Sote-muutoksen läpiviennin starttipaketti

Sote-muutoksen läpiviennin starttipaketti

Onnistuneen sote-uudistuksen keskiössä on aina ihminen – sekä asiakas että sosiaali- ja terveydenhuollon kentällä työskentelevä henkilö. Asiakkaan näkökulmasta palveluiden pitää pelata katkotta myös muutoksen keskellä ja sote-uudistuksella tavoitellut hyödyt taas toteutuvat vasta, kun ihmiset alkavat toimia uudella tavalla, oli kyseessä sitten uuden teknologian käyttöönotto tai organisaatiomuutos.

Sote-uudistuksen muutoksen läpiviennin starttipaketin avulla saat suunnitelman ja lähestymistavan projektisi muutosten läpivientiin nopeasti ja ammattimaisesti. Starttipakettimme on kestoltaan kaksi kuukautta ja se räätälöidään aina sinun organisaatiosi tarpeisiin.

Paketti koostuu seuraavista osa-alueista:

Check icon

Muutoksen strateginen perusta

Check icon

Muutosjohtamisen ja läpiviennin suunnitelma

Check icon

Muutoksen viestintä ja avainmateriaalit

Starttipaketti käytännössä

Muutoksen läpiviennin aloituspalvelulla luodaan kestävä ja konkreettinen pohja onnistuneelle muutokselle. Sote-uudistukseen liittyvien projektien tavoitellut hyödyt eivät toteudu ennen kuin ihmiset alkavat toimia uudella tavalla ja oppivat pois vanhoista toimintatavoistaan.

Check icon

Konkretisoi

Kuvaamme puhuttelevalla tavalla muutoksen vision ja konkretisoimme ymmärrettävästi, mitä muutos eri ryhmille tarkoittaa.
Check icon

Suunnittele

Suunnittelemme, miten muutos viedään onnistuneesti läpi organisaatiossa.
Check icon

Toteuta

Tuotamme materiaalit, jotka ovat tehokkaan viestinnän pohja.
Check icon

Varmista

Tarvittaessa tarjoamme tuen muutoksen toteutukseen, varmistamiseen ja mittaamiseen sekä avainhenkilöiden muutososaamisen kehittämiseen.

Haluatko tietää lisää sote-muutoksen starttipaketista? Ota yhteyttä!