Blogi 4.11.2021

Gofore palkittiin vuoden 2021 työnantaja­brändinä

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 3 vuotta sitten.

Mediatiedote 5.11.2021

Gofore on valittu vuoden työnantajabrändiksi 4. marraskuuta järjestetyssä rekrytointialan parhaita tekijöitä ja tekoja palkitsevassa Rekrygaalassa. Palkinnon perusteissa tuotiin esiin Goforen tekemää strategista ja pitkäjänteistä brändityötä työnantajamielikuvan rakentamisessa. Perusteluissa todettiin, että Gofore on systemaattisesti rakentanut vuorovaikutusta kohderyhmäänsä.

Duunitorin järjestämässä Rekrygaalassa nostettiin esiin ja palkittiin rekrytointialan parhaita tekijöitä ja tekoja nyt neljättä kertaa. Vuoden työnantajabrändin tunnustus jaettiin ensimmäisen kerran.

Duunitori: Vuoden työnantajabrändi on oman alansa edelläkävijä – Gofore haluaa lisää naisia IT-alalle

Työntekijät jakavat kokemuksiaan poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemusta

– Goforen työnantajabrändi on syntynyt yhdessä goforelaisten kanssa. Meillä on osallistettu ihmisiä tekemiseen aina. Kaiken pohjana on arvomaailmamme. Haluamme olla jokaiselle goforelaiselle hyvä työpaikka. Uskomme, että kun työnantaja tuottaa poikkeuksellisen hyvää työntekijäkokemusta, työntekijät haluavat kertoa siitä. Näin syntyy työnantajabrändi, johon luotetaan, kertoo kertoo Goforen rekrytoinneista vastaava, Culture & Growth Lead Anni Roinila.

Työnantajana Gofore on poikkeuksellinen ja onnistunut säilyttämään ketteryytensä ja lämminsydämisyytensä myös yrityksen nopean kasvun rinnalla. Haluamme rakentaa parempaa maailmaa, toimia vastuullisesti ja olla alamme pioneereja. Tämä näkyy myös ulospäin ja selkeästi puhuttelee myös kohdeyleisöämme, summaa Roinila.

”Gofore paikkana tehdä hyvää näkyy ja puhuttelee”

– Goforen tekeminen perustuu arvoille, jotka ovat pysyneet 20 vuoden ajan samoina: olemme hyvä työpaikka kaikille ja kukoistamme, kun asiakkaamme onnistuvat. Työnantajamaineemme ei rakennu mielikuvien varaan, vaan se on arkisten ja aitojen tarinoiden jakamista keskenämme ja muille. Sitä, että goforelaiset kertovat, mitä meillä tapahtuu, mitä he kokevat työssään – mihin kaikkeen tärkeään vaikutamme. Saamamme palkinto on mahtava kannustus sille, että Gofore paikkana tehdä hyvää näkyy ja puhuttelee, sanoo Goforen henkilöstöjohtaja Sanna Hildén.

Vuoden työnantajabrändin tunnustus annettiin yritykselle, joka on työnantajana systemaattisesti rakentanut suhdetta omaan kohderyhmäänsä. Palkintoa jaettaessa painotettiin pitkäjänteistä ja strategista brändityötä, eikä niinkään yksittäisiä kampanjoita. Valinnan voittajasta teki tuomaristo, joka koostui rekrytointiin perehtynyneistä liike-elämän ammattilaisista.

Lisätiedot:

Anni Roinila, Culture & Growth, p. 0404897294, anni.roinila@gofore.com

Sanna Hildén, Henkilöstöjohtaja, 0407283304, sanna.hilden@gofore.com

(Kuva: Petri Virkkunen / Duunitori)

Lue myös:
 
Onnistunut työantajabrändi lunastaa mielikuvat teoilla

Vetovoimainen työantajamielikuva puhuttelevalla viestinnällä

Gofore Oyj

Takaisin ylös