Blogi 5.12.2022

Rekrytointi Goforella 

Gofore Crew

Lue alla olevasta blogitekstistä mitä tapahtuu, kun lähetät hakemuksesi.  

Hakemus, haastattelut ja sopimukset – perinteinen, mutta toimiva malli. Meille hakemus tai muu ensikontakti on ennen kaikkea keskustelun aloitus, jonka kautta saamme läpileikkauksen osaamisestasi ja ammatillisesta elämästäsi. Haluamme kuulla, mikä sinua motivoi!

Kuinka haen Goforelle?

Ajankohtaisin tieto avoimista työpaikoistamme löytyy verkkosivuiltamme ja LinkedIn-sivuiltamme. Voit hakea paikkaa täyttämällä roolikohtaisen hakemuksen tai kertoa kiinnostuksestasi avoimella hakemuksella.

Jos tunnet jo entuudestaan goforelaisia, voit aina kysyä lisätietoa myös heiltä. Goforelaiset ovat aktiivisia suosittelijoita ja he voivat edistää rekrytointiprosessiasi suosittelemalla sinua meille töihin.

Rekrytointitiimimme käsittelee saapuvat hakemukset ja suosittelut, ja pyrkii yhdistämään osaajat sen hetkisten asiakasprojektien tarpeisiin. Hakemuksesi auttaa meitä tutustumaan osaamiseesi ja kokemukseesi. Luvallasi säilytämme tietosi järjestelmässämme.

Pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman nopeasti, miten kohdallasi rekrytointiprosessissa edetään.

Kun tiedossa on uusia projektimahdollisuuksia, voimme palata aiemmin lähetettyihin hakemuksiin ja ottaa yhteyttä myös myöhemmin uudestaan. Ja vaikka tietosi olisivat meillä tallessa, voit aina palata asiaan, jos työtilanteesi muuttuu tai kiinnostut toisesta roolista.

Millainen rekrytointiprosessi on?

Tavallisesti rekrytointiprosessimme on kolmivaiheinen, johon kuuluu 2–3 keskustelukierrosta sekä ammattiosaamiseesi liittyvä tehtävä. Kohtaat matkan varrella mahdollisen esihenkilösi, rekrytoijan ja tulevan, kokeneemman kollegan.

Me haluamme tutustua sinuun, osaamiseesi ja kuulla, mikä sinua motivoi ja miten haluat kehittyä. Haluamme myös antaa sinulle mahdollisimman hyvän käsityksen Goforesta ja hakemastasi roolista.

Ensimmäinen keskustelu on tapaaminen, jossa kohtaa rekrytoijan lisäksi tulevan esihenkilösi tai kollegan sekä pääset tutustumaan Goforen kulttuuriin.

Toisessa keskustelussa arvioimme yhdessä osaamistasi ja substanssia haettavaan rooliin. Työtehtävästä riippuen pyydämme sinua tekemään harjoitus- ja simulointitehtävän ennakkoon tai paikan päällä. Tavoitteemme on antaa hakijalle paitsi oppimiskokemus myös mahdollisimman paljon eväitä häntä itseään ja tulevaisuutta ajatellen, koska tapaaminen on hyvin keskustelupainotteinen tehtävästä huolimatta.

Työskentelemme ympäri Suomea ja Eurooppaa, ja olet aina tervetullut tutustumaan meihin ja toimistotiloihimme paikan päälle. Haastattelut sujuvat niin virtuaalisesti kuin toimistollakin (jotka ovat kaikki helposti saavutettavissa, moderneja ja viihtyisiä!).

Keskustelujen jälkeen teemme päätöksen ja mahdollisen työtarjouksen. Sovimme työsuhteen aloituksesta ja pääset sen jälkeen itse valitsemaan tarvitsemasi työvälineet. Työsopimukset allekirjoitetaan sähköisesti.

Avoin hakemus

Oletko kiinnostunut Goforesta työpaikkana, mutta et löytänyt sopivaa roolia? Voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Kuulemme mielellämme kokemuksestasi mahdollisimman konkreettisten esimerkkien kautta ja mikä sinua motivoi. Toivottavasti olet jo tutustunut liiketoimintaamme sen verran, että sinulla on itselläsi visio tulevasta urapolustasi meillä.

Luemme jokaisen hakemuksen huolella ja teemme varmasti myös vastatarjouksen, jos näemme sinussa potentiaalia johonkin meillä avoimeen tehtävään.

Miksi työskennellä Goforella? Lue lisää meistä: Liity joukkoon

Gofore Crew

rekrytointi

Takaisin ylös