Liity joukkoon

Tule mukaan osaksi kansainvälistä asiantuntijatiimiämme!

Liity joukkoon

Tule mukaan osaksi kansainvälistä asiantuntijatiimiämme!

Miksi työskennellä Goforella?

Merkitykselliset projektit

Kehitämme uutta uusimmilla teknologioilla, työtavoilla ja opeilla. Missiomme on muuttaa maailma parempaan ja kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus.

Yhteisö & työelämän ja vapaa-ajan tasapaino

Panostamme poikkeukselliseen läpinäkyvyyteen, uskomme toisistamme hyvää sekä vaalimme avoimuutta ja rehellisyyttä. Luotamme jokaiseen ja meillä kaikki työntekijät ovat yhtä arvokkaita. Asiantuntijamme itse päättävät, miten  järjestää työskentelytapansa parhaiten.

Jatkuva kehittyminen

Haluamme jatkuvasti kulkea eteenpäin. Goforella pääset kehittämään taitojasi alan parhaiden ammattilaisten kanssa! Innostumme asiakkaidemme onnistumisista sekä vaikuttamisesta yhteiskuntaan.

Tarjoamamme edut

Check icon

Jatkuva oppiminen

Osaavat työntekijät ovat Goforen ydin. Jatkuvaa oppimista tukevat kiltatoimintamme, erilaiset kouluttautumismahdollisuudet kuten seminaarit ja kurssit ja coachaus-palvelu oman kehittymisen tukena. Lisäksi tarjoamme työntekijöille vaikuttumisbonuksen open source -panoksesta ja mediavaikuttamisesta.

Check icon

Itseohjautuvuus ja yhdessä tekeminen

Kaikki toimintamme pohjautuu itseohjautuvuuteen ja yhdessä tekemiseen. Uskomme, että asiantuntijat tekevät itse parhaat päätökset ja  että työkaverit ovat oikeat henkilöt auttamaan esimerkiksi hankintapäätösten kanssa. Tietoa jaetaan kollegoiden kanssa työprojektien parissa, kilta- ja kerhotoiminnan ohessa sekä myös yhteisillä aamupaloilla, illanvietoissa, bändikämpillä ja urheilutapahtumissa.

Check icon

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Uskomme työntekijöidemme tietävän itse, missä ja miten työskentelevät parhaiten. Etä- ja osa-aikatöitä tehdään silloin,  kun työntekijät itse näkevät ne parhaaksi. Coachimme auttavat löytämään sopivan tasapainon. Tuemme myös lapsiperheitä muun muassa kolmen viikon palkallisella isyyslomalla ja sairaan lapsen hoitoedulla

Check icon

Terveys ja hyvinvointi

Haluamme pitää työntekijöistämme mahdollisimman hyvää huolta. Laaja työterveyshuoltomme kattaa esimerkiksi henkilökohtaiset erikoislääkärikäynnit ja lääkekorvaukset. Hyvinvoinnin ylläpitämiseksi tarjoamme lisäksi muun muassa hammaslääkäriedun, silmälasit, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä säännöllisen hieronnan.

Check icon

Rennot ja viihtyisät toimistot

Toimistojemme viihtyvyys on meille tärkeää. Voit esimerkiksi valita itse itsellesi tehokkaimmat työvälineet, kuunnella Spotify Premiumia vastamelukuulokkeilla sekä nauttia toimiston välipaloista. Jotta kulkuyhteydet toimistoillemme olisi mahdollisimman helppo järjestää, sijaitsevat ne kaupunkien ydinkeskustassa. Työmatkaa tuemme vapaavalintaisella työsuhdematkalipulla, pysäköintimahdollisuudella tai työmatkaliikuntaedulla.

1.
paras työpaikka Suomessa 2017
2.
paras työpaikka Euroopassa 2017
10
toimistoa ympäri maailman
580+
goforelaista

Etkö löydä unelmiesi työpaikkaa?

Haluatko työskennellä asiantuntijoidemme joukossa? Katso kaikki avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus.

Lähetä avoin hakemus Kaikki avoimet työpaikat

Asiakkaat, joiden kanssa pääset työskentelemään

Elämme asiakkaidemme onnistumisista. Kohtaamme ongelmat yhdessä ja olemme sitoutuneet positiiviseen vaikuttamiseen.