Blogi 6.10.2015

Goforen ja Trafin yhteistyö vahvistuu entisestään

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 9 vuotta sitten.

Liikenteen turvallisuusvirasto (Trafi) on valinnut Gofore Oy:n kumppanikseen Tiedonluovutus (TILU) -järjestelmän arkkitehtuurityöhön. Goforen asiantuntijat vastaavat järjestelmän tavoitearkkitehtuurin tarkennuksesta ja kehitysprojektissa tehtävien arkkitehtuurimuutosten suunnittelusta sekä ohjauksesta. Sopimus kestää vuoden 2016 loppuun.
Gofore valikoitui Trafin toimittajaksi valtion yhteishankintayhtiön Hansel Oy:n Teknisen IT-konsultointi puitejärjestelyn Määrittely- ja arkkitehtuuripalvelut -osa-alueen sisäisessä kilpailutuksessa. Gofore sai kaikista tarjouksen jättäneistä toimittajista parhaat pisteet. Trafi on Goforelle strateginen asiakkuus.
Aiemmin Gofore ja Trafi ovat tehneet yhteistyötä Liikenteen turvallisuusviraston kokonaisarkkitehtuurin kehittämisessä sekä sähköisen asioinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Gofore kehittää Trafille mm. Kuljettajatutkinnon teoria- ja ajokokeen sähköistä palvelukokonaisuutta.
Lisätietoja:

Gofore Oy
Ville Nordberg
Johtava konsultti, Strategiset asiakkuudet
050 506 0017, ville.nordberg@gofore.com
 
 

Takaisin ylös