Liity joukkoon

Rekrytointimme jatkuu ennallaan poikkeustilanteesta huolimatta. Haastattelut suoritamme jatkossa virtuaalisesti. Liity joukkoomme!

Liity joukkoon

Rekrytointimme jatkuu ennallaan poikkeustilanteesta huolimatta. Haastattelut suoritamme jatkossa virtuaalisesti. Liity joukkoomme!

Miksi työskennellä Goforella?

Check icon

Merkitykselliset projektit

Kehitämme uutta uusimmilla teknologioilla, työtavoilla ja opeilla. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi, ja kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus.

Check icon

Yhteisö & työelämän ja vapaa-ajan tasapaino

Panostamme poikkeukselliseen läpinäkyvyyteen, uskomme toisistamme hyvää sekä vaalimme avoimuutta ja rehellisyyttä. Luotamme jokaiseen, ja meillä kaikki työntekijät ovat yhtä arvokkaita. Asiantuntijamme päättävät itse omista työskentelytavoistaan.

Check icon

Jatkuva kehittyminen

Haluamme jatkuvasti kulkea eteenpäin. Goforella pääset kehittämään taitojasi alan parhaiden ammattilaisten kanssa! Innostumme asiakkaidemme onnistumisista sekä mahdollisuudesta vaikuttaa yhteiskuntaan.

Tarjoamamme edut

Check icon

Jatkuva oppiminen

Osaavat työntekijät ovat Goforen ydin. Jatkuvaa oppimista tukevat kiltatoimintamme, erilaiset kouluttautumismahdollisuudet kuten seminaarit ja kurssit sekä coachaus-palvelu oman kehittymisen tukena. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme vaikuttumisbonuksen open source -panoksesta ja mediavaikuttamisesta.

Check icon

Itseohjautuvuus ja yhdessä tekeminen

Kaikki toimintamme pohjautuu itseohjautuvuuteen ja yhdessä tekemiseen. Uskomme, että asiantuntijat tekevät itse parhaat päätökset, ja että työkaverit ovat oikea taho auttamaan esimerkiksi hankintapäätösten kanssa. Tietoa jaetaan kollegoiden kesken työprojekteissa, kilta- ja kerhotoiminnassa sekä yhteisillä aamupaloilla, illanvietoissa, bändikämpillä ja urheilutapahtumissa.

Check icon

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Uskomme työntekijöidemme tietävän itse, missä ja miten he työskentelevät parhaiten. Etä- ja osa-aikatöitä tehdään silloin, kun työntekijät itse näkevät ne parhaaksi. Coachimme auttavat löytämään sopivan tasapainon. Tuemme myös lapsiperheitä muun muassa kolmen viikon palkallisella isyyslomalla ja sairaan lapsen hoitoedulla.

Check icon

Terveys ja hyvinvointi

Haluamme pitää työntekijöistämme mahdollisimman hyvää huolta. Laaja työterveyshuoltomme kattaa esimerkiksi henkilökohtaiset erikoislääkärikäynnit ja lääkekorvaukset. Hyvinvoinnin ylläpitämiseksi tarjoamme lisäksi muun muassa hammaslääkäriedun, silmälasit, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä säännöllisen hieronnan.

Check icon

Rennot ja viihtyisät toimistot

Toimistojemme viihtyvyys on meille tärkeää. Voit esimerkiksi valita itse itsellesi tehokkaimmat työvälineet, kuunnella Spotify Premiumia vastamelukuulokkeilla sekä nauttia toimiston välipaloista. Jotta kulkeminen toimistoillemme olisi mahdollisimman helppoa, sijaitsevat ne kaupunkien ydinkeskustassa. Työmatkaa tuemme vapaavalintaisella työsuhdematkalipulla, pysäköintimahdollisuudella tai työmatkaliikuntaedulla.

1.
paras työpaikka Suomessa 2017
2.
paras työpaikka Euroopassa 2017
10
toimistoa ympäri maailman
700+
goforelaista

Etkö löydä unelmiesi työpaikkaa?

Haluatko työskennellä asiantuntijanamme? Katso kaikki avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus.

Lähetä avoin hakemus Kaikki avoimet työpaikat

Asiakkaat, joiden kanssa pääset työskentelemään

Elämme asiakkaidemme onnistumisista. Kohtaamme ongelmat yhdessä ja olemme sitoutuneet positiiviseen vaikuttamiseen.

Rekrytointitiimi

Nora Laikola

Nora Laikola

Web and Mobile development

Mona Ryhänen

Mona Ryhänen

Web and Mobile development

Iina Korpivaara

Iina Korpivaara

Advisory and Design

Satu Matinlauri

Satu Matinlauri

Advisory

Tiina Knight

Tiina Knight

Cloud & DevOps

Anni Roinila

Anni Roinila

Rekrytointi ja työnantajamielikuva