Digiloikalla tulevaisuuteen

Suomen johtava työhyvinvoinnin asiantuntija Työterveyslaitos on tutkinut, jalostanut ja jakanut työelämälle tärkeää tietoa vuosikymmeniä. Tutkimustoiminnan vauhdittamiseksi palvelutarjontaa haluttiin ravistella. Tavoitteena oli tunnistaa Työterveyslaitoksen avainpalvelut, tehdä palveluista asiakkaat huomioon ottavia ja rakentaa muutosta tukeva organisaatio. Asiantuntijaorganisaation palvelut uudistuivat ja muuntuivat digitaalisiksi Goforen avustuksella. Uudistuksen myötä Työterveyslaitoksen asiantuntijat voivat keskittyä tärkeimpään tehtäväänsä – työhyvinvoinnin kehittämiseen.

0
%
Terveysyksiköistä mukana
0
jäsentyöpaikkaa
0
minuutissa
uuden version julkaisu

Kaksi pilottihanketta

Uudistushankkeen ensimmäiseen vaiheeseen valittiin kaksi pilottipalvelua. Laatuportaali-palvelun avulla kehitetään työterveyspalveluita, työterveyshuollon laatua sekä yhteistyötä työpaikkojen ja työterveysyksiköiden välillä. Osana Laatuportaalia toteutettuun Työterveyshuolto Suomessa -tutkimusraportiin osallistui 93 % Suomen työterveysyksiköistä vuonna 2015. Nolla tapaturmaa -palvelu tarjoaa työpaikkojen välisen verkoston, jonka tavoitteena on työturvallisuuden parantaminen ja hyvien käytäntöjen levittäminen. Nolla tapaturmaa -verkostoon kuuluu jo 400 yritystä ja organisaatiota.

Palveluidemme kehittämistä ohjaa joustava Lean-ajattelu ja vahva asiakaslähtöisyys. Olemme suunnitelleet Työterveyslaitokselle yhteisen työhuoneen, jossa tuoteomistajamme ja Goforen asiantuntijat työskentelevät. Viestintä on välitöntä ja päätöksenteko nopeaa.

Mikko Mäkipää

Työterveyslaitos

Kontista pilveen – vaikka joka päivä

Kehittämisen keskiössä on Lean-ajattelu ja jatkuva parantaminen. Itse rakennetun sähköisen alustan päälle on helppo lisätä uusia palveluita nopeasti ja kustannustehokkaasti. Alusta hyödyntää moderneja teknologioita kuten kontteja, AWS-pilvipalvelua ja mikropalveluarkkitehtuuria. Automaattisen julkaisuputken avulla uusi versio voidaan asentaa tuotantoon koska tahansa.

Asiakkaan ja Goforen yhteisessä projektihuoneessa viestintä on avointa ja päätökset syntyvät nopeasti.  Seinillä ovat ajantasaiset tiedot muun muassa käynnissä olevista tehtävistä, palveluiden tiekartoista, riskeistä ja onnistumisen mittareista.

stefan baggström

Stefan Baggström

Business Manager

050 581 6919

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Tutustu muihin asiakkaisiimme

Espoon kaupunki

Päiväkodin arki vanhempien käden ulottuville

Fonecta

Paikallinen hakupalvelu kampittaa kansainvälisiä jättejä

Labkotec

Edelläkävijyys tulevaisuuden kilpailuetuna