Join the Crew

Tule mukaan Goforen kumppani­ekosysteemiin

Rakennamme merkityksellisiä, arvoa luovia kumppanuuksia. Tarjoamme uusia mahdollisuuksia yksilöiden ja yritysten kasvulle. Menestymme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Työn tulevaisuus on täällä

Työsuhteen muoto ei enää määrittele mahdollisuuksia tai projekteja, joita voit valita.

  • Teemme yhteistyötä yritysten, hubien, freelancereiden ja teknologiapartnereiden kanssa, tavoitteenamme yhteinen menestys. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin, vaikuttaviin ja kansainvälisiin projekteihin
  • Tarjoamme korkealuokkaisia asiantuntijoita asiakkaillemme ja merkityksellisiä toimeksiantoja kumppaneillemme nopeasti, vaivattomasti ja sujuvalla kumppanikokemuksella
  • Tavoitteenamme on olla Euroopan paras kumppani

Kumppaniverkoston voima

Ekosysteemiajattelu tarkoittaa näkökulman siirtämistä suljetuista järjestelmistä perinteisen arvoketjun ulkopuolelle. Se tarkoittaa ammattilaisten verkostoa; kumppaneita, jotka pyrkivät luomaan yhteistä arvoa liiketoiminnalle ja ihmisille.

  • Uskomme, että tekemällä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa saavutamme vaikuttavampia tuloksia ja kasvamme nopeammin
  • Hyödynnämme ekosysteemimme voimaa rakentaaksemme parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta ihmisille, ympäristölle, asiakkaille ja yhteiskunnalle. Ekosysteemiajattelu auttaa rakentamaan joustavampaa liiketoimintaa ja lisäämään vaikuttavuutta
  • Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme

Matching Magic

Yhdistämme markkinoiden parhaat tekijät markkinoiden parhaisiin toimeksiantoihin. Gofore Gigsin avulla yhdistämme kumppanimme asiantuntijat huippuprojekteihin, asiakkaisiin ja yhteisöihin, joita yhdistävät samankaltaiset toiveet, tavoitteet ja tavat tehdä töitä.

Asiantuntijoiden, asiakkaiden ja toimeksiantojen yhdistäminen perustuu molemminpuoliseen arvoon, joustavuuteen ja mahdollisuuteen valita itselle sopivammat toimeksiannot. Toimiminen ekosysteemissä on nopeaa, helppoa ja joustavaa. Haluamme tuottaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen ja lupaamme tarjota uusia mahdollisuuksia viikoittain.

Liity Gofore Gigsiin

Avoimet toimeksiannot

Haluatko tietää, mitä asiakkaamme tarvitsevat juuri nyt? Gofore Gigs -palvelun avulla sinut tai yrityksesi asiantuntijat yhdistetään avoimiin, aitoihin asiakastarpeisiin.

Avoimet toimeksiannot

Freelancer? Oh yes!

Oletko kiinnostunut työskentelemään Goforen kumppaniekosysteemissä? Voit myös tarjota osaamistasi avoimiin tehtäviimme freelancerina. Meillä on paljon mielenkiintoisia tehtäviä avoinna!

Avoimet tehtävät

Menestys edellyttää yhteistyötä. Haluamme tehdä asioita yhdessä kumppaniemme kanssa, koska se on mahdollistanut meidän kasvun.

Timur Kärki, Chair of the Gofore Board of Directors

Kumppanitiimi

Anni Saarinen

Head of Business, Partner Ecosystem

anni.saarinen@gofore.com

040 710 8656

Janne Borro

Resourcing manager

janne.borro@gofore.com

044 5429 644

Jaakko Merensalmi

Resourcing Manager

jaakko.merensalmi@gofore.com

050 4821 433

Ilona Suominen

Partnership, Advisory Services

ilona.suominen@gofore.com

040 5358 965

Tiina Kupari

Resourcing Manager, Customer Lead

tiina.kupari@gofore.com

044 2623 376

Timo Tuhkunen

Head of PMO, Projects and Quality

timo.tuhkunen@gofore.com

050 5900 792

Ota yhteyttä!

Takaisin ylös