tapahtuma - 28.-29.5.2024

Tule tapaamaan meitä Future Mobile Work Machine -tapahtumaan Tampereelle!

  • Älykäs teollisuus
Future Mobile Work Machin banner

Tule mukaan johtavien liikkuvien koneiden rakentajien ja teknologian kehittäjien joukkoon tähän kaksipäiväiseen tapahtumaan jakaaksesi näkemyksiä tulevaisuuden työkoneista ja siitä, miten tulevaisuuden liikkuvat koneet toteutetaan monipuolisen yhteistyön, innovaatioiden ja osaamisen kehittämisen avulla.

Tapahtumassa pääset tutustumaan esimerkkeihin tulevaisuuden ratkaisuista, inspiroitumaan puheenvuoroista ja paneelikeskusteluista sekä kokemaan huipputeknologian demoja ja konsepteja näyttelyalueella. Future Mobile Work Machine on SIX – Sustainable Industry X -verkoston järjestämä tapahtuma.

Mitä jos laitevalmistajana voisit puolittaa tuotekehitykseen käytettävän ajan? Samalla fyysisten prototyyppien määrä vähenisi merkittävästi ja säästöt yksin tästä voivat olla 30–50 % kustannuksista. Tämä voidaan saavuttaa hyödyntämällä digitalisaatiota läpi laitteen koko elinkaaren alkaen suunnittelusta.

Harri Laukkanen, Director of Industrial Digitalisation

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Goforen osastolle!

Tule ajamaan simulaattorillamme puutavara-autoa ja jutellaan samalla työkoneiden digitaalisesta elinkaaresta ja mm. siitä miten digitalisointi säästää tuotekehityskustannuksissa, lisää turvallisuutta sekä auttaa tuottamaan palveluita työkoneiden ympärille.

Tutustu tapahtumaan

Tutustu tapahtumaan

Koska

ti 28.5. to ke 29.5.

Missä

Tampere-talo

Takaisin ylös