Future Talents

Moikka tulevaisuuden lahjakkuudet, tutustutaan toisiimme!

Haluatko kehittää osaamistasi osaavassa ja mukavassa työyhteisössä – niin mekin!

Meitä goforelaisia nimittäin yhdistää innostus jatkuvaan oppimiseen.

Kulttuurimme perustuu toisista huolehtimiseen, jatkuvaan kehitykseen ja yhdessä tekemiseen. Mielestämme töissä saa ja pitääkin nauraa. Kehitämme uutta uusimmilla teknologioilla, työtavoilla ja opeilla. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen.

Etsimme jatkuvasti tulevaisuuden lahjakkuuksia liittymään joukkoomme. Oletko sinä digimaailman tulevaisuuden osaaja? Kerro siitä meille!

Tällä hetkellä etsimme erityisesti teknisiä osaajia. Vaikka et tähän porukkaan suoraan kuuluisikaan, kuulemme mielellämme myös muusta osaamisestasi ja vahvuuksistasi.

Millaista on olla goforelainen?

Kiinnostuitko lukemaan lisää? Kulttuurikirjamme sekä eettinen oppaamme (Code of Ethics) kertovat arvoistamme ja arjestamme. Lue mitä voit odottaa meiltä goforelaisilta.

Hae nyt ohjelmisto­kehittäjäksi

Juuri nyt etsimme Backend-ohjelmistokehittäjiä älykkään teollisuuden hankkeisiin. Joukossamme pääset kasvamaan ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi kokeneiden kehittäjien tukemana.

Katso myös Avoimet työpaikat

Hae Backend-ohjelmistokehittäjäksi

Pala arkeamme pähkinänkuoressa

Tutustu goforelaisiin ja ihastu työarkeemme Instagramissa!

Lähetä avoin hakemus

Ovatko opintosi loppusuoralla? Oletko tulevaisuuden tärkeimmän koodauskielen uusi supersankari?

Ymmärrämme myös että emme pysty kysymällä kattamaan kaikkia tarvitsemiemme taitojen kirjoa: Auta meitä kertomalla mitä taitoja me tarvitsemme ja vakuuta meidät miksi juuri sinä olet seuraava goforelainen. Lähetä hakemuksesi ja kerro mikä on sinun supervoimasi!

Avoin hakemus

Takaisin ylös