Liity joukkoon

Inspiroivassa osaajien yhteisössä löydämme parhaat ratkaisut ja opimme uusia näkökulmia. Lue goforelaisten kokemuksia ja katso avoimet työpaikat. Liity osaksi palkittua kulttuuriamme!

Gofore on kaikille hyvä työpaikka

Meillä yksilö on oman työnsä paras asiantuntija. Kannustamme asiantuntijoitamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä sekä ammatillisesti että ihmisenä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Kulttuurimme perustuu toisista huolehtimiseen, jatkuvaan kehitykseen ja yhdessä tekemiseen. Mielestämme töissä saa ja pitääkin nauraa.

Gofore elää asiakkaiden onnistumisesta

Onnistuminen tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ratkaisemme haasteet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jatkuvasti tietoa jakaen ja yhdessä kehittyen. Tavoittelemme teoillamme positiivista vaikutusta ja olemme sitoutuneet onnistuneeseen lopputulokseen.

SummerGamp 2023

Kurkista kesäjuhliemme tunnelmiin – katso video!

Kokoonnuimme jälleen yhteen vuoden suurimpaan oppimistapahtumaamme sekä viettämään laatuaikaa yhdessä kesäjuhlien merkeissä. Kulttuurimme vaalii yhteisöllisyyttä ja toivottaa kaikki tervetulleiksi rakentamaan sitä. Liity inspiroivaan asiantuntijayhteisöömme!

Miksi työskentelisit Goforella?

Merkitykselliset projektit

Kehitämme uutta uusimmilla teknologioilla, työtavoilla ja opeilla. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi, ja kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus.

Jatkuva kehittyminen

Haluamme jatkuvasti kulkea eteenpäin. Goforella pääset kehittämään taitojasi alan parhaiden ammattilaisten kanssa! Innostumme asiakkaidemme onnistumisista sekä mahdollisuudesta vaikuttaa yhteiskuntaan.

Terveys ja hyvinvointi

Haluamme pitää työntekijöistämme mahdollisimman hyvää huolta. Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat liiketoimintamme ydin ja tärkein voimavaramme.

Itseohjautuvuus ja yhdessä tekeminen

Kaikki toimintamme pohjautuu itseohjautuvuuteen, läpinäkyvyyteen ja yhdessä tekemiseen. Kannustamme työntekijöitämme avoimuuteen ja rehellisyyteen. Jokaisen mielipide on tärkeä ja luotamme siihen, että asiantuntijamme tekevät itse parhaat päätökset työhönsä liittyen.

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Uskomme työntekijöidemme tietävän itse, missä ja miten he työskentelevät parhaiten. Etä- ja osa-aikatöitä tehdään silloin, kun työntekijät itse näkevät ne parhaaksi. Työntekijämme pystyvät nauttimaan vapaa-ajastaan sekä toteuttamaan uratavoitteensa Goforen tarjoamien työaikajoustojen avulla.

Palkitseminen ja etuudet

Palkitseminen ja palkkakehitys seuraa meillä osaamisen ja liiketoiminnan kehittymistä. Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, oma palkkaratkaisumme sekä erilaisia bonuksia. Meillä voit myös liittyä Crew Share -ohjelman kautta Goforen omistajaksi. Etuutemme ovat laajat ja tuovat goforelaisille tukea päivittäiseen elämään.

Goforen oma TES

Monipuoliset etumme on kirjattu selkokieliseksi työehtosopimukseksi. Goforen TES on kokoelma yhdessä sovittuja ohjeita, joihin työntekijämme voi toimenkuvastaan riippumatta tukeutua, kun kyseessä on esimerkiksi työaikoihin, vapaapäiviin, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen tai sairaustapauksiin liittyvistä kysymyksistä.

Avoimet työpaikat

9 toimipistettä

Hae nyt

Tekninen tuoteomistaja

8 toimipistettä

Hae nyt

AUTOSAR Developer

8 toimipistettä

Hae nyt

Finance Team Lead – Project administration and invoicing

Remote, Tallinn

Hae nyt

Lead Cloud Security Architect

9 toimipistettä

Hae nyt

DevOps QA Engineer

7 toimipistettä

Hae nyt

Tekninen tietoturvakonsultti

9 toimipistettä

Hae nyt

Data Engineer, Data Architect

8 toimipistettä

Hae nyt

Kaikki työpaikat

Oletko kiinnostunut työskentelemään Goforen kumppaniekosysteemissä?

Voit myös tarjota osaamistasi avoimiin tehtäviimme freelancerina.

Lue lisää →

Tutustu kulttuuriimme

Kulttuurimme kertoo työyhteisömme kunnianhimosta ja jatkuvasta kehittymisestä, joka auttaa asiakkaitamme menestymään. Kohtelemme ihmisiä yksilöinä ja haluamme luoda turvallisen tilan tutkimiseen, kasvamiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Yhdessä luomme myös työpaikkaa, joka on hyvä meille kaikille.  

Lue lisää Goforen kultuurista

  • 1. Paras työnantajabrändi Suomessa 2021
  • 1. Paras insinöörityönantaja Suomessa 2022
  • 19 toimistoa ympäri maailman
  • ~1400 goforelaista
Takaisin ylös