Blogi 8.12.2014

Gofore Crew -VeriRyhmän ensiluovutus

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 10 vuotta sitten.

Goforelaiset osallistuivat marraskuussa perustetulla Gofore Crew -VeriRyhmällään verenluovutukseen perjantaina 5.12.2014. VeriRyhmä on verenluovutusryhmä, jonka voi perustaa kuka tahansa. VeriRyhmän avulla kannustetaan ryhmiä luovuttamaan säännöllisesti verta ja sen avulla voi varata ryhmälle luovutusajan. Veripalvelulla oli VeriRyhmä-kampanja syys-marraskuun ajan, jonka aikana uusia VeriRyhmiä tuli mukaan 448 kpl, meidät mukaan lukien. Aktiivisia ryhmiä muistetaan kunniakirjalla vuosittain.
Työkiireiden lomassa mukaan ehti neljä goforelaista tällä kertaa. Jatkossa käymme verenluovutuksessa pienryhmissä useamman kerran vuodessa tukeaksemme Veripalvelun hyvää työtä verta tarvitsevien keskuudessa. Goforelaisissa on jo entuudestaan useita aktiivisia luovuttajia ja VeriRyhmällä pyrimme laskemaan kynnystä verenluovutukseen lähtemiselle. Viime perjantaina saimmekin yhden vähemmän luovuttaneen goforelaisen konkareiden joukkoon.
Pienryhmän verenluovutus oli järjestetty erinomaisesti, suuri kiitos siitä Veripalvelulle. Ryhmäläiset pääsivät suoraan alkuhaastatteluun sekä hemoglobiinin mittaukseen, jonka jälkeen sai käydä luovutuspedille odottamaan hoitajaa. Satuimme vielä käymään luovuttamassa Liikkuvan Veripalvelun 60-vuotis -juhlaviikolla, jonka kunniaksi Veripalvelussa oli täytekakkua tarjolla. Verenluovutus koko ryhmälle kesti reilun tunnin matkoineen ja kolmioleipien syömisen kera. Suosittelemme verenluovutusta ja toivomme omalla esimerkillämme kannustavamme myös muita yrityksiä mukaan!
VeriRyhma_logo

Takaisin ylös