Liity joukkoon

Gofore on palkittu vuoden 2021 työnantajabrändinä. Lue goforelaisten kokemuksia ja katso avoimet työpaikat, ja liity osaksi palkittua kulttuuriamme!

Gofore on kaikille hyvä työpaikka

Meillä yksilö on oman työnsä paras asiantuntija. Kannustamme asiantuntijoitamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä sekä ammatillisesti että ihmisenä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Kulttuurimme perustuu toisista huolehtimiseen, jatkuvaan kehitykseen ja yhdessä tekemiseen. Mielestämme töissä saa ja pitääkin nauraa.

Gofore elää asiakkaiden onnistumisesta

Onnistuminen tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ratkaisemme haasteet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jatkuvasti tietoa jakaen ja yhdessä kehittyen. Tavoittelemme teoillamme positiivista vaikutusta ja olemme sitoutuneet onnistuneeseen lopputulokseen.

Miksi työskentelisit Goforella?

Merkitykselliset projektit

Kehitämme uutta uusimmilla teknologioilla, työtavoilla ja opeilla. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi, ja kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus.

Jatkuva kehittyminen

Haluamme jatkuvasti kulkea eteenpäin. Goforella pääset kehittämään taitojasi alan parhaiden ammattilaisten kanssa! Innostumme asiakkaidemme onnistumisista sekä mahdollisuudesta vaikuttaa yhteiskuntaan.

Terveys ja hyvinvointi

Haluamme pitää työntekijöistämme mahdollisimman hyvää huolta. Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat liiketoimintamme ydin ja tärkein voimavaramme.

Itseohjautuvuus ja yhdessä tekeminen

Kaikki toimintamme pohjautuu itseohjautuvuuteen, läpinäkyvyyteen ja yhdessä tekemiseen. Kannustamme työntekijöitämme avoimuuteen ja rehellisyyteen. Jokaisen mielipide on tärkeä ja luotamme siihen, että asiantuntijamme tekevät itse parhaat päätökset työhönsä liittyen.

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Uskomme työntekijöidemme tietävän itse, missä ja miten he työskentelevät parhaiten. Etä- ja osa-aikatöitä tehdään silloin, kun työntekijät itse näkevät ne parhaaksi. Työntekijämme pystyvät nauttimaan vapaa-ajastaan sekä toteuttamaan uratavoitteensa Goforen tarjoamien työaikajoustojen avulla.

Goforen oma TES

Monipuoliset etumme on kirjattu selkokieliseksi työehtosopimukseksi. Goforen TES on kokoelma yhdessä sovittuja ohjeita, joihin työntekijämme voi toimenkuvastaan riippumatta tukeutua, kun kyseessä on esimerkiksi työaikoihin, vapaapäiviin, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen tai sairaustapauksiin liittyvistä kysymyksistä.

Avoimet työpaikat

Palvelupäällikkö

5 toimipistettä

Hae nyt

Tekninen tietoturvakonsultti

9 toimipistettä

Hae nyt

Pilviasiantuntija (AWS)

6 toimipistettä

Hae nyt

UX/UI Designer

10 toimipistettä

Hae nyt

Java-kehittäjä

8 toimipistettä

Hae nyt

Finnish-speaking Project Admin Office Specialist

Remote, Tallinn

Hae nyt

Kokenut liiketoiminta- ja palvelumuotoilija

7 toimipistettä

Hae nyt

Digitaalisen maailman arkkitehteja

5 toimipistettä

Hae nyt

Kaikki työpaikat

Mitä tarkoittaa olla goforelainen?

Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä tiimimme, jotka jakavat arvomme. Katso avoimet paikkamme tai jos et löydä sinulle täydellistä työroolia, lähetä meille avoin hakemus; Kuulisimme mielellämme mikä motivoi sinua ja saa maailmasi pyörimään!

Lue lisää Goforen kultuurista

Neurodiversiteetti työelämässä

Haluamme Goforella olla monimuotoisen työelämän ja työyhteisön rakentamisen edelläkävijä. Selvitetään yhdessä millaista neurologinen monimuotoisuus voi työelämässä olla!

Lue lisää

1.

Paras työnantajabrändi Suomessa 2021

1.

Paras insinöörityönantaja Suomessa 2022

19

toimistoa ympäri maailman

~1300

goforelaista

Takaisin ylös