Blogi 24.1.2017

Gofore Microsoftin Azure-pilvikumppaniksi 

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

Microsoft on myöntänyt Gofore Oy:lle Silver Cloud Platform -pilvikumppanuuden. Goforella on vahva Microsoft Azure -osaaminen ja laaja pilviasiantuntijoiden tiimi asiakkaidensa käytettävänä.
Microsoftin Azure on yksi maailman johtavista pilvipalveluista, joka toimii monipuolisesti erilaisten sovellusten, palveluiden ja palvelimien alustana. Azuren integroitujen palveluiden valikoima kasvaa jatkuvasti ja kattaa useita eri aloja, kuten tietojenkäsittely, analysointi, mobiili, tietokannat, tallennus, web- ja verkkoratkaisut.

Tee kulttuurimuutos kanssamme

Pilvipalvelut auttavat organisaatioita saavuttamaan modernin työ- ja kehitysympäristön, jossa palvelut ovat luotettavasti saatavilla ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.
– Gofore on hyödyntänyt pilvipalveluja asiakaskohtaisissa ohjelmistoprojekteissaan jo yli viiden vuoden ajan. Azure-kumppanuuden myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vaihtoehtoja pilvitransformaation toteuttamiseen. Pilvipalvelumme kattavat infrastruktuuri- ja alustapalvelut, laaja-alaiset kokonaisratkaisut, ketterät operointipalvelut sekä DevOps-kehittämisen asiantuntijapalvelut, Goforen myyntijohtaja Juha Virtanen kertoo.
Lisätietoa pilvipalveluiden mahdollisuuksista.

Gofore Oy
Juha Virtanen
Myyntijohtaja
Juha.virtanen@gofore.com
+358 50 413 3136
Microsoft Oy
Hillevi Luostarinen
Business Development Manager
hillevi.luostarinen@microsoft.com
+358 40 500 8240

Gofore Oy on tulevaisuuden sähköisten palveluiden kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi − digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Suunnittelemme ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa valloittavia sähköisiä palveluita ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Olemme innoissamme uudesta digitaalisesta aikakaudesta, joka tarjoaa jatkuvaa uuden kokemisen ja synnyttämisen riemua. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä ja  Tampereella yli 200 ja tavoittelemme tänä vuonna noin 27,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa (2015, 2016) ja 6. sijan Euroopan parhaat työpaikat -tutkimuksessa (2016). Yritys on perustettu vuonna 2001. Lisätietoa: gofore.com. Twitterissä @GoforeOy.
Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän. Lisätietoa osoitteessa: www.microsoft.fi ja www.microsoft.fi/uutisia. Twitterissä @MicrosoftOy.
 

Takaisin ylös