Kulttuuri

Be the culture you want to be surrounded by

Gofore on hyvä työpaikka kaikille ja me elämme asiakkaidemme onnistumisista. Arvomme ovat pysyneet samoina yrityksemme perustamisesta asti.

Olemme ylpeitä goforelaisuudesta

Goforen menestystarina rakentuu ainutkertaiselle yrityskulttuurille ja vahvoille arvoille. Kulttuurimme pohjautuu kuudelle voimatekijälle: läpinäkyvyys, luottamus, omistajuus, kehittyminen, yhteisöllisyys ja välittäminen.

Menestys syntyy yhteistyöllä

Jokaisella yksilöllä on paikka ja ääni yhteisössämme. Toimimme itseohjautuvasti ja kerromme rohkeasti mielipiteemme. Menestys syntyy, kun kaikki sitoutuvat yhdessä sen rakentamiseen.

Palkittu yrityskulttuuri

Kuudenneksi houkuttelevin työnantaja Suomessa

Joka vuosi nuoria ammattilaisia pyydetään nimeämään houkuttelevimmat työnantajat. Gofore sijoittui kuudenneksi!

Lue raportti

Paras työnantajamaine pörssiyhtiöistä vuonna 2022

Gofore sai laajassa Luottamus&Maine 2022 Pörssiyhtiöt -tutkimuksessa piensijoittajilta korkeimman arvosanan työnantajana kaikista 81 pörssiyhtiöstä.

Lue julkaisu

Vuoden insinöörityönantaja 2022

Insinööriliitto palkitsi Goforen Vuoden insinöörityönantajana. Tunnustus myönnettiin innovatiivisestä palkkakehitysmallistamme ja positiivisen sekä monimuotoisen työelämän kehittämisestä.

Lue tiedote

Vuoden työnantajabrändi 2021

Gofore valittiin vuoden työnantajabrändiksi 2021 rekrytointialan parhaita tekijöitä ja tekoja palkitsevassa Rekrygaalassa. Saimme tunnustusta onnistuneesta työnantajakuvan rakentamisesta ja vuorovaikutuksen rakentamisesta kohderyhmiimme.

Lue tiedote

Suomen paras työpaikka 2017

Great Place to Work palkitsi Goforen Euroopan toiseksi parhaana ja Suomen parhaana työpaikkana.

Lue julkaisu

Liity joukkoon

Olemme ihmislähtöisen työelämän edelläkävijöitä. Etsimme jatkuvasti uusia työkavereita, jotka jakavat arvomme. Haluatko osaksi Goforen palkittua yrityskulttuuria? Katso avoimet työpaikkamme!

Avoimet työpaikat

  • 19 Toimistoa ympäri eurooppaa
  • 22 Vuotta liiketoimintaa
  • 1400+ Työntekijää
  • 189,2 MEUR Liikevaihto 2023
Takaisin ylös