Globaali yritys keskittyy teollisten tuotteiden käyttäjäkokemukseen

Paperikoneistaan tunnettu Voith on 150-vuotias perheyritys, joka digitalisoituu vauhdilla. Paperikoneiden, vesivoimaloiden ja hihnakuljettimien valmistajan perinteinen toiminta on saanut rinnalleen Digital Solutions -yksikön, joka vastaa teollisiin tuotteisiin liittyvien ohjelmistojen uudistumisesta. Globaalin teknologiayhtiön sydän sykkii edelleen Saksassa, Heidenheimin kaupungissa tehtaan ympärillä.

0
maata Voithin toimialueena
0
+
työntekijää Voithissa
0
+
asiantuntijaa mukana Goforelta

Personoidut näkymät helpottavat tiedon hyödyntämistä

Gofore on kehittänyt Voithille alustaa, jonka avulla eri rooleissa toimivat käyttäjät saavat erilaisen näkymän datasta.

Tehtaanjohdolla on erilaiset tiedontarpeet kuin tuotannon vuoropäälliköllä tai operaattorilla. Nyt helppokäyttöinen käyttöliittymä suodattaa kutakin käyttäjäryhmää varten oman koonnin,
kertoo projektia vetävä Heikki Malmlund Goforelta.

Goforen valtti on käyttäjäkeskeisyys ja nopeus digitaalisten tuotteiden kehityksessä. Yhteisiä projektejamme on leimannut nopeus, jolla ideat toteutetaan toimivana koodina, eikä vain konsepteina piirustuspöydällä. Yhteistyö on kehittänyt ketterää toimintakulttuuria Digital Solutions -yksikössämme.

Dr Teemu Tunkelo

Teknologiajohtaja sekä EVP, Voith Digital Solutions

Ketterä projekti takaa tuloksia

Mittavaa hanketta leimaa yhteiskehittäminen ja kokeilujen kautta oppiminen. Projektissa ovat mukana Voithin omat suunnittelijat ja asiantuntijat. Goforen palvelumuotoilijat ja developerit ovat tehneet käyttäjätutkimusta ja konseptointia. Edelleen yhdessä jatketaan UX-suunnittelua sekä ohjelmistokehitystä. Alusta otetaan vähitellen pilottikäyttöön, ja sen päälle rakennetaan parhaillaan erilaisia sovelluksia. Nyt kehitettävä alusta toimii jatkossa myös muissa teollisissa tuotteissa.

Tatu Hautala

Tatu Hautala

Business Manager

050 384 6895

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Tutustu muihin asiakkaisiimme

Labkotec

Edelläkävijyys tulevaisuuden kilpailuetuna

Trafi

Kuljettajatutkinto uudelle vuosituhannelle

Alma Media

Mediakonserni hankki integraatiot palveluna