Blogi 12.10.2015

Gofore vahvistaa asemiaan Suomen opetuksen digitalisoijana

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 9 vuotta sitten.

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy valitsi Gofore Oy:n puitesopimustoimittajakseen. Toimituksen kohteena on IT-konsultointi- ja IT-asiantuntijatyön tuottaminen CSC:lle sekä puitejärjestelyssä mukana oleville korkeakouluille vuosina 2015–2017. Sopimus pitää sisällään myös kaksi optiovuotta.
CSC:n lisäksi puitejärjestelyssä ovat korkeakouluista mukana Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Karelia ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto sekä Metropolia ammattikorkeakoulu.
Sopimus vahvistaa entisestään Goforen asemaa Suomen opetussektorin digitaalisen muutoksen ajajana ja toteuttajana. Goforella on jo ennestään vahva asiakassuhde Aalto-yliopiston, CSC:n, Helsingin yliopiston, Tampereen ammattikorkeakoulun sekä Tampereen yliopiston kanssa. Näiden lisäksi olemme kehittäneet opetuksen kansallisia tietojärjestelmiä Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Opetushallituksen kanssa vuodesta 2011 alkaen. Esimerkiksi Opetushallituksen vetämässä Oppijan palvelut -hankkeessa olemme olleet toteuttamassa mm. kansallista hakujärjestelmää sekä Opintopolku.fi- ja ePerusteet-palveluja.
Lisätietoja:
Gofore Oy
Juha Virtanen
Liiketoimintajohtaja
050 413 3136 tai juha.virtanen@gofore.com

CSC

digitalisaatio

ePerusteet

opetus

Opintopolku.fi

tieteen tietotekniikan keskus

Takaisin ylös