Liity joukkoon

Gofore on palkittu vuoden 2021 työnantajabrändinä. Hae nyt ja liity osaksi palkittua kulttuuriamme!

Liity joukkoon

Gofore on palkittu vuoden 2021 työnantajabrändinä. Hae nyt ja liity osaksi palkittua kulttuuriamme!

Intohimonamme on digitalisaatio, mutta sen keskiössä on ihminen. Vahvuutenamme on monimuotoinen joukko eri alojen asiantuntijoita, joille haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet kehittyä ja kukoistaa, sekä työssä, että sen ulkopuolella. Haluamme rakentaa eettisiä, ihmiskeskeisiä ratkaisuja ja tehdä töitä sen eteen, että digitaalinen tulevaisuus on inhimillinen ja kestävällä pohjalla.

Olemassaolomme ydin on, että kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus. Me goforelaiset haluamme olla luomassa parempaa tulevaisuutta ja toimia vastuullisuuden edelläkävijöinä omalla toimialallamme. Kukaan ei voi tietää miltä eettinen digimaailma tulevaisuudessa näyttää, mutta haluamme kääriä hihat ja kutsua sinut mukaan yhteiselle matkalle suunnittelemaan digitaalisia ratkaisuja ihmisten ja ympäristön ehdoilla. Liity joukkoomme ja kerro meille; Miten sinä muuttaisit digitaalista maailmaa kestävämmälle pohjalle?

1.
Paras työnantajabrändi Suomessa 2021
2.
Paras yhteisöllisyysteko Suomessa 2021
10
toimistoa ympäri maailman
900+
goforelaista

Miksi työskentelisit Goforella?

Check icon

Merkitykselliset projektit

Kehitämme uutta uusimmilla teknologioilla, työtavoilla ja opeilla. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi, ja kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus.

Check icon

Jatkuva kehittyminen

Haluamme jatkuvasti kulkea eteenpäin. Goforella pääset kehittämään taitojasi alan parhaiden ammattilaisten kanssa! Innostumme asiakkaidemme onnistumisista sekä mahdollisuudesta vaikuttaa yhteiskuntaan.

Check icon

Terveys ja hyvinvointi

Haluamme pitää työntekijöistämme mahdollisimman hyvää huolta. Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat liiketoimintamme ydin ja tärkein voimavaramme.

Check icon

Itseohjautuvuus ja yhdessä tekeminen

Kaikki toimintamme pohjautuu itseohjautuvuuteen, läpinäkyvyyteen ja yhdessä tekemiseen. Kannustamme työntekijöitämme avoimuuteen ja rehellisyyteen. Jokaisen mielipide on tärkeä ja luotamme siihen, että asiantuntijamme tekevät itse parhaat päätökset työhönsä liittyen.

Check icon

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Uskomme työntekijöidemme tietävän itse, missä ja miten he työskentelevät parhaiten. Etä- ja osa-aikatöitä tehdään silloin, kun työntekijät itse näkevät ne parhaaksi. Työntekijämme pystyvät nauttimaan vapaa-ajastaan sekä toteuttamaan uratavoitteensa Goforen tarjoamien työaikajoustojen avulla.

Asiakkaat, joiden kanssa pääset työskentelemään

Elämme asiakkaidemme onnistumisista. Kohtaamme ongelmat yhdessä ja olemme sitoutuneet positiiviseen vaikuttamiseen.

Haluatko osaksi Gofore crew:tä?

Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä tiimimme, jotka jakavat arvomme. Ole hyvä ja katso avoimet paikkamme tai jos et löydä sinulle täydellistä paikkaa, lähetä meille avoin hakemus; Kuulisimme mielellämme mikä motivoi sinua ja saa maailmasi pyörimään!

Kaikki avoimet työpaikat

Rekrytointitiimi

Iina Korpivaara

Iina Korpivaara

Advisory and Design

Vanhempainvapaalla
Satu Matinlauri

Satu Matinlauri

Advisory

Vanhempainvapaalla
Anni Roinila

Anni Roinila

Rekrytointi ja työnantajamielikuva