Blogi 11.4.2017

Gofore lahjoittaa 500 euroa hyväntekeväisyyteen jokaisesta uudesta rekrytoinnista

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

Suomen parhaaksi työpaikaksi valittu digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Gofore käynnistää rekrytointikampanjan, jonka aikana yhtiö lahjoittaa jokaisesta uudesta työsopimuksesta 500 euroa hyväntekeväisyyteen. Uusi työntekijä päättää lahjoituksen saajan Goforen työntekijöiden valitsemien vaihtoehtojen joukosta. Goforelaiset valitsivat kampanjan avustuskohteiksi luonnonsuojelun, koululaisten kehitysyhteistyöprojektin ja syöpäsairaat lapset. 

Tavoitteena kerätä 25 000 euroa hyvään tarkoitukseen

Rekrytointikampanja on voimassa 11.4.­–31.8.2017. Gofore on palkannut alkuvuoden 2017 aikana noin 10 uutta osaajaa kuukaudessa, ja sama tahti on tavoitteena jatkossakin. Tavoitteena on siten tehdä lähes viisi kuukautta kestävän kampanjan aikana 50 uutta rekrytointia, mikä tarkoittaisi 25 000 euron lahjoitussummaa elokuun loppuun mennessä.
Myös Goforen nykyiset työntekijät osallistuvat kampanjaan suosittelemalla itselleen uusia työkavereita. Joka viides goforelaisen suosituksen perusteella rekrytoitava kasvattaa kunkin avustuskohteen tukipottia 500 eurolla.

Taustalla yhteinen halu muuttaa maailmaa paremmaksi

Gofore on ottanut tavoitteekseen maailman muuttamisen paremmaksi digitalisaation ja työkulttuurin uudistamisen keinoin. Yhtiö pyrkii palkkaamaan joukkoonsa ihmisiä, jotka jakavat tämän tavoitteen ja haluavat tehdä yhdessä töitä sen eteen.
Kampanja on toteutettu yhteistyössä mainostoimisto Daddy Finlandin kanssa. ”Kilpailu osaajista on kovaa. Olemme aikaisemminkin kokeilleet erilaisia tapoja löytää joukkoomme uusia goforelaisia. Kun Daddy Finland ehdotti meille kampanjaa, jossa rekrytointibonukset maksetaan hyväntekeväisyyteen, innostuimme heti”, kertoo Goforen Mari Wuoti, jonka vastuulla ovat muun muassa yhtiön rekrytointi ja työnantajakuvan kehittäminen.
”Tässä kampanjassa yhdistyvät hienosti kova rekrytointitarpeemme ja halumme muuttaa maailmaa paremmaksi. Henkilökohtaisesti olen ylpeä siitä, että kovan kasvun rinnalla teemme asiat ihmislähtöisesti ja levitämme hyvää myös ympäristöömme”, Mari Wuoti jatkaa.

Apua goforelaisille tärkeisiin kohteisiin

Jokainen kampanja-aikana työsopimuksen tehnyt uusi goforelainen saa itse valita 500 euron lahjoituksen saajan kolmen vaihtoehdon joukosta.
Valittavia kohteita ovat Suomen luonnonsuojeluliitto, Vesilahden yläasteen ”Koulu Isengeen” -hanke sekä Suomen syöpäsairaita lapsia, nuoria ja heidän perheitään tukeva Sylva ry. Avustuskohteet valikoituivat Goforen henkilökunnan ehdotusten joukosta. Kampanjaan haluttiin mukaan kolme keskenään erilaista kohdetta, jotka ovat goforelaisille henkilökohtaisesti tärkeitä.
Hyväntekeväisyyskohteiden avustuspottien kertymistä voi seurata Goforen kampanjasivustolla. Kertyneet summat lahjoitetaan kohteille kampanjan päätyttyä.

Lisätietoja:  

Kampanjasivusto: gofore.com/parannetaan-maailmaa
Gofore Oy
Mari Wuoti
Gofore Crew Recruiter
mari.wuoti@gofore.com, 044 557 7717
Avustuskohteet: 
Suomen luonnonsuojeluliitto: www.sll.fi
Koulu Isengeen: www.isengeclub.fi
Sylva ry: www.sylva.fi
 


 
 
 

hyväntekeväisyys

Isenge Club

Koulu Isengeen

rekrytointi

Suomen luonnonsuojeluliitto

Sylva ry

Takaisin ylös