Etsitkö asiantuntijaa?

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme ovat toimittajien käytettävissä haastatteluihin.​

Autamme mielellämme taustoittamaan ja ymmärtämään digitalisaatioon liittyviä kysymyksiä, vaikutuksia ja ilmiöitä. Viestintämme auttaa mediaa sopivien asiantuntijoiden löytämisessä.​

Tutustu asiantuntijoihin

Tietoa Goforesta

Goforella on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Rakennamme yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista.

Yrityksemme liikevaihto vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Goforen toimitusjohtaja on Mikael Nylund ja hallituksen puheenjohtajana toimii yhtiömme perustajiin kuuluva Timur Kärki.

Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella. Yhtiö on perustettu vuonna 2001.

Ajankohtaista

Lehdistötiedotteet

Gofore sijoittajille

Tilinpäätös 2023

Tilaa tiedotteet

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssi- ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Toimittaja, ota yhteyttä!

Takaisin ylös