Liity joukkoon

AWS Lead Expert

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa ja Virossa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

AWS-asiantuntija, liity Goforelle pilviliiketoimintaa tukemaan

Etsimme Goforelle uutta AWS Lead Expertia tukemaan AWS-kyvykkyytemme kehitystä, joka omalla  asiantuntemuksellaan vie Goforen pilvitarinaa eteenpäin. Pääset kanssamme matkalle, jossa rakennetaan uutta pilvikyvykkyysaluetta Goforelle. Toivomme sinulta tässä liiketoimintaa tukevassa Lead Expertin roolissa näkemyksellisyyttä AWS-julkipilven hyödyntämisestä uusien ja olemassa olevien asiakkaidemme pilvimatkalla, sekä raikkaita ideoita Goforen pilviyhteisön ja koko pilvivisiomme kehittämiseen.

Tehtäväsi AWS Lead Expertinä

Goforen AWS-pilviasiantuntijoiden joukko on noin 25-henkinen, kokeneista pilviasiantuntijasta ja -arkkitehdista koostuva joukko, joka tekee itsenäisesti töitä erilaisissa asiakasprojekteissa. Sinun tehtäväsi tiimissä on pysytellä AWS:n kehityksen aallonharjalla, ja tukea tiimin muita jäseniä teknisen asiantuntemuksen ja näkemyksesi kautta.

Osallistut lisäksi pilvitarinamme ja liiketoimintamme kasvattamiseen olemalla tärkeä osa myynnin ja rekrytoinnin prosesseja. Ympärilläsi on joukko pilven ydintiimistä koostuvia ammattilaisia, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässä. Tehtävässä aiemmin toiminut Lead Expert tarjoaa myös tukeaan tehtävässä onnistumiseen.

Lead Expertin tehtävät vievät työajastasi korkeintaan 50%. Loppuosan työajastasi käytät asiakastyössä konsulttina. Tehtävään ei sisälly esihenkilövastuuta.

Mitä toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää jo useamman vuoden kokemusta AWS-pilviprojektien parissa työskentelystä kokeneen pilviasiantuntijan tai -arkkitehdin tehtävissä. Odotamme, että kokemuksesi kautta olet kerryttänyt näkemyksellisyyttä, josta on apua niin sisäisissä kehitystehtävissä kuin myös asiakastyössä. Kokemus liiketoiminnan tukemisesta ja pilviyhteisön kehittämisestä katsotaan eduksi – tärkeintä on kuitenkin into oppia uutta, halu kehittää ja edesauttaa muita menestymään. Lisäksi toivomme seuraavia asioita sinulta:

  • Halua toimia teknisenä suunnannäyttäjänä ja ajatusjohtajana niin Goforen AWS-pilviasiantuntijoiden tiimille, myynnille ja muille sisäisille sidosryhmille sekä luonnollisesti Goforen asiakkaiden suuntaan.
  • Henkilönä saat asioita tapahtumaan, ja haluat auttaa muita menestymään.
  • Halua toimia pre-sales työssä ja myynnin tukena liiketoiminnan edistämisessä.
  • Teknisestä näkökulmasta omaat vahvaa kokemusta AWS-julkipilvipalveluista ja niiden hyödyntämisestä ohjelmistokehityksen infran ja automatisoinnin tukemisessa.
  • Ymmärrät pilvipalvelumallien ja käyttöönottoarkkitehtuurien eri tyyppejä.
  • Kokemusta Infra-as-Code työkalujen (IaC) hyödyntämisestä ja toteutuksista
  • Kokemusta DevOps-toimintamalleista ja CI/CD-teknologioista.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Huomioithan, että valitulle henkilölle voidaan tehdä asiakkaan edellyttämä henkilöturvallisuusselvitys.

Mitä tarjoamme sinulle

Lead Expertin tehtävässä saat kattavan läpileikkauksen pilviliiketoiminnan liiketoimintapuoleen, kuitenkin siten että pystyt edelleen pitämään kädet savessa asiakastyössä ja kehittyä edelleen uusimpien teknologioiden parissa. Olemme kunnianhimoinen yritys kasvupolulla, ja haluamme sinut mukaan matkallemme rakentamaan voittavaa tarinaamme. Voit tutustua goforelaisten pilviasiantuntijoiden teknologioihin ja projektien sisältöön Cloud Project Radar 2024 kautta.

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Arvostamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ja meillä töitä voi tehdä joustavasti sieltä missä se parhaalta tuntuu – asiakkaiden odotukset huomioiden.

Etujen osalta tarjoamme sinulle mm. seuraavaa:

  • Sertifiointibonukset ja opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy)
  • Lounas-, liikunta-, työmatka- ja polkupyöräetu
  • Hieronta- ja hammaslääkärietu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
  • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille
  • Yhteisöllisyyttä klubien ja monenlaisten tapahtumien muodossa.

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen, että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessämme. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!), oman osaamisesi kehittäminen sekä aktiivisuutesi yhteisömme kehittämisen suuntaan.

Lead Expertin tehtävässä peruspalkkasi lisäksi sinulle maksetaan kuukausittain maksettavaa bonusta, joka on sidottu Goforen taloudelliseen menestykseen. Muut mahdolliset bonukset voivat liittyä sertifiointien suorittamiseen, rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettavuuden kasvattamiseen.

Rekrytointiprosessi

Jätä hakemus alla olevasta lomakkeesta, niin olemme yhteydessä sinuun etenemisestä. Hakuaikaa tehtävässä on 03.11.2024 asti. Haethan tehtävää kuitenkin mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävän sopivan tekijän löytyessä.

Keskustelumme on jaettu kolmeen kierrokseen. Ensimmäisessä tapaamisessa tapaat rekrytoijan sekä tulevan mahdollisen esihenkilösi ja pilviliiketoimintamme vetäjän Jennin. Toisessa, tekniseen osaamiseen keskittyvässä tapaamisessa tapaat AWS-pilvikonsultteina asiakasprojekteissa toimivia goforelaisia asiantuntijoita ja mahdollisesti tulevia kollegoitasi. Kolmas kierros taas keskittyy myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen näkökulmiin. 

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Tampere, Turku

A bar chart showing the usage rates of different Infrastructure as Code (IaC) platforms. Terraform leads with 46%, followed by AWS CDK and Azure Bicep each at 22%. Other platforms such as Ansible, AWS CloudFormation, Azure ARM templates, ArgoCD, and 'None' are used by only 2% of respondents. The image also features two people relaxing in cloud-like hanging chairs, one using a laptop and the other meditating.

Cloud project radar 2024

Our annual Cloud project radar continues the trends we've been seeing at Gofore for several years. The adoption of cloud technologies is evident in all technology choices, with a major emphasis remaining on automation. Regarding Infrastructure as Code, Terraform reigns supreme, followed by AWS CDK and Azure Bicep. This also indicates that the distinction between application code and infrastructure code is becoming increasingly blurred.

While our usage rate of AWS and Microsoft Azure is still evenly split, the work we do with them is diverse. The main focus remains on application modernisation, as demonstrated by our three main types of work: infrastructure development, DevOps and application development.

The results of this survey are based on the actual work we are currently doing for our customers.

Learn more →

Takaisin ylös