Asiantuntijapalvelumme

muodostavat kehikon asiakkaamme omalle kehitystyölle.

Kun prosessit ja toimintatavat tehostuvat, koko organisaatio muuttuu joustavammaksi, ja osaa myös jatkossa toimia muutoksen edellyttämällä tavalla jatkuvasti uudistuen ja menestyen.

001 Gofore Liikennevirasto T-LOIK

Johda

Digitaalisen muutoksen johtaminen

merkitsee kokonaisvaltaista kulttuurimuutosta, joka alkaa organisaation johdosta. Autamme hahmottamaan ja ymmärtämään yhteiskunnan ja markkinoiden kehitystä ja sen vaikutuksia toimintaympäristöön ja liiketoimintastrategiaan.

Lue lisää
005 Gofore Arctia Urho 2016

Muotoile

Hurmaavat digitaaliset palvelut

tuottavat arvoa käyttäjilleen ja luovat uutta liiketoimintaa. Tarjoamme alan johtavaa, ensiluokkaisia käyttäjäkokemuksia tuottavaa palvelumuotoilua, liiketoimintalähtöistä suunnittelua ja designia.

Lue lisää
020 Gofore Tampere 6-2017

Rakenna

Liiketoimintaympäristön jatkuva muutos

ja käyttäjien odotusten kasvu edellyttävät ripeää teknistä kehitystä sekä ketterää palveluarkkitehtuuria. Rakennamme huipputason digitaalisia palveluita lähellä asiakasta. Lisäksi tarjoamme hankehallinnan palveluita erilaisten ja erikokoisten projektikokonaisuuksien tarpeisiin.

Lue lisää
001 Gofore Tampere 6-2017

Pilvi

Pilvi-infrastruktuurin hyödyntäminen

takaa, että palveluiden kehitys ja ylläpito on joustavaa, skaalautuvaa ja konfiguroituvaa. Tarjoamme teknologiariippumatonta konsultointia pilvisiirtymään liittyen sekä pilvi-infrastruktuurin suunnittelua, rakentamista ja luotettavaa palveluiden hallintaa eri alustoilla.

Lue lisää

Koulutukset

Vuosia vanhan PowerPoint-esityksen sijaan saat meiltä tuoreen ja käytännönläheisen täsmäkoulutuksen. Ammattimaiset kouluttajamme tekevät päivittäin töitä opettamansa asian parissa. Uunituoreena suoraan kehittäjältä kehittäjälle.

Lue lisää