX/UI Designer

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa noin 1300 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Haluaisitko vaikuttaa työlläsi ihmisten arkeen ja oppia yhdessä lähes 100:n muun muotoilijan kanssa? Etsimme joukkoomme kokenutta UX/UI Designeria, joka kykenee työskentelemään itseohjautuvasti monipuolisissa projekteissa ja vaihtuvissa asiakkuuksissa. Goforella sinua odottavat aidosti merkitykselliset projektit ja aktiivinen design-yhteisömme.

Mitä tarjoamme 


Goforella vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Voit itse päättää missä ja miten haluat työsi hoitaa sekä tarttua tuumasta toimeen lähes olemattomalla kynnyksellä. Pienpanimo-oluet, espressokoneet, harrasteklubit ja pääsyt yhteen jos toiseen oppimisalustaankin löytyvät kyllä. Tärkeintä kuitenkin on, että Gofore on työpaikka, jossa tunnistetaan työn olevan elämää varten eikä toisin päin. Jos väsyttää, sen voi sanoa ääneen. Työnantajana ja yhteisönä tehtävämme on tukea sinua elämän eri tilanteissa. Täällä uskotaankin siihen, että kun asiat tekee oikein ja vastuullisesti, voi tekemisistään olla myös läpinäkyvä. Siksi esimerkiksi työehtosopimuksemme on avoimesti kenen tahansa luettavissa ja palkoista puhutaan ääneen.

Mitä toivomme 


  • Olet kerryttänyt jo useamman vuoden ajan kokemusta UX-suunnittelun, palvelumuotoilun, tai visuaalisen suunnittelun saralta.
  • Hallitset käyttäjälähtöisen muotoilun menetelmät ja kykenet muuttamaan monimutkaisetkin vaatimukset yksinkertaisiksi ja houkutteleviksi digitaalisiksi palveluiksi.
  • Työskentelet sujuvasti muiden muotoilijoiden, ohjelmistokehittäjien, asiakkaiden ja erilaisten sidosryhmien kanssa.
  • Henkilönä olet itseohjautuva oman työsi pomo. Jos huomaat jonkin olevan rikki, et jää odottamaan, että joku muu hoitaa asian vaan tartut itse tuumasta toimeen.
  • Sinulta löytyy myös sopivasti visuaalista silmää. Sukat jaloissamme saat pyörimään, jos ymmärrät lisäksi saavutettavuuden päälle.
  • Designratkaisusi osaat kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi.

Tekemällä oppii ja asiakkaatkin on kivoja


Maailmaa emme ole saaneet vielä täysin valmiiksi, mutta suomalaista yhteiskuntaa olemme digitalisoineet senkin edestä. Goforen julkisen sektorin projekteissa saatat löytää itsesi kansalaisen sähköisten palvelujen saavutettavuuden parista, muotoilemassa kestävän kehityksen toimintamalleja tai määrittämässä veronmaksajien käyttäjätarpeita. Yksityisen sektorin projekteissa voit mielenkiintosi mukaan pohtia kaikkea aina metsätyökoneiden käyttöliittymistä HR-järjestelmiin tai hissien sujuvan huollon mahdollistaviin mobiilisovelluksiin. Tärkeintä on, että pääset kehittämään osaamistasi juuri sellaisissa asioissa, joista itse olet kiinnostunut.


Teemme työtä itsenäisesti, mutta emme yksin


Goforen liki 100 hengen designyhteisössä sydämiämme lämmittävät erityisesti kestävä kehitys, eettisyys, läpinäkyvyys ja inklusiivisuus. Muotoilijoillemme ominaista on yhdessä tekeminen, halu jatkuvasti oppia uutta – ja tietysti se palava halu kaikenlaiseen maailman parantamiseen. Muotoilijoiden lisäksi työkavereinasi on myös iso ja monialainen joukko osaajia ohjelmistokehittäjistä datatieteilijöihin, muutosjohtajiin ja johdon konsultteihin. Yksin ei tarvitse jäädä, sillä apua saa aina ja tietotaitoa jaamme aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa, killoissa sekä kahvikuppien äärellä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, CV:si sekä portfoliosi alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoa prosessin seuraavista vaiheista voit lukea täältä: What to expect from the design recruitment process at Gofore. Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Toimipistettä

Kajaani, Oulu, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tampere, Turku, Remote, Tallinn, Malaga

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös