tapahtuma - 22.5.2024

AI LAB Finland -työpaja HR-johdolle

 • Digitaalinen yhteiskunta
 • Älykäs teollisuus

Tekoäly mullistaa nyt työelämäämme vauhdilla. Ulottuvillamme on täysin uusia teknologian mahdollisuuksia. Samalla kyseessä on hyvin merkittävä ihmispuolen muutos.

Tekoälyn suurin muutospaine liittyy vaatimukseen muuttaa ajattelu- ja toimintatapoja sekä sitä, miten työtä jatkossa teemme. Siksi tekoälyn tulo työelämään on ennen muuta johtamiskysymys: organisaatioiden tulee löytää järkeviä ratkaisuja ja laatia ymmärrettävät suunnitelmat tukea ihmisiä muutoksessa. Työpaikkojen tulee ottaa myös kantaa siihen, kuinka tekoälyratkaisujen myötä vapautuvaa ihmisen aikaa ja kyvykkyyksiä aiotaan hyödyntää fiksusti ja kestävästi.

Tule oivaltamaan yhdessä HR-johdon kollegoiden sekä Goforen ja Microsoftin AI- ja muutosjohtamisen ammattilaisten kanssa, mitä mahdollisuuksia tekoäly luo työn tulevaisuudelle. Millaiseksi tulevaisuuden haluamme muodostaa? Mitä kehityskulkuja meidän täytyy suunnitella ihmis- ja eettisestä näkökulmasta kestävästi tehdäksemme tulevaisuudesta entistä paremman? Kuinka AI-muutos johdetaan ihmislähtöisesti?

Mikä on AI LAB?
AI LAB Finland on Microsoftin työpajasarja, jossa keskitymme generatiivisen tekoälyn hyötyihin ja mahdollisuuksiin aina valikoidun kohderyhmän näkökulmasta. Tällä kertaa kohderyhmänä ovat HR-johtajat ja työpajan kumppanina Suomen suurin muutosjohtamisen asiantuntija, Gofore. Emme lähde teknologia edellä liikkeelle, vaan keskitymme yhdessä ymmärtämään, mistä suurin hyöty tulee ja mietitään oikeaa tapa ratkoa käyttötapauksia teknologialle. 

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?
Työpaja on tarkoitettu henkilöstöjohtajille sellaisissa organisaatioissa, joissa tekoälystä haetaan hyötyjä sekä monikerroksisen ja kansainvälisen liiketoiminnan johtamiseen että kansallisella tasolla julkisesti toimivan organisaation johtamiseen. Mitä moniulotteisempi ympäristö, sitä mehukkaammat haasteet odottavat ratkomista.

Osallistujamäärä on rajattu ja kohderyhmän rajaamisella varmistamme, että tapahtuma on mahdollisimman antoisa kaikille osallistujille, kun mukana on vastaavien haasteiden kanssa työskenteleviä HR-johtajia.

Aika: 22.5.2024 klo 8.30-12 (12-13 lounas)
Paikka: Microsoft Suomi, kokoustila Jansson, Keilalahdentie 4, Espoo

Aikataulu:

 • Klo 8.30-9 Aamukahvit
 • Klo 9-12
  – Tervetuloa
  – HR-johtajan päivä AI:n avustamana/ Tiina Rolig, HR Director, Microsoft Oy
  – Ihmislähtöinen muutos kohti tekoälyavusteista työtä / Jaana Vuori, johtava konsultti, muutosjohtamisen palvelut & Sanna Hildén, Director of People Operations, Gofore Oyj
  – Tulevaisuustyöpaja: Kuinka tekoäly muuttaa työelämäämme?
 • Klo 12-13 Lounas

Yhteistyössä:

Microsoft

Puhujat

Tiina Rolig

HR Director, Microsoft Oy

Tiinan näköalapaikka AI-kehitystä globaalisti vauhdittavan Microsoftin Suomen HR-johtajana on ainutlaatuinen yhdistelmä nopeaa tekoälykehitystä ja ihmisnäkökulmaa. Tiina kertoo, kuinka hän on omasa työssään valjastanut Microsoft Copilotin oman työnsä avustajaksi ja mitä hän ajattelee tekoälyn roolista työn tulevaisuudessa.

Sanna Hildén

Director of People Operations

Sanna on työssään Goforen HR-johtajana ollut tekemässä Goforesta  ihmislähtöisen ja eettisen digitalisaation edelläkävijäyritystä. Sanna keskustelee tilaisuudessa siitä, mitä uusia kysymyksiä tekoälyavusteinen työnteko haastaa häntä omassa roolissaan ratkomaan.

Jaana Vuori

Johtava konsultti

Jaana tukee työssään Goforen muutosjohtamisen palveluiden johtavana konsulttina suurten organisaatioiden erilaisia transformaatiohankkeita. Jaana herättää keskustelua siitä, millainen ihmismuutos tekoäly on ja millaisia muutosjohtamisen oppeja AI-muutoksista hänelle on kertynyt.

Marja Aho

Training Program Manager

Marja vastaa Suomen Microsoftilla asiakkaiden osaamisen kehittämisestä ja tilaisuudessa hän kertoo, kuinka itse käyttää tekoälyä koulutusohjelmien rakentamiseen sekä minkälaista tukea Microsoft tarjoaa AI-osaamisen kehittämiseen organisaatioissa.

Hae mukaan työpajaan!

Koska

ke 22.5. 8.30-12 (lounas 12-13)

Missä

Microsoft Suomi, kokoustila Jansson, Keilalahdentie 4, Espoo

Takaisin ylös