GO21 – Tampereen modernein toimitilakokemus

Etsitkö toimistotilaa Tampereelta?

Haemme nyt pitkäaikaista alivuokralaista uusiin ja moderneihin toimitiloihimme GO21-toimitilakortteliin. Tule tutustumaan ja löydä yrityksellesi sopiva tilaratkaisu!

Tampereen modernein ympäristö, joka on hyväksi ihmisille, liiketoiminnalle ja ympäristölle

Gofore tunnetaan työelämän uudistajana ja modernin työn tekemisen pioneerina. Hybridityön lisäännyttyä koronavuosien jälkeen etsimme nyt pitkäaikaista alivuokralaista uusiin ja moderneihin toimitiloihimme Tampereelle.

GO21-toimitilakortteli sijaitsee aivan ydinkeskustassa rautatieaseman vieressä tarjoten modernia tietotyötä tukevat aivoystävällisesti suunnitellut tilat, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota miellyttävään akustiikkaan sekä valaistukseen.

Tilat ovat monikäyttöisiä ja muunneltavia, ja voimme tarjota kaksi erikokoista tilaratkaisua, joko pienemmän, noin 241 m2 tai kokonaisen kerroksen 574 m2. Toimitilan pohja muodostuu avarasta avotilasta sekä kolmesta neuvotteluhuoneesta. Tilassa on keittiövaraus, jonka toteuttamisessa on mahdollisuus ottaa huomioon tulevan vuokralaisen toiveet.

Liity joukkoomme GO21:n moderneihin toimitiloihin!

Miksi GO21-toimitilakortteli?

  • Tampereen modernein ympäristö: GO21 tarjoaa Tampereen moderneimman toimitilakokemuksen, joka huomioi ihmisten hyvinvoinnin, ympäristön ja liiketoiminnan tarpeet.
  • Keskeinen sijainti: Sijaintimme Tampereen ydinkeskustassa, aivan rautatieaseman vieressä, tekee GO21:stä helposti saavutettavan ja keskeisen paikan liiketoiminnallesi.
  • Viihtyisät tilat hyvinvointi huomioiden: GO21:n tilat on suunniteltu huomioiden aivoystävälliset tekijät, kuten optimaalinen valaistus ja akustiikka, jotka edistävät työtehoa ja hyvinvointia.
  • Hyvät palvelut: Kahvila- ja ravintolatoiminnasta kiinteistössä vastaa Aitoleipä Tammela. Kiinteistössä sijaitsee yli 300-paikkainen pyöräparkki ja satapaikkainen autohalli, lisäksi välittömästä läheisyydestä löytyy useita vaihtoehtoja kuukausipysäköintiin.

GO21:lle on myönnetty LEED-ympäristösertifiointijärjestelmän korkein Platina-taso. Tämän lisäksi suunnittelussa on panostettu tilankäyttäjien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, josta osoituksena WELL Core -sertifikaatti

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Takaisin ylös