Blogi 8.1.2024

Rekrytointi Goforella 

Gofore Crew

Lue alla olevasta blogitekstistä mitä tapahtuu, kun lähetät hakemuksesi.  

Hakemus, haastattelut (tai keskustelut kuten meillä on tapana niitä kutsua) ja sopimukset – perinteinen, mutta toimiva malli. Meille hakemus tai muu ensikontakti on ennen kaikkea keskustelun aloitus, jonka kautta saamme läpileikkauksen osaamisestasi ja ammatillisesta elämästäsi. Lisäksi haluamme kuulla mikä sinua motivoi! 

Kuinka haen Goforelle?

Ajankohtaisin tieto avoimista työpaikoistamme löytyy verkkosivuiltamme. Voit hakea paikkaa täyttämällä roolikohtaisen hakemuksen tai kertoa kiinnostuksestasi avoimella hakemuksella. Hakemus tulee lähettää rekrytointijärjestelmämme kautta. 

Jos tunnet jo entuudestaan goforelaisia, voit aina kysyä lisätietoa myös heiltä.  Rohkaisemme myös goforelaisia suosittelemaan työverkostoissaan olevia, henkilökohtaisesti tuntemiaan osaavia henkilöitä. Goforelaiset ovatkin aktiivisia suosittelijoita ja vuonna 2023 yli neljäsosa uusista työntekijöistämme tuli suosittelujen kautta. 

Rekrytointitiimimme käsittelee saapuvat hakemukset ja suosittelut, ja pyrkii yhdistämään osaajat asiakasprojektiemme tarpeisiin. Erityisosaamistamme on organisaatiomme ja kyvykkyyksiemme tunteminen ja pyrimmekin aina arvioimaan osaamistasi koko talon tarpeisiin nähden. Joskus voikin siis käydä niin, että kysymmekin kiinnostuksestasi toiseen tehtävään kuin mihin olet alun perin hakenut. Mikäli olet kirjoittanut erillisen hakemustekstin, se auttaa meitä tutustumaan sinuun, osaamiseesi ja kokemukseesi. Luvallasi säilytämme tietosi järjestelmässämme.

Pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman nopeasti, miten kohdallasi rekrytointiprosessissa edetään.

Kun tiedossa on uusia projektimahdollisuuksia, voimme palata aiemmin lähetettyihin hakemuksiin ja ottaa yhteyttä myös myöhemmin uudestaan. Ja vaikka tietosi olisivat meillä tallessa, voit aina palata asiaan, jos työtilanteesi muuttuu tai kiinnostut toisesta roolista.

Millainen rekrytointiprosessi on?

Tavallisesti rekrytointiprosessimme on kolmivaiheinen, johon kuuluu 2–3 keskustelukierrosta sekä ammattiosaamiseesi liittyvä tehtävä. Kohtaat matkan varrella mahdollisen esihenkilösi, rekrytoijan ja tulevan, kokeneen kollegan.

Me haluamme tutustua sinuun, osaamiseesi ja kuulla, mikä sinua motivoi ja miten haluat kehittyä. Haluamme myös antaa sinulle mahdollisimman hyvän käsityksen Goforesta, asiakkaistamme, projekteistamme sekä hakemastasi roolista. 

Ensimmäinen keskustelu on tapaaminen, jossa kohtaa rekrytoijan lisäksi tulevan esihenkilösi tai kollegan sekä kuulet lisää Goforen kulttuurista, projekteista ja asiakkaistamme. 

Toisessa keskustelussa arvioimme yhdessä osaamistasi ja substanssia haettavaan rooliin. Työtehtävästä riippuen pyydämme sinua tekemään harjoitus- ja simulointitehtävän ennakkoon tai paikan päällä. Usein voit itse valita tehtävän tyypin ja tekemistavan. Tavoitteemme on antaa sinulle paitsi oppimiskokemus myös mahdollisimman paljon eväitä itseäsi ja tulevaisuuttasi ajatellen, koska tapaaminen on hyvin keskustelupainotteinen tehtävästä huolimatta. Keskustelun jälkeen alamme toden teolla pohtia osaamiseesi ja toiveisiisi sopivia asiakasprojekteja. 

Työskentelemme ympäri Suomea ja Eurooppaa, ja olet aina tervetullut tutustumaan meihin ja toimistotiloihimme paikan päälle. Haastattelut sujuvat niin virtuaalisesti kuin toimistollakin (jotka ovat kaikki helposti saavutettavissa, moderneja ja viihtyisiä!).

Keskustelujen jälkeen teemme päätöksen ja mahdollisen työtarjouksen. Huomaathan, että joihinkin rooleihin pyrimme varmistamaan ensimmäisen projektisi ennen varsinaisen tarjouksen tekemistä. Uskomme, että tämä näyttäytyy parempana hakijakokemuksena, sillä odotteluaikasi ilman projektia jää minimiin. Kun pääsemme varsinaiseen tarjoukseen, huomioimme tarjouksessamme nykyisen osaamisesi tason sekä kehittymistoiveesi. Tarjouksessamme huomioimme nykyisen osaamisesi tason sekä kehittymistoiveesi. Etuuspakettimme, erilaiset bonukset sekä oma työehtosopimuksemme tuovat rahanarvoisen lisän peruskompensaatioosi. Työsopimuksen allekirjoituksen jälkeen alkaa preboarding ja pääset mm. valitsemaan tarvitsemasi työvälineet. Työsopimukset allekirjoitetaan sähköisesti. 

Avoin hakemus

Oletko kiinnostunut Goforesta työpaikkana, mutta et löytänyt sopivaa roolia? Voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Kuulemme mielellämme kokemuksestasi mahdollisimman konkreettisten esimerkkien kautta ja mikä sinua motivoi. Toivottavasti olet jo tutustunut liiketoimintaamme sen verran, että sinulla on itselläsi visio tulevasta urapolustasi meillä.

Luemme jokaisen hakemuksen huolella ja aloitamme keskustelut kanssasi mielellämme, mikäli tarpeemme ja osaamisesi kohtaavat. 

Miksi työskennellä Goforella? Lue lisää meistä: Liity joukkoon

Gofore Crew

rekrytointi

Takaisin ylös