Blogi 17.1.2017

Gofore Amazon Web Services -jälleenmyyjäksi myös julkisella sektorilla

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

Gofore Oy on hyväksytty Amazon Web Servicesin julkisen sektorin kumppaniohjelmaan (AWS Public Sector Partner Program) Government-kategoriassa. Laajentuvan AWS-yhteistyön myötä Goforen asema Suomen osaavimpana pilvipalveluiden konsultointi- ja toteutuskumppanina vahvistuu entisestään. Gofore on entuudestaan myös AWS:n virallinen jälleenmyyjä yksityisellä sektorilla.

Parempaa palvelua pienemmillä kustannuksilla

Amazon Web Services on maailman johtava pilvi-infrastruktuuripalveluiden tarjoaja. AWS:n Julkisen sektorin kumppaniohjelmaan hyväksytään toimijoita, joilla on vahvaa kokemusta julkishallinnolle sekä opetus- ja koulutussektorille tehdyistä ratkaisuista.
Gofore on ollut edelläkävijä pilvipalveluiden hyödyntämisessä Suomen julkisella sektorilla. Yhtiö on hyödyntänyt AWS:n pilvipalveluita mm. Valtorin Avoindata.fi-palvelun, Työterveyslaitoksen sähköisten palveluiden, kuuden suurimman kaupungin (6Aika) avoimen datan palveluiden sekä Kansallisen palveluarkkitehtuuriohjelman kehityksessä.
Suomen julkisen sektorin entistä myönteisempi suhtautuminen pilvipalveluiden hyödyntämiseen avaa Goforelle merkittäviä mahdollisuuksia myös jatkossa. Julkisen sektorin organisaatioille tämä tarkoittaa parempaa tuottavuutta, huomattavia kustannussäästöjä ja nykyaikaisia työskentelytapoja. Goforen asiakkaana organisaatiot voivat kustannusten tuijottamisen sijaan keskittyä innovointiin ja palvelukehitykseen.

Autamme mielellämme sinutkin alkuun

Goforella on kokemusta Amazonin palveluiden käyttämisestä ja konsultoinnista asiakasprojekteissa yli viiden vuoden ajalta. “Muotoilemme ja rakennamme tarpeisiisi parhaiten soveltuvan pilviarkkitehtuurin sekä johdamme hallitusti pilvipalveluiden käyttöön siirtymisen. Tulemme mielellämme kertomaan lisää pilvipalveluiden mahdollisuuksista”, Goforen myyntijohtaja Juha Virtanen sanoo.
Lisätietoa pilvipalveluiden mahdollisuuksista
Gofore Oy
Juha Virtanen
Myyntijohtaja
Juha.virtanen@gofore.com
+358 50 413 3136

Takaisin ylös