Rakennamme eettistä digimaailmaa

Tutustu vastuullisuusraporttiimme vuodelta 2021!

Olemme tienraivaajia maailmaan, joka on samaan aikaan digitaalinen ja eettinen.

Maailmaan, jossa yritykset tuottavat voittoa, mutta niiden olemassaololla on myös suurempi tarkoitus. Gofore on olemassa palvellaksemme kaikkia sidosryhmiään – asiakkaita, työntekijöitä, omistajia, yhteiskuntia, sekä koko planeettaa. Haluamme toimia esimerkkinä yrityksestä, jonka toiminnassa yhdistyvät menestyvä liiketoiminta ja kokonaisvaltainen vastuullisuus.

Vastuullisuus­teemamme 2021

Planeetta

Digitalisaatio voi ja sen pitäisi olla matala- tai nollapäästöistä liiketoimintaa. Me olemme sitoutuneet hiilineutraaliuteen omassa toiminnassamme vuodesta 2021 eteenpäin. Saavutamme hiilineutraliuden kompensoimalla luokkien 1 ja 2 päästömme sen lisäksi, että pyrimme jatkuvasti pienentämään niitä.

Ihmiset

Kun sanomme ihmisten olevan tärkein voimavaramme, tarkoitamme sitä todella. Tärkeimmät henkilöstöteemamme vuonna 2021 olivat poikkeuksellisen hyvän työntekijäkokemuksen ja monimuotoisen, inklusiivisen kulttuurimme kehittäminen.

Vaurauden luonti

On etuoikeus voida laittaa hyvä kiertämään. Vuonna 2021 pystyimme tukemaan useita hyväntekeväisyyskohteita, ja saimme itsekin tukea liiketoiminnan kehittämiseen koronapandemian yli.

Hallinnon periaatteet

Gofore on alusta saakka ollut arvojohdettu yritys, joka kantaa vahvaa sosiaalista vastuuta. Katso miten määrittelimme sidosryhmämme, heidän odotuksensa meille, riskimme ja eettisen toimintakykymme vuonna 2021.

Code of Ethics: Miten olla ihminen Goforella?

Goforen Code of Ethics kerää eettiset perustamme ja ohjesäännöt yksien kansien sisälle. Code of Ethicsin avulla rakennamme tervettä ja turvallista työympäristöä yhdessä niin tuleville kuin nykyisille työtovereillemme, sekä maksimoimme positiivisen vaikutuksen asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.

Voit tutustua oppaaseen alla olevasta linkistä.

Tutustu oppaaseen

Takaisin ylös