Asiantuntijapalvelumme

muodostavat kehikon asiakkaamme omalle kehitystyölle.

Kun prosessit ja toimintatavat tehostuvat, koko organisaatio muuttuu joustavammaksi, ja osaa myös jatkossa toimia muutoksen edellyttämällä tavalla jatkuvasti uudistuen ja menestyen.

001 Gofore Liikennevirasto T-LOIK

Johda

Digitaalisen muutoksen johtaminen

merkitsee kokonaisvaltaista kulttuurimuutosta, joka alkaa organisaation johdosta. Autamme hahmottamaan ja ymmärtämään yhteiskunnan ja markkinoiden kehitystä ja sen vaikutuksia toimintaympäristöön ja liiketoimintastrategiaan.

Lue lisää
019 Gofore TRE 8-2018 HIGH RES_no_Tattoo

Muotoile

Ihmislähtöistä suunnittelua

Muuttuvassa toimintaympäristössä organisaatioiden toimintaa on kehitettävä asiakaslähtöisesti, sillä vain käyttäjilleen aitoa arvoa tuottavat palvelut luovat onnistuneen kokemuksen ja erottuvat massasta. Tuemme asiakkaidemme muutoskykyä organisaatiomuotoilun, business designin ja palvelumuotoilun keinoin, sekä suunnittelemme käänteentekeviä käyttäjäkokemuksia syvään käyttäjäymmärrykseen nojaten.

Lue lisää
020 Gofore Tampere 6-2017

Rakenna

Liiketoimintaympäristön jatkuva muutos

ja käyttäjien odotusten kasvu edellyttävät ripeää teknistä kehitystä sekä ketterää palveluarkkitehtuuria. Rakennamme huipputason digitaalisia palveluita lähellä asiakasta. Lisäksi tarjoamme hankehallinnan palveluita erilaisten ja erikokoisten projektikokonaisuuksien tarpeisiin.

Lue lisää
001 Gofore Tampere 6-2017

Pilvi

Pilvi-infrastruktuurin hyödyntäminen

takaa, että palveluiden kehitys ja ylläpito on joustavaa, skaalautuvaa ja konfiguroituvaa. Tarjoamme teknologiariippumatonta konsultointia pilvisiirtymään liittyen sekä pilvi-infrastruktuurin suunnittelua, rakentamista ja luotettavaa palveluiden hallintaa eri alustoilla.

Lue lisää

Koulutukset

Vuosia vanhan PowerPoint-esityksen sijaan saat meiltä tuoreen ja käytännönläheisen täsmäkoulutuksen. Ammattimaiset kouluttajamme tekevät päivittäin töitä opettamansa asian parissa. Uunituoreena suoraan kehittäjältä kehittäjälle.

Lue lisää