Future Talents

Moikka tulevaisuuden lahjakkuudet, tutustutaan toisiimme!

Haluatko kasvaa ammattilaiseksi osana osaavaa ja mukavaa työyhteisöä?

Meitä goforelaisia yhdistää halu jatkuvaan oppimiseen. Kulttuurissamme on tärkeää toisten huomioiminen, yhteistyökyky sekä oman osaamisen pitäminen ajan tasalla. Töissä pitää pystyä olemaan oma itsensä ja pitämään hauskaa, sekä muistaa yhteinen tavoitteemme rakentaa toimivaa eettistä, digitaalista maailmaa asiakkaidemme kanssa. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä, organisaatioista ja asiakkaista välittäen.

Tällä sivustolla voit tutustua tarkemmin opiskelija- ja muihin kumppanuuskuvioihimme sekä lukea lisää Goforesta ja arjestamme. Vuonna 2024 pilotoimme Future Talent Partner –konseptia, jonka tarkoitus on syventää opiskelijajärjestöyhteistyötä valikoitujen järjestöjen kanssa, tuoden siihen uudella tavalla näkymää ja kokemuksia työelämästä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Women4Cyber Finlandin kanssa.

Aina kun mahdollista, tarjoamme myös uransa alkuvaiheessa oleville osaajille työpaikkoja. Usein ne ovat esimerkiksi koulutusta ja työntekoa yhdistäviä, vakituisen työpaikan tarjoavia akatemioita tai määräaikaisia harjoittelupaikkoja. Löydät avoimet tehtävämme täältä.

Future Talent Partnerit

Pilotoimme vuonna 2024 uudenlaista tapaa tuoda työelämä lähemmäs opiskelijoita ja tukea opiskelijoita työelämäsiirtymässään konseptilla nimeltä Future Talent Partner. Pilottijoukkoon kutsuimme kolme pitkäaikaista yhteistyökumppaniamme, Luuppi, TiTe ja Atkins.

Lue lisää →

Gofore's summer employees Paavo and Emma are sitting on the couch in the office and laughing.

How to land your first job in the IT

UX Designer Paavo joined our Hohto team for the summer and shares what he learned from the recruitment process, himself and UX. And tells how he managed to land his first job in the IT-industry.

Read more about Paavo’s summer work experience.

Read more

Digital Advisory Academy

Kouluttaudu digitaalisen maailman konsultiksi

Haluaisitko olla osaltasi edistämässä digitaalista murrosta ja vaikuttaa työlläsi organisaatioiden toimintaan, heidän asiakaskokemukseensa ja työntekijöiden arkeen? Haluatko kehittyä asiantuntijaksi auttamaan erilaisia julkisia ja yksityisiä organisaatioita heidän digitaalisella polullaan?

Haemme nyt Goforen neuvonantopalveluihin konsultointiuransa alkuvaiheessa olevia tulevaisuuden lahjakkuuksia kouluttautumaan digitaalisen maailman konsulteiksi. Goforen Digital Advisory Academy on 6 kk kestävä koulutusohjelma, joka yhdistää lähiopetusta, harjoitustehtäviä, itsenäistä opiskelua sekä oppimista työn kautta asiakasprojekteissamme. Akatemia tarjoaa sinulle kiitoradan konsultointiuralle turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä goforelaisten tukemana.

Hakuaika Akatemiaan päättyi 24.3.2024. 

Millaista on olla goforelainen?

Kiinnostuitko lukemaan lisää? Kulttuurikirjamme sekä eettinen oppaamme (Code of Ethics) kertovat arvoistamme ja arjestamme. Lue mitä voit odottaa meiltä goforelaisilta.

Pala arkeamme pähkinänkuoressa

Tutustu goforelaisiin ja ihastu työarkeemme Instagramissa!

Lähetä avoin hakemus

Ovatko opintosi loppusuoralla? Oletko tulevaisuuden tärkeimmän koodauskielen uusi supersankari?

Ymmärrämme myös että emme pysty kysymällä kattamaan kaikkia tarvitsemiemme taitojen kirjoa: Auta meitä kertomalla mitä taitoja me tarvitsemme ja vakuuta meidät miksi juuri sinä olet seuraava goforelainen. Lähetä hakemuksesi ja kerro mikä on sinun supervoimasi!

Avoin hakemus

Takaisin ylös